Åndelig udviklingMystik

Michel Nostradamus: biografi, forudsigelser

Den mest berømte af soothsayers i verden i løbet af de sidste 500 år er en fransk læge og en astronom ved navn Michel Nostradamus. I historien kom han ind som en pestvinder og tid overlord, uforklarlig ser frem til 2000 år. Og til denne dag bruges hans fremsyn med stor opmærksomhed og studeres med interesse fra mange astrologer.

Fremkomsten af den fremtidige soothsayer

I december 1503, den 14. i den franske provins Provence blev en dreng født i familien Jacques Nostradamus, en notar i Saint-Remy og René. Han blev navngivet Michel de Notredam. Han var en jøde af sin far, og hele sin familie fulgte jødedommen for tiden. Men tiden var rastløs: Europa levede under den katolske kirke og dens love. Derfor kunne alle tilhængere af hedningerne være forbudt og henrettet som kættere. Hvor Michel Nostradamus blev født, blev jødiske familier truet af eksil. Derfor accepterede hele den fremtidige seers familie den tro, som præsten præsenterede af paven og blev døbt. Derfor blev lille Michel givet et efternavn på latin - Nostradamus.

I slægten langs fostervandslinjen i Nostradamus var forfædre engageret i helbredelse og forudsigelser. Af moder var forældrene repræsentanter for videnskaben, især matematik og medicin.

Barndom og grundskoleuddannelse i Nostradamus

Al sin barndom, han tilbragte i sin oprindelige Saint-Remy, voksede op, spillede i Provence-gaderne på samme måde som andre børn i hans alder. Hvad angår uddannelse, skal det bemærkes, at det ikke var i hver middelalderlig familie i middelalderlige Europa, at Michel Nostradamus modtog grundskole og gymnasial uddannelse hjemme. Uddannet og undervist de grundlæggende videnskaber om sin bedstefar ved sin mor, Jean de Saint-Remy. Det var han, der indviste i den unge mand interesse i at studere stjernerne. Michelle blev så båret af astrologi, at selv i hans barndom kaldte hans bekendte og slægtninge ham "en lille stjerne". Jean var i stand til at give sit barnebarn en meget god og fuld uddannelse efter den tid, der var gældende, men da Michel Nostradamus blev 15 år gammel, døde hans bedstefar. Herefter begynder en ny periode i hans liv.

Avignon-mesteren rejser til Frankrig

I 1518, umiddelbart efter hans bedstefar, gik han til en af de største byer i Frankrig - Avignon. Der går han ind på universitetet og begynder at studere videnskaben i humaniora cyklus, såsom logik, filosofi, grammatik og retorik. De næste 3 år bruger han i skolens vægge, hvorefter der i Frankrig fremstår en anden kunstmester - Michel Nostradamus. Biografien i de næste 8 år er meget vag. Nogle kilder siger, at alle 8 år efter træningen han rejste rundt om i landet, studerede lægeplanter. Ifølge andre kilder beslutter han i 1521 at helbrede sig udelukkende til medicin og går ind i en af de mest prestigefyldte uddannelsesinstitutioner i Europa - et universitet i Montpellier, hvis lægeskole var berømt i hele den gamle verden. Han bruger tre år til træning, som følge heraf han modtager en bachelorgrad, og først efter at han rejser til sit hjemland indtil 1529. Men sandsynligvis vil vi ikke kende sandheden, siden hans livsperiode fra 1921 til 1929 er indkapslet i mørket.

Det første møde med en dame ved navn Plague

Under sine rejser i 1526 var han i Exa. Der mødte han først sygdommen ansigt til ansigt. Siden da har hun studeret hele tiden. Efter de første vellykkede forsøg på at bekæmpe en farlig epidemi begynder Michel at behandle inficeret i hele Frankrig og tager sig af de patienter, som andre læger allerede har nægtet som håbløst syge og lader dem vente på deres død. Det var på dette tidspunkt, at Michel Nostradamus opfandt det berømte middel til pesten. Den bestod af et sæt aromatiske urter, som måtte placeres under tungen af dem, der befandt sig i infektionszonen. I denne frygtelige tid for hele Europa spredes pestvinderens herlighed gennem Frankrigs byer og landsbyer.

Lære på grænsen til udelukkelse, eller Som en studerende har overgået sin lærer

Michel Nostradamus rejste indtil 1529, da han besluttede at fortsætte sine studier ved universitetet i Montpellier. 23. oktober gjorde han det. Han blev genindsat på Det medicinske fakultet med henblik på at opnå en doktorgrad og en lægeerklæring. Efter at have betalt for hans undervisning og løfter om at overholde universitetets vedtægter og regler valgte han en mentor for sig selv. Det var Antoine Romier. Men med videreuddannelse er han på randen af fradrag. Der var mange grunde til dette, men det vigtigste er, at hans forståelse af arten af sygdomme og medicinske aktiviteter var i strid med de eksisterende helbredende kanoner. De fleste af alle lægerne blev rasende af afslaget på blodsudgydning og hans anerkendelse som farligt for menneskelivet.

Dr. Nostradamus

På et tidspunkt, hvor hans skæbne som elev hang i balance, forlod han ikke sin tro og gjorde kampen med pesten hans kald. Han foreslog, at hvis desinfektion udføres i inficerede områder, kan morbiditeten reduceres. Desuden afslørede en bog af Nostradamus hemmeligheden om at forberede et middel mod en pestinfektion. Et af hans mest berømte opfindelser i disse år var rosenbladspiller, rige på vitamin C. I store mængder distribuerede Nostradamus dette middel på gader og pladser af inficerede byer. Som et resultat af utvivlsomt succes i forbindelse med pesten blev modsætningerne ved universitetet løst, og allerede i 1534, i en alder af 31 år, modtog Michel en doktorgrad. Fra denne begivenhed er hans navn skrevet ligesom Nostradamus.

