SundhedSygdomme og betingelser

Ledsygdom ben: metoder til behandling og forebyggelse

Problemer med leddene kan have en anden karakter. For at afgøre, hvilken slags ledsygdom ben generer dig, er du nødt til at foretage en række undersøgelser og analyserer nøje symptomerne. Ideelt set bør diagnosen være en læge, han ordinerer også behandling. Vanskeligheden ligger i det faktum, at mange sygdomme påvirker bevægeapparatet, meget ens i dens manifestationer. I moderne medicin, det besluttet at afsætte to brede kategorier: gigt og slidgigt. Der er også blandingsformer, men de forekommer langt mindre hyppigt.

... arthritis speciallæger Dette udtryk refererer til ødelæggelse af ledbrusken, forårsaget patologier degenerativ natur. I det store og gigt - en sygdom i leddene i benene, er arne sygdom oftest placeret i de nedre ekstremiteter, som de tager på hele vægten af kroppen.

Sygdommen kan være forårsaget af flere faktorer. Disse omfatter: for meget belastning på benet på grund af overvægt eller blot stående arbejde, en række ledskader modtaget under sportsaktiviteter eller transaktioner, nedsat stofskifte (dette inkluderer ophobning af salte), naturlig slitage af leddene på grund af alder, genetisk disposition , kronisk rheumatisme, sygdomme, der påvirker bindevæv (for eksempel lupus, rheumatoid arthritis).

Så du tror du har en sygdom i ben leddene, ligesom gigt. Hvilke symptomer bør være opmærksomme på det første sted? Den første og måske den vigtigste funktion - en skarp smerte i knæet området. I første omgang er det kun sker i løbet fods, som sygdommen skrider frem, smerten opstår og vedvarer selv når tilstand af fuldstændig hvile. Gradvist, knoglerne begynder at blive tykkere og deformere musklerne støder op til dem gradvist atrofi.

Hvis du er plaget af regelmæssig smerte i knæleddet, behandling skal være godt læses med det samme. Enhver læge vil fortælle dig, at du først skal fjerne de skadelige faktorer. For eksempel, hvis sygdommen er forårsaget af fedme, bør patienten tabe sig, hvis leddene er påvirket af det faktum, at en person er konstant på dine fødder, du har brug for at tænke over din livsstil og forsøge at reducere belastningen. Men, selvfølgelig, for den fulde behandling er ikke nok. Specialisten vil ordinere dig et kursus af særlige produkter designet til at forbedre blodcirkulationen i væv af ledbrusken og genoprette strukturen.

Til denne sygdom ben leddene forlod dig for evigt, er du nødt til regelmæssigt at beskæftige sig med fysisk terapi, samt til manuel terapi og massage. Men hvis sygdommen har nået den sidste fase af restaureringen af leddene er kun muligt ved hjælp af kirurgi.

Arthritis ... Denne gruppe af sygdomme er karakteriseret ved betændelse i leddet væv. Betændelse i de fleste tilfælde er forårsaget af infektion og er ofte ledsaget af betændelse i ledbånd og sener.

Denne sygdom af benled såsom arthritis, normalt rammer mennesker med nedsat immunitet og tilstedeværelsen af kronisk infektion i kroppen. Alle hudlæsioner på fødderne, såsom majs og ikke-helende frakturer kan også føre til udvikling af arthritis. Blandt de mest almindelige symptomer skal bemærkes ødem, akut smerte og feber.

Først og fremmest, så husk: hvis ved betændelse såret ankel, vil behandlingen være radikalt forskellig fra behandlingen af slidgigt i knæet. Benskade bør holdes i ro og fjerne alle belastninger. Sengeleje er normalt ledsaget af at tage antibiotika og hormonelle agenter. Nogle sorter af gigt behandles topisk ved hjælp af forskellige salver, geler og wraps. Alle procedurer er tildelt kompleks.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.