BilerBiler

BMW E39 fejl: oversættelse, dekryptering

Tyske biler er en garanti for kvalitet og pålidelighed. Men selv i sådanne maskiner kan opleve forskellige funktionsfejl. På dem vil signalere on-board computer i køretøjet. At forklare beviser, er det nødvendigt at kende de grundlæggende fejlkoder og naturligvis deres dekryptering. Denne artikel vil tale om de fejl, BMW E39 udstedte instrumentbræt. Disse oplysninger vil helt sikkert hjælpe dig med at forstå, hvad slags bil problemer prøver at fortælle sin ejer.

BMW E39 Fejl

board computer fejl kan opstå under driften af køretøjet. Oftest, de angiver et problem med oliestanden, kan kølevæske indikere, at køretøjet ikke kører lys, da disse fejl kan opstå på grund af slitage af vigtige komponenter i køretøjet, såsom bremseklodser og dæk.

Autoriserede forhandlere giver normalt dekodning fejl BMW E39 til den indbyggede computer. Som regel de er opdelt efter betydning. Når computeren ombord fundet flere fejl, vil det signalere dem konsekvent. af disse meddelelser vises på siden, indtil ikke korrekt, som de signalerer, vil ikke blive fjernet. Hvis fordelingen eller funktionsfejl elimineres, og fejlmeddelelsen ikke forsvinder, skal du straks kontakte de specialiserede garager.

Fejlkoder BMW E39

Hver fejl, der opstår på turen computerskærmen har en unik kode. Dette gøres således, at senere var det nemmere at finde årsagen til fejlen.

Fejlkoden består af fem værdier, hvor den første "afsat" under bogstav i skaden:

 • P - fejl relateret til mekaniske komponenter i køretøjet.
 • B - fejl på grund af funktionsfejl i karrosseriet.
 • C - fejl på grund af køretøjets chassis.

Den anden refererer til koden:

 • 0 - er en fælles kodeks for OBD-II standarden.
 • 1 - individuel producentens kode bil.

Den tredje er "ansvarlig" for den type skader:

 1. Problemet med luftstrømmen. Også denne kode opstår, hvis den opdages fejl i systemet, der er ansvarlig for levering af brændstof.
 2. Dekryptering svarer til de oplysninger fra det første punkt.
 3. Problemer med udstyr og udstyr leverer gnister, antændende brændstofblandingen af køretøjet.
 4. Fejlen er forbundet med fremkomsten af problemer i hjælpevognen kontrolsystem.
 5. Problemer med tomgang køretøj.
 6. Problemer med ECU'en eller dets mål.
 7. Problemer med manuel gearkasse.
 8. Problemer forbundet med automatgear.

Nå, den sidste position er afgørende fejlkode. Som et eksempel, nogle af de fejlkoder, som BMW E39:

 • PO100 - Denne fejl indikerer, at den defekte enhed med ansvar for luftstrømmen (hvor P angiver, at problemet ligger i indretningerne i kraftoverførsel, Om - Almindelige Kode for OBD-II-normer, ja, 00 - et serienummer kodenummer, vidnede forekomst af brud).
 • PO101 - en fejl, der indikerer, at der er en omkostning overskridelse af luft, som angivet ved produktion af de føleraflæsninger af niveauet for acceptabelt område.
 • PO102 - en fejl, hvilket indikerer, at mængden af forbrugelige luft ikke er tilstrækkeligt til normal drift af bilen, som det fremgår af de lave aflæsninger niveau.

Således er fejlkode genereret fra et antal tegn, og hvis du kender værdien af hver af dem, så du nemt kan tyde dette eller hint fejl. Læs mere om de koder, der kan opstå på instrumentbrættet BMW E39, vil det blive malet nedenfor.

fejlværdi

Værdien af fejl på BMW E39 instrumentbræt - nøglen til at rette køretøjet nedbrud. Nedenfor er de store fejlkoder, der forekommer på en bil BMW E39. Jeg bør tilføje, at dette ikke er en udtømmende liste, som den bilproducent hvert år enten tilføjer eller fjerner et par af dem:

