BilerBiler

Fuld gennemgang af bilen "Skoda" A5. Octavia II - førende inden for salg i Rusland

Siden lang tid er de fleste russiske bilister blevet glad for biler relateret til golfklassen. Bilen af tjekkisk oprindelse "Skoda Octavia" A5 var ikke en undtagelse. Historien om denne model begyndte tilbage i 1996. I tyve år er efterspørgslen efter det aldrig faldet. Virksomheden har gennem hele tiden forsynet forbrugerne med en bil med et optimalt forhold mellem pris og kvalitet.

I 2004 blev anden generation introduceret. Denne bil fik et godt indtryk på eksperterne. De sagde med sikkerhed, at sådanne berømte modeller som Ford Mondeo, Renault Laguna, Volkswagen Passat dukkede op til en seriøs konkurrent i ansigtet af bilen "Skoda" A5. Octavia II med de opdaterede egenskaber tog straks den førende position på næsten alle markeder i verden. Særlig popularitet kom efter præsentationen af den moderniserede model. Hendes præsentation fandt sted på en udstilling i Paris i 2008. Bilentusiaster kunne forstå ikke kun designdesignet, men også det tekniske udstyr. De var tilfredse med ændringerne i kontrolpunktet og indførelsen af nye motormodeller.

udvendig

Ydersiden af bilen forårsager ikke nogen levende obsessions. Glatte linjer tværtimod ser meget rolige ud, det er det der tiltrækker flertallets opmærksomhed. Hætten på "Skoda" model A5 "Octavia" har flere ribben, og sammen med den nye radiatorgitter giver bilen hidtil uset strøm. Den opdaterede optik går nu glat tilbage. Denne præstation kaster en særlig individualitet og tiltrækningskraft.

Hvis du ser på siden af bilen, rammer du straks en stor hætte. Vindueslinjen er pæn, med den korrekte beregning af det kuperede tag, der giver fabrikanten mulighed for at opnå et passende arrangement af alle passagerer i kabinen.

Dimensioner

Længden af "Octavia" A5 var 4569 mm, bredden af bilen er 1769 mm, højden af den opdaterede sedan stoppet ved 1462 mm. Markklarationen er helt acceptabel til kørsel på enhver type vej, den er 165 mm.

Salon Oversigt

På indersiden svarer bilen "Skoda" A5 "Octavia" helt til biler produceret af Volkswagen bekymringen. Enkelhed i salonen er perfekt kombineret med høj kvalitet af efterbehandling materialer. Føreren vil sikkert have et stort antal indstillinger for sæder og ratt. Desuden fik det nye instrumentpanel en behagelig baggrundsbelysning. Et stort antal styresystemer giver dig mulighed for fuldt ud at nyde bilen på vejen. Alle elementer er placeret i håndens rækkevidde, mens rattet er installeret knapper, der er ansvarlige for multimedie og cruise control. At rejse i en fem er en simpel opgave for en bil, fordi indretningen er rummelig, og bagagerummet til 560 liter giver dig mulighed for at tage med alle de nødvendige ting.

Teknisk indstilling

"Skoda-Octavia" A5 i det tekniske udstyr er veludstyret. Hvad angår de installerede enheder, er producenten ikke nærig her. Som "fyldning" kan installeres motorer fra 1,4 til 2 liter. Samtidig tænkes hver enkelt af de mindste detaljer og bringes til perfektion, som de vil vise helt acceptable indikatorer på vejen.

De mest populære motorer er 1,4 og 1,8, der tilhører TSI-familien. Derudover har denne linie en kraftfuld version af en 2-liters motor. Forbruget af dieselmotor 1.4 er 7 liter. Blandt benzinerne var den mest populære, ud over byens 1,4, en 1,6-liters enhed. Da transmissionen på bilen kan installeres som mekaniker og maskine. Håndbogen er præsenteret i 5 trin eller 6. Maskinen er også opdelt i to typer: DSG robotten og den sædvanlige 6-speed boks.

Bilen "Skoda" A5 "Octavia" er forsynet med en uafhængig fjederspærring foran med en ekstra rullebjælke, der findes et flerkoblingssystem bagved.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.