SundhedSygdomme og betingelser

En bums på et intimt sted: årsager og behandling

Så du sprang op en plet på et intimt sted. Hvad er årsagen? Som de mest almindelige faktorer læger kaldes, først, stat, ledsaget af hormonelle forstyrrelser (de omfatter graviditet, overgangsalder, og såkaldte "overgangsordning alder"). Derudover kan de bumser indikere en dårligt lavet hårfjerning bikini zone og manglende overholdelse af hygiejneregler. Tænk over det, hvis du misbruger syntetisk undertøj? Udseendet af læsioner kan også udløses af en usund kost, høj stress, infektioner, seksuelt overførte sygdomme.

sæler

Af den måde, ganske ofte, hvad vi har forvekslet med en bums på et intimt sted, alt, hvad der ikke er. Sæler, som små hvide prikker, faktisk repræsenterer hårsækkene, hvorfra man kan vokse i fremtiden kønsbehåring.

talgkirtlerne

En bums på en intim sted kan meget vel blive forstørret talgkirtler. Dette skyldes, at huden i det intime område er tyndere og mere sart end andre steder. Dette er grunden til olien kirtler er let forveksles med acne. En sådan hud dannelse vil ikke volde dig nogen skade - selvfølgelig, hvis du ikke presse dem. Ellers kan din hud blive påvirket. Det bedste du kan gøre - er at uddanne dig til regelmæssigt at håndtere de betændte områder med særlige antibakterielle midler. Desuden er det nødvendigt at observere personlig hygiejne (vaske hver dag og ændre undertøj regelmæssigt) og opgive junkfood.

betændelse

Dog kan en bums på et intimt sted ikke være så harmløst som det ser ud. Hvis i udseende ligner acne i ansigtet, dette er tegn på obstruktion af talgkirtler. Det ser temmelig grimme, foruden disse bumser kan være meget syg og når den er moden beskidte trusser.

behandling

Betændt bums på et intimt sted , er det muligt at fjerne dig selv. Til dette berørte område forsigtigt Skyl med varmt vand, tør og placere oven på pulpen inflammation komprimere aloe (blot tage blad, skæres i halve og spænd via et plaster). Den kompres bør overlades for natten. Dette værktøj vil fjerne den betændelse i blot et par dage - næste morgen vil du se, at den bums væsentligt reduceret i størrelse. Ligeledes kan en byld være flere gange dagligt at håndtere hydrogenperoxid (det kan erhverve et apotek). For at fremskynde modningen af acne kan anvendes eller iod salve Wisniewski. Alle disse værktøjer er ganske billige, men meget effektiv. Klem en bums på et intimt sted anbefales ikke: det vil gøre dig værre.

cyste

Hvis din hud i lysken dækket med hvide subkutane stød - det er ikke noget som en cyste. På grund af deres udseende ganske enkel: talgkirtelaktivitet lukker huden, hvilket resulterer i akkumuleret fedt under huden. Han hurtigt hærder, så klemme det ikke er muligt. Fjernelse af cyster er gjort kirurgisk og normalt tager kun et par minutter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.