KarriereKarriereforvaltning

Hvad gør en oceanolog?

I dag blandt de erhverv, der er populære blandt unge og unge, lyder ordet "oceanolog" oftere. Men en oceanolog er ikke et velkendt erhverv. Erfaringen viser, at gutterne inspireret af Discovery Channel-programmerne drømmer om undervandsrejser, interessant liv på lystbåde eller videnskabsbåde osv. Men i betragtning af erhvervet som en oceanolog meget romantisk og attraktiv, forestiller de fleste potentielle studerende sig ikke en ansvarsfordeling eller arbejdsopgaver eller universiteter, der kan yde den relevante uddannelse.

Lad os prøve at forstå. Hvad gør en oceanolog? Svaret "studere havet" siger ikke noget. Der er mange arbejdsområder, der adskiller sig i deres specificitet, de problemer, de overvejer, selv den livsstil, som forskeren skal lede. Et oceanologs erhverv indebærer:

 • Undersøgelse af hyldenes oceanografi. Forskere, der besætter disse problemer, indsamler og systematiserer data fra eksperimentelle undersøgelser af hyldeområdet, undersøger sammensætningen af farvande i kystzonen, deres dynamik, egenskaber og så videre.
 • Undersøgelsen af fysisk oceanografi og oceanologi. Disse eksperter studerer havets indflydelse på klimaformation, iskomposition, havstrømme mv.
 • Undersøgelse af kommerciel oceanologi. Denne industri er ansvarlig for den kloge brug af verdens oceanressourcer.
 • Økologisk forskning og beskyttelse af havet.
 • Studie af polar oceanologi.

Vi fandt ud af, hvad oceanologen gør. Men hvor leder forskerne præcist deres studier? Hvad er deres arbejdsplads?

Som i enhver videnskab er der mange metoder til oceanforskning. Arbejdspladsen afhænger af typen af arbejde, arten af undersøgelsen.

Tilstandsbetingede arbejdspladser kan opdeles, men man bør tage højde for, at hver forsker skal kombinere forskellige former for beskæftigelse. Der er ingen "kabinet" eller "praktiske" specialister.

Så involverer en oceanologs erhverv arbejde:

 • På oceanografiske fartøjer. Det er hos dem, at observationer er lavet, prøver tages, og så videre.
 • I hydrografiske tjenester. I dag er de under marinen. Disse specialister beskæftiger sig med hydrometeorologisk, navigation, topogeodisk støtte fra flåden.
 • I undersøiske og grundlaboratorier. Her klassificeres de indsamlede materialer, eksperimenter udføres, prøver undersøges.
 • I videnskabelige forskningsinstitutter. Dette er måske det bredeste udvalg af aktiviteter, herunder alle mulige former for forskning fra samling af prøver til bygningsvidenskabelige teorier.

Hvad oceanologen gør er nu klart hvor han kan arbejde også. Og hvilke kvaliteter skal en person have, der har knyttet sin aktivitet med at studere havet?

Dette fascinerende, men ret sjældne erhverv indebærer en dyb viden om mange naturlige og matematiske videnskaber. Oceanografen kan ikke undvære biologi og matematik, fysik, kemi, geografi, klimatologi. Det er ligegyldigt hvad oceanologen gør specifikt. Han skal have følgende færdigheder:

 • Kend de ovennævnte videnskaber.
 • Få en klar forståelse af geografiske processer og klimatiske træk.
 • Eje teknikkerne til sikker undervandsdykning.
 • Kunne indsamle, analysere og fortolke prøver.

Du kan erhverve erhvervet som en oceanolog ved afdelingerne i Moskva State University, på de specialiserede universiteter i Rostov-Don-Don, Vladivostok og i nogle af navneinstitutionernes grene. Vi træner også specialister i Skt. Petersborg, Simferopol og Kaliningrad. Om adgangsprøver og krav til deltagere er det nødvendigt at lære direkte i uddannelsesinstitutionerne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.