 • P0103 - error signalerer en kritisk overskridelse luft, som det fremgår af over-advarselssignalet fra den enhed, der styrer niveauet af luftstrømmen.
 • P0105 - en fejl, der angiver, at enheden, som bestemmer lufttrykket niveau er defekt.
 • P0106 - fejl signalerer, at de signaler, som lufttryksændringerne føleraflæsninger oversteg det acceptable område.
 • P0107 - fejl, der angiver, at udgangssignalet kommer fra air trykføleren er lav.
 • P0108 - en fejl, der indikerer, at sensoren er baseret på et lufttrykket for højt signalniveau.
 • P0110 - fejl indikerer, at sensoren er defekt, der er ansvarlig for luft indtag temperaturmålinger.
 • P0111 - en fejl, der betyder, at målingen af signalet, der kommer fra sensoren temperaturen af den indkommende luft har overskredet det mulige område.
 • P0112 - niveau indikation sensor indblæsnings- temperaturen er lav nok.
 • P0113 - en fejltagelse, "det modsatte" af den tidligere, viser, at niveauet af indblæsningsluften føler viser en ganske høj.
 • P0115 - når denne fejl opstår, skal du være opmærksom på vidnesbyrd om kølemidlet temperaturføler, formentlig, at sensoren er ude af drift.
 • P0116 - kølevandstemperatur har overskredet det tilladte område.
 • P0117 - signalet fra sensoren ansvarlig for kølervæske temperaturen er lav nok.
 • P0118 - signalet fra kølevæsken temperaturføler er høj nok.

Det er vigtigt at tilføje, at de ovenfor præsenterede, ikke alle fejlkoder, kan listen over dekryptering findes på den officielle hjemmeside for bilproducenten. Når koden er ikke i udskrifter af listen, skal du straks kontakte servicecentret for at løse problemet.

afkodningsfejl

For at afkode fejlen koder på BMW E39, du skal kende værdien af hver mulighed, samt at have en komplet liste over koder, der gør det muligt visuelt diagnosticere tilstedeværelsen af en bestemt fejl.

I dette tilfælde er fejl ofte ikke vises af en talkode, såvel som en tekstbesked, der er skrevet på engelsk eller tysk (afhængigt af, hvor bilen er bestemt enten til hjemmemarkedet eller til eksport). For at dekryptere fejl BMW E39 eller du kan bruge en online oversætter, eller "offline ordbog".

Fejl i russisk

Som tidligere nævnt fejlen koder kan repræsenteres i form af en tekstmeddelelse på engelsk eller tysk. Desværre er bilen BMW E39 fejlkoder på russisk ikke oplyst. Men for folk, der kender engelsk eller tysk, er det ikke et problem. Alle andre uden alt for meget besvær kan finde fejlen dekodning på internettet, eller til oversættelsesfejl BMW E39 bruge en ordbog og online-oversætter.

Oversættelse fra engelsk

Valgfri BMW E39 fejl i oversættelse fra det engelske sprog er som følger:

 • TYRE DEFEKT - fejl indikerer et bildæk problemer bør straks langsom ned og stoppe.
 • EDC INACTIVE - fejl, der indikerer, at systemet er ansvarlig for den elektroniske justering af spjæld er i en inaktiv tilstand.
 • SELFLEVEL SUSP. Ej akt - fejl, der indikerer, at systemet med selvregulering af clearance er inaktiv.
 • FUEL injicere. SYS. - en fejl, der fortæller om problemerne med injektoren. I tilfælde af en sådan fejl til at foretage inspektion af bilen på den officielle forhandler BMW.
 • SPEED LIMIT - en fejl, der siger, at hastighedsgrænsen er overskredet, etableret af on-board computer.
 • PRE-OPVARMNING - en fejlmeddelelse om, at værker præ-start varmer ikke anbefales at starte magt enhed af bilen.
 • Spænd sikkerhedsbæltet - en meddelelse, der anbefaler, at du fastgør sikkerhedsselen.

For at fortsætte den BMW E39 oversættelse fejlmeddelelser behøver ikke at være flydende på engelsk eller tysk, nok til at vide, hvad fejl svarer til en bestemt kode, samt en ordbog eller en online oversætter.

Sådan nulstilles fejl?

Ofte opstår situationer, hvor årsagen til en fejl opstod er løst, men budskabet vil ikke forsvinde. I dette tilfælde er det nødvendigt at foretage fejlen nulstille triptælleren BMW E39.

