SundhedSygdomme og betingelser

Bright cal. grunde

Sandsynligvis alle mindst en gang i hele sit liv spekulerer på, hvordan i almindelighed at være afføring. Vi vil forsøge at besvare det senere i artiklen, samt at forstå, hvad der forårsager den lys afføring.

Således er den normale farve af en stol oftere bare varierer fra mørk, nogle gange endda sort til gul eller lysebrun. Men for hver repræsentant i moderne menneskehed har sine egne kriterier til karakterisering normale afføring. Det faktum, at farven på stolen afhænger direkte af kvaliteten af personens livsstil. For eksempel, hvad han spiser, drikkevarer og lignende. Spædbørn betragtet som normen cal lys gul og flydende konsistens som den vigtigste og nogle gange det eneste fødevare i dette tilfælde er det mors mælk. Derudover kan en barnestol være ganske en ubehagelig lugt, som heller ikke bør være en speciel oplevelse med forældrene. Men hvis der var slim, blod, bør du helt sikkert se en specialist, der vil ordinere visse tests i barnets afføring. Som et resultat, vil du være i stand til at finde ud af, om alt er okay med sundheden for dit barn.

Det skal bemærkes, at nogle gange er der nyfødte, der har afføring er hvid. Dette er på grund af alvorlige forstyrrelser i kroppen baby. Men dette tilfælde betragtes i artiklen vil vi ikke, fordi fænomenet er ganske sjældent og er forårsaget af en meget alvorlig sygdom. Lad os se på problemet med forekomsten af grå eller bleg afføring hos voksne eller børn, der er mere end et år.

Til at begynde, vil jeg gerne sige, at de lette afføring er ofte et tegn på nogle sygdomme. F.eks leverproblemer, bugspytkirtel eller biliære veje fører til udseendet af stolen er, at farve. Du er nødt til at være opmærksom primært på, hvad folk spiste de sidste tre dage. Således simpelthen udelukke muligheden for indflydelse på farven på afføring af mad eller drikke.

Eksperter siger, at fedt forbrug, creme fraiche, smør og andre fede fødevarer i nogle tilfælde fører til dannelsen af afføring en meget lys cetan og flydende konsistens. Hertil kommer, sådan en stol ofte har en temmelig ubehagelig lugt. Hvis du bemærker disse symptomer i dig selv lige efter at have spist den slags mad, konsultere en specialist. Faktum er, at disse symptomer er typiske for sygdomme i pancreas.

Lyse afføring kan forekomme som følge af brugen af visse lægemidler. Dette er primært antibiotika, anti-inflammatoriske lægemidler, lægemidler til sygdom kaldet "gigt" og så videre. Hvis du bemærker en lys afføring på første gang, skal du ikke gå i panik. Du skal blot fortsætte med at overvåge konsistens og farve af stolen i nogen tid. Normalt anbefales det nøje at overvåge fæces omkring fem - seks dage.

Det skal bemærkes, at trivsel anses for at være vigtig, som er observeret meget lys cal. Dette maleri af en stol, hvis det ikke er forbundet med nogen alvorlig sygdom, skifter til normal i løbet af få dage. Men hvis en grå eller lysere afføring er et symptom på en bestemt sygdom, vil det vare ved i lang tid. Det er i sådanne situationer, og har brug for god omsorg specialist.

Afslutningsvis vil jeg gerne minde om, at lys afføring i et barn sjældent forårsage alvorlige problemer i hans krop. På trods af dette, er det nødvendigt at være mere opmærksomme og følge af arten af den udledning, samt status for barnet i et par dage. Bright cal - ikke altid en anledning til bekymring. Men advaret - og skimmelsvamp. Husk det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.