SundhedSund kost

Pære "konference". Calorie, nærende og sund

Pære "konference", hvilket er ganske lavt kalorieindhold - mest foretrukne i Rusland. Dens saftig og sød kød smelter i munden.

fordel

Pære "konference", som kalorie er ganske små sammenlignet med andre frugter, gør det muligt at bruge det til forskellige diæter. Det vil ikke skade figuren tabe. Denne frugt er nyttigt for folk, der lider af smerter i hjertet, og derudover er indiceret til brug for at forbedre immunitet. Pære "konference", som kalorie er kun 40 kalorier, indeholder en masse af organiske syrer og fiber.

Frugten indeholder 40 mg protein, 30 mg fedt, 105 mg kulhydrat pr 100 g betragtning, der vejer 200 g, kalorieværdien 1 er 80 kcal pærer. Dette er en god snack mellem måltider eller dessert er ikke for tung måltid. Calorie 1 pære "konference" giver hende til at spise før middag, at dræbe din appetit og ikke overfylde maven om natten. Glem ikke, at denne frugt skal spises med måde, da det styrker maven.

Etikette og vitaminer

Pære spise under anvendelse af en gaffel og kniv. For det første er det skåret i stykker og derefter forsigtigt skrællet, adskilt lille skive og sætte det ind i munden. Meget dem `s tænderne i den bløde og saftige pære og spiser det med huden, men det er - hjem. Besøger den samme eller i en vigtig modtagelse til følge etikette. I øvrigt, i huden af frugterne for de fleste vitaminer (A, gruppe B, C, E, H, K) og sporstoffer (Ca, Mg, Na, Ka, P, S, Fe, Zn, Cu, Mn, Se, F) .

Anbefalet pære "konference" kalorie nævnt ovenfor, mennesker af midten og fremskreden alder. Også gravide kvinder og børn.

tørrede frugter

Frugterne bruges friske i små mængder (i sammenligning med andre lande). I Rusland, populære Tørrede Pærer, hvis kalorieindhold er 270 kcal pr 100 g Hertil kommer, at befolkningen har en bred vifte af syltetøj, kompot, syltetøj, likør, gelé. Men ved varmebehandlingen de fleste af de vitaminer går tabt. Derfor er det bedre at spise en pære frisk.

pæresaft

frugt saftighed giver fremragende frisk. Frisk pæresaft - den perfekte forfriskende middel. Det synes ikke sur, i modsætning til æble, selvom sukker i det mindre. Pæresaft har en gavnlig virkning på leveren og renser blodkarrene fra kolesterol plaques. I en kort tid til at slippe af halsbrand og ubehag i tarmen. Det er også nyttigt i cholecystitis og mavekatar.

Når kosten pæresaft skal drikkes en gang om dagen. Det vil øge dit stofskifte og bidrage til hurtig rense kroppen af toksiner. Frisk juice bør drikke noget tid, før måltidet (1-2 timer).

Lidt historie

Pære længe været kendt for menneskeheden. På oprindelsen af træet ingen endelig oplysninger. Ifølge én version, pære hjemmehørende i Kina. Poets nævnt det tre tusind år siden, og æret det som et symbol på lang levetid. Ifølge en anden version, menes det, at den første pære begyndte at dyrke de gamle grækere. De blev taget fra de vilde sorter af de mest søde og store frugter, og frø blev plantet i deres haver. Jeg tror dog, at frisk pære bedst ikke at spise, og for at gøre hendes vin.

I Indien, dette træ begavet sjæl og betroede deres hemmeligheder til ham, og håb.

Beboere i de europæiske lande har udtrykt interesse i pære kun i det 18. århundrede. Så massen af sin avl og udvælgelse. Der var endda en chance produceret sort, frugterne af som afveg smag af smør.

I dag er pære vokset overalt, undtagen i de nordlige områder. Et træ i høstår er i stand til at sende op til 250 kg frugt. Under pæreplantager afsat væsentlige områder.

interessante fakta

 • Bagte pærer ( "møde" og ikke kun) anvendes til behandling af hoste og bronkitis.
 • Disse frugter er gode, ikke kun i desserter, men også i salater med kød, ost og nødder.
 • Pære sorter er mere end 3.000.
 • Bladene af Træet blev brugt i stedet for tobak til sit udseende.
 • Træ gjort musikinstrumenter.
 • Gao Xinjiang kinesisk mand kom op at dyrke pærer i form af Buddha figurer. For at gøre dette, det bruger en plast skimmel. Disse frugter sælges i kinesiske supermarkeder og kaldes "happy pære."
 • Masken fra papirmasse af pære anvendes i kosmetologi. Strammer porerne, forbedrer elasticiteten, heler revner og hudafskrabninger, toner og forynger.

Pære i kosmetologi

 • Hår maske indeholder mosede frugtkødet og en teskefuld af gelatine hævede. Den anvendes til hovedet, efter 15 minutter, vaskes med shampoo.
 • Opstrammende sammensætning til håret omfatter papirmasse pærer, en pisket æg, en teskefuld citronsaft og den samme mængde burre olie. Gnides ind i huden afvaskes efter 20 minutter.
 • Ansigtsmaske indeholder kun kødet af vilde pære. Den er rig på biologisk aktive stoffer, der bidrager til hudforyngelse, heling af mindre ridser, fjerne betændelse og irritation.
 • For at reducere indholdet af huden fedt kan hjælpe et afkog af bladene af en pæretræ. Det er nødvendigt at tørre dit ansigt to gange om dagen.

 • Tør hud kan hjælpe papirmasse pære med to spiseskefulde havregryn og en teskefuld olivenolie. Efter 15 minutter, skyl og anvende en fugtighedscreme.
 • For at rense huden vil hjælpe kød pærer (du kan tage en slags "møde" eller andre), blandet med karamelliseret løg. Påført i 15 minutter, vasket af med vand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.