Der er masser af måder at gøre denne operation: Du kan bruge en computer og til at nulstille igennem den diagnostiske stik, kan du prøve at lave en "grov reset" trip computer ved at slukke bilens systemer fra strømforsyningen og tænd en dag efter nedlukning.

Hvis disse transaktioner ikke har været en succes og fortsætter med at "springe ud" fejl, er det bedst at kontakte servicecenteret for en komplet helbredsundersøgelse, ikke selv gad vide hvor at fjerne fejlen BMW E39.

Når du nulstiller indstillingerne, skal du overholde et sæt regler, der ville løse, og ikke at forværre problemet:

 • Det anbefales at studere manualen omhyggeligt for køretøjet.
 • Mange bilister smider en fejlmeddelelse, skal du udskifte sensoren. Det anbefales kun at bruge originale reservedele fra pålidelige forhandlere. Ellers kan en fejl poppe op igen eller sensoren, tværtimod, vil ikke signalere et problem, der vil føre til at fuldføre svigt af køretøjet.
 • Når "rough reset" skal forstås, at en række køretøj-systemer må ikke fungere korrekt.
 • Nulstilling via diagnosestik, alle operationer skal udføres meget præcist og omhyggeligt, ellers problemet vil ikke gå væk og gøre en "rollback" ændringer vil ikke være mulig. I sidste ende vil det nødt til at tage bilen til et servicecenter, hvor eksperter vil "reflash" softwaren på-board computer.
 • Hvis der ikke er tillid til de igangværende aktioner, anbefales det at besøge et servicecenter, og at overlade driften til at nulstille fejlen fagfolk.

Uanset om det er nødvendigt at foretage inspektion af bilen i tilfælde af fejl?

Disse spørgsmål er sat uerfarne bilister. Svaret afhænger af, hvilken slags besked eller fejl opstår, hvis fejlkoden indikerer et problem med sensorerne og motoren, anbefales det kraftigt til straks at besøge servicecenter og en komplet diagnose af bilen.

Selvfølgelig er dette ikke den mest økonomiske løsning, men til liv og helbred ikke gemme. Hvis rapporter tyder det utilstrækkelig mængde olie i motoren eller fraværet af væske i en beholder af en vaskemaskine, så disse problemer kan løses selvstændigt.

Forebyggelse af fejl

Selvfølgelig, i løbet af drift af køretøjet vil forekomme forskellige former for fejl på ADAC BMW E39. For at de opstod mindre hyppigt, bør du regelmæssigt udføre diagnostik af køretøjet, overvåge kvaliteten af skiven og kølevæske, brændstof og motorolie samt at følge anbefalingerne om betjening og vedligeholdelse af køretøjet, hvilket indikerer køretøjets fabrikant.

På grund af de ovennævnte transaktioner, vil risikoen for alvorlige problemer i systemer og enheder af bilen reduceres til et minimum, hvilket i betydelig grad sparer tid, energi og materielle ressourcer af bilisten. Hvis der i fejl, instrumentbrættet BMW E39, er der andre klager til bilen, til et presserende behov give det i hænderne på specialister. Det faktum, at en lille fejl kan skjule alvorlige problemer.

resultater

Sammenfattende ovenstående bør det bemærkes, at viden om betydningen af fejlkoder og meddelelser, der vises på skærmen af den indbyggede computer, giver tid til at afgøre, hvor der er en fejl i bilens drift, og ordne det. Nogle af dem kan løses selvstændigt, og nogle - kun i servicecentret.

Det vigtigste er ikke at ignorere de resulterende meddelelser og fejlkoder, og straks forstå deres årsager og fejlfinding noder og køretøjsenheder. Alle disse skridt vil føre til, at køretøjet vil fungere stabilt og pålideligt, og under driften af køretøjet ikke forekommer at påvirke sikkerheden for liv og helbred for beboerne. Hertil kommer, langsigtet forsømmelse af meddelelser advare forekomsten af fejl, kan forårsage alvorlige skader på køretøjet, som til gengæld væsentlige "pat" budget bilist.

Selvfølgelig er den tyske koncern BMW biler er kendt for deres pålidelighed og funktionalitet. Ikke desto mindre kan selv de mest pålidelige biler i sidste ende bryde ned og mislykkes. For at forhindre dette, anbefales det nøje at overvåge forekomsten af meddelelser og fejl på BMW E39 paneler og bestræbe sig på at løse problemet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.