SundhedSygdomme og betingelser

Hyppig afføring barn: normen eller patologi?

Enhver forælder godt ved, hvad spænding kan forårsage deres barns stol. Efter alt, i virkeligheden, analysere tømning barnet, du kan foretage nogle konklusioner om status for hans helbred. Men ikke så sjældne fund, at forældre ikke svarer til virkeligheden. For eksempel fandt de barnet for sjældne eller hyppige afføringer, og omvendt, "rejste en panik", selv om årsagerne til bekymring og kan ikke være. Det var til ingen nytte voksne ikke bekymrede for deres børn, denne artikel vil diskutere de vigtigste elementer i en børns stol.

Først og fremmest skal det siges, at frekvensen af tømning kan variere efter fremgangsmåden i fodring. For eksempel et barn er ammet, vil være hyppigere afføring end den, der er på kunstig fodring. Således blandinger af stolen vil være mere tæt og tykt og mælk - mere flydende og grødet. Farven på afføring kan variere fra gul-brun til grøn. Og begge er betragtet som normen. Fra et medicinsk synspunkt, er det fordi galdeblæren frigiver to pigmenter denne farve afføring: biliverdin og bilirubin. Den første af dem, iblødsætning afføring, giver dem en grøn farve, og den anden - brun. Derfor, hvis et barn er for hyppig afføring, er det ikke altid tid til at blive malet i brun. Dette skyldes det faktum, at kun den første pigment kan reagere på kort tid, hvilket fører til grønt.

Sjældne tømning skræmmende og foruroligende forældre ikke mindre end hyppig afføring i et barn. Selv i dette tilfælde har sit eget særpræg. Det skal bemærkes, at hyppig afføring på grund af det faktum, at mave-tarmkanalen af barnet i de første måneder af livet er dårligt tilpasset til at modtage mad, og barnet er dårligt absorberet af den resulterende mad til situationen med antallet af afføring mere forståeligt. Derfor, hvis dit "barn" tømmes mindre hyppigt nogle af de andre børn på hans alder, kan det indikere en bedre fordøjelse. Årsag en sjælden afføring kan også være, at barnet endnu ikke har lært at kontrollere sine tarme. Derfor, hvis stolen holdes regelmæssigt mindst én gang i tre dage, så en sådan tilstand kan betragtes som normen. I dette tilfælde, i hvert fald bør ikke gives afføringsmidler til at gøre lavementer eller blot "hjælpe" termometeret med sæbe eller baby. Ved at tage disse trin, kan du yderligere forværre situationen som blot fratage et barn mulighed for at lære at kontrollere afføring. Desuden laksantia stoffer kan skade kroppen og forårsage afhængighed, dvs. senere barnet og ikke være i stand til at tømme sig selv.

Generelt beskriver sundhedstilstand barnet er vigtigt at være opmærksom på ikke at hans stol hver for sig, og den generelle tilstand. For eksempel, hvis barnet opfører sig som sædvanligt, ganske glad og tilfreds, ikke frække, gode spiser og sover, så ingen grund til bekymring. Men hvis hans helbred forværret, er det nødvendigt at reflektere over årsagerne og muligt at se en læge. For eksempel, hvis barnet en lille mave "bule", mens han græder og trækker benene, så er dette sandsynligvis tegn på overbelastning gas i tarmen hos barnet. I dette tilfælde skal barnet hjælpes og forårsage stolen. Dette vil lette udledning af gasser, hvorefter crumb hvile straks.

Omhyggeligt bør tages til staten af barnet, hvis han har hyppige løs afføring. I dette tilfælde er det ikke en vandig vælling, der kan bare være et barn, der er i ren amning. Tag nogle foranstaltninger bør være kun i tilfælde, hvor barnet scat meget flydende strøm (konsistens er næsten som vand) som Det kan meget hurtigt føre til dehydrering af barnets krop. I denne situation, kan barnet blive givet nogle forstærkning produkter: ris vand, pære juice, mosede banan, gulerod suppe.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.