SundhedSund kost

Power op til 12 timer af dagen: funktioner, opskrifter og ekspertrådgivning

Med enhver vægttab nødvendigt nøje at respektere den valgte kost. Det kræver at opgive en bestemt gruppe af produkter, hvoraf mange er elsket. Derfor forsøger at finde en kost, der vil minimere afvisning af en stor gruppe af produkter. "Power op til 12 dage," en af disse muligheder kaldes en kost. Det er ikke meget vanskeligt, men kræver en kompetent tilgang og under hensyntagen til visse nuancer.

kost Egenskaber

Meningen med denne enkle mad - op til 12 timer om dagen, kan du spise mad med lidt eller ingen begrænsninger. Dette refererer til begrænsningen på de typer af mad frem for kvantitet. Du kan spise hvad du vil, men i små mængder. Men det er vigtigt alligevel gradvist rydde op (eller til den maksimale grænse) mel og fedt. Hvis dette er gjort, vil den middagstid kost (op til 12 timer, kan du spise alt) være mest effektiv. princippet om hemmeligheden er, at alle de absorberede mad til morgenmad til en aktiv dag til at fordøje og smertefrit væk. Derfor er det ønskeligt at kombinere en kost med en aktiv livsstil, for eksempel, en lille løbetur om morgenen eller om aftenen efter arbejde. Således bulk fødevarer restriktioner flyttede ind i den anden halvdel af dagen.

Vand og kost

Under alle kostplan er en meget vigtig plads er besat af vand. Det letter fjernelsen fra kroppen af skadelige elementer, såsom toksiner. Desuden, hvis du ønsker at tabe sig, er det nødvendigt at forbruget af vand i den rette mængde, fordi det fjerner fra kroppen fedtstoffer, som gav aktiv livsstil i høj grad fremskynder vægttab proces. For en kost "Power 12" er det meget vigtigt at drikke i løbet af dagen i mindst 1,5-2 liter vand.

Kontraindikationer

Folk, der har problemer med maven eller fordøjelsessystemet, anbefales det at begynde at konsultere en læge. Dette gælder også for dem, der har problemer med bugspytkirtlen og leveren, som en skarp ændring i kost og spise mønstre kan også have en negativ indvirkning på arbejdet i disse organer. Hertil kommer, denne diæt er ikke egnet til mennesker, hvis arbejde indebærer tungt fysisk anstrengelse, fordi i løbet af dagen er det ønskeligt at genopbygge kroppen med energi, ellers kan det være udmattelse.

Den vigtigste fejl

På magt op til 12 timer om dagen i alle forskellige ideer. Nogle gange sker det at være forkert. Eksperter siger, at den vigtigste fejl er ideen om denne diæt, som eftergivenhed i den første halvdel af dagen. Som et resultat, folk er svære at forbruge mad til 12 timer af dagen, hvilket fører til sygdomme i fordøjelsessystemet, samt det faktum, at i stedet for at reducere dens vægt er indstillet.

regler fødevarer

En af de mest populære opskrifter i morgen for strømforsyningen systemet op til 12 timer af dagen er som følger. For at koge grød, fyld den med mælk i en skål tilsæt nødder og honning til at smage. Et alternativ kunne være rosiner. Efter sådan en morgenmad vil du have et stort udbud af energi, og ikke ønsker at spise i lang tid.

Da op til 12 dage, kan du få lidt mere af hvad der er tilladt, så køb dig en bonus på slik eller kage. Når drikken kan være te, kakao, juice eller kaffe.

De fleste ernæringsmæssige råd til den anden halvdel af dagen. I løbet af denne periode, skal du være forberedt på strenge restriktioner. Eksperter anbefaler, at ved magten indtil 12:00 omfatter dine livretter, men i et rimeligt beløb, og spise den næste eftermiddag.

Du kan drikke kefir eller yoghurt og mælk med lavt fedtprocent. På listen over godkendte produkter og ost.

Te og kaffe skal drikkes uden sukker, hvis vandet er uden gas. Eventuelle søde drikke er forbudt. Alkohol, selvfølgelig, bør også udelukkes.

Spis frugt og grøntsager. Det skal dog huskes, at saltet og steg grøntsagerne ikke anbefales at tilsætte sukker i frugt, også.

Og selvfølgelig, grød. Du kan hente et par typer af korn, der var mangfoldigheden. Så meget lettere at bære enhver kost. Men husk, sukker og salt for at tilføje er forbudt. Og dog, er det bedre at købe grød, som er kogt og ikke er forseglet. Denne længere tid at forberede, men det er nyttigt for organismen.

Fordele ved denne type fødevarer

Sammenlignet med andre typer af diæter, programmet "Power til 12.00" har en række fordele.

Der er ikke nogen streng sæt forbudt fødevarer. Det er ønskeligt at reducere den søde og mel, men du kan stadig spise. Du behøver ikke at opgive din favorit slik eller kage.

Kost hjælper lindre kroppen. Selv hvis du ikke kommer til at overholde programmet i lang tid, inden for en måned, du vil frigøre din krop fra toksiner.

Kost begrænser ikke sigt. Spis på programmet "12 dage" kan være et ubegrænset antal gange, indtil du føler lethed i kroppen eller endnu ikke tabe. Men eksperter rådgive at holde enhver kost ikke mere end 3-4 uger, hvorefter du har brug for at lave en pause i 1-2 uger.

Kroppen vil ikke opleve en mangel på visse produkter, derfor, vitaminer og mineraler.

Denne magt kan tilsluttes kost for den anden halvdel af dagen, så vil øge effektiviteten. For eksempel kan du oprette forbindelse til alle de velkendte program "Du skal ikke spise efter 18", der er udelukket fra de planer for dagen af din middag. Hertil kommer, at denne diæt giver mulighed for faste dage: i stedet for den sædvanlige simpelthen kan drikke kefir eller yoghurt om morgenen mad.

nyttige tips

De vigtigste ting - at følge den kost, være forberedt på en lang række restriktioner. Belønningen vil være den første halvdel af den næste dag, når du kan spise et stykke slik, men så igen efter 12:00 - strenge forbud. Desuden er det ønskeligt på dette tidspunkt til at arbejde, som vil distrahere fra fristelser. Og du kan tage en løbetur om aftenen, eller i det mindste gåtur. 20-30 minutter i den friske luft vil bidrage til sidst losse kroppen, før de går i seng.

mad-programmet "12 dage" er meget simpelt, men kræver en stabil præstation og indsats. Det er vigtigt at træne din viljestyrke. Spisning før 12:00 har mange fordele, men at de ikke bare høre, men også at opleve, skal du sørge for at prøve. Først vil der være lidt svært, men efter et par dage, det vil blive en del af din hverdag.

Held og lykke til dig på din vej til de ønskede resultater!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.