Lidt lykke og et knusende nederlag i Agen

Resultatet af anerkendelsen af Nostradamus's fordele var invitationen til Agen til at være en af de mest betydningsfulde forskere i Europa, kaldet "French Erasmus" for at fortsætte sine studier. De var Jules-Cesar Scaliger. Det skete i 1536. På dette tidspunkt giftede Nostradamus sin udvalgte, der fødte ham to børn. Alt var fint. Men snart blev det hvide band erstattet af sort. I Agen begyndte en epidemie af pest. Michelle trådte i kamp med hende, men led et knusende nederlag. I dette slag mistede han sin familie. Derefter begyndte uenigheder med Scaliger, gamle rivaler og simpelthen misundelige mennesker kaldte ham en charlatan. Men det værste er, at Nostradamus kommer til inkvisitionens note, han står over for døden.

Om aftenen flyver han fra Agen og forlader Frankrigs område. Den syvårige periode med vandringer gennem Italien og Spanien begynder. Mysterier af Nostradamus i denne urolige tid kommer ud fra under hans pen. Det menes, at det er netop efter familiens tab, at fremsynsgave fremgår af den.

Hvordan lykkedes Nostradamus at gøre forfølgeren til sin allierede ...

1546 var et vendepunkt i hans liv. Provence-provinsen oplevede enorme vanskeligheder, pestepidemien der er nået katastrofalt og truet fuldstændig ødelæggelse af hele befolkningen. I samme år var der en alvorlig oversvømmelse, som et resultat af hvilket et stort antal lik af mennesker og dyr optrådte på jordens overflade. Infektioner spredte med forfærdelig fart, nye inficerede mennesker optrådte hver dag. Nostradamus blev inviteret til at organisere kampen mod pesten. Ved hjælp af forebyggende foranstaltninger og egne lægemidler lykkedes det ham at stoppe epidemien.

Samtidig viste han sig som en dygtig psykolog, idet han formåede at hæve befolkningens ånd ved at bruge kirkens og bibelske bud. På toppen af epidemien stoppede tjenesterne i kirkerne ikke, klokkerne ringede. Og så så folk folk som deres frelser. Kirken og inkvisitionen, efter at have lært, at Michel Nostradamus havde gjort hende til en allieret til at bekæmpe pesten, nægtede at forfølge en læge.

Den anden lykke og de første succeser af sognejeren

I 1547 flyttede Nostradamus til den lille by Salon-de-Provence. Her giftes han med en velhavende enke ved navn Anne Ponsar Zhemella, der fødte 6 børn: 3 sønner og 3 døtre. I dette rolige og hyggelige sted vil han leve op til sin død i 1566. Alle gåder fra Nostradamus, herunder forudsigelser, henviser til denne gang.

Han begyndte at skrive aktiviteter i 1549 og skrev til sin død. Siden 1550 er de første versioner af hans værker blevet udgivet. Nostradamus brugte det sidste tekniske tegn - en trykkeri. De oprindelige værker var langt fra forudsigelser - de indeholdt oplysninger om kosmetik og madlavning. Men efter et stykke tid begyndte han at bruge sin dybe viden i astrologi og begyndte at kompilere kalendere af afgrøder af landbrugsplanter og forudsigelse af tidspunktet for solopgang og solnedgang. Nostradamus skrifter var fulde af mystik og mystik, så de fik øjeblikkeligt stor popularitet, og hans personlighed var overgroet med nye utrolige rygter.

De første forudsigelser af Michel Nostradamus

Siden 1554 begyndte Nostradamus systematisk at skrive et grundlæggende arbejde, der indeholder profetier i mange år fremover. Nostradamus Bog blev kaldt "Centuries" eller "Centuries". Den blev første gang offentliggjort i omløb i 1555. Umiddelbart vandt hun en fantastisk succes i læsemiljøet. Samlingen bestod af to dele - de såkaldte "Meddelelser": den første - Søn af Cesar, den anden - til Kong Henry II. Forudsigelser bestod af quatrains-quatrains, der talte omkring 1000 stykker og beskrev de kommende begivenheder, der begyndte i 1559 og sluttede med året 3797.

Umiddelbart efter udgivelsen af "Centuries" blev Nostradamus indkaldt til hovedstaden til kongens hof. Han blev inviteret af konge til hersker Catherine de 'Medici. Årsagen til dette var forudsigelsen af Henry IIs død under ridderens duel. Som det viste sig senere, blev denne prognose rigtig, hvorefter Catherine forlod ham ved retten ved siden af hende. I 1565 blev prognosen gældende for kampene mellem kristne og muslimer i Malta, hvor Europa vandt en strålende sejr.

I livet blev en anden profeti af Michel Nostradamus sandt: han forudsagde Frankrigs nederlag fra Spaniens hær i 1557. Det sidste, der var forudsagt i livsprognoserne, var, at han ikke ville være ved dagens daggry. Så det skete, i juli 1566 døde Nostradamus.

Forudsigelser af Nostradamus for 2016

Et stort antal Michel's profetier er allerede blevet til virkelighed og i virkeligheden i dag. Forskere, der har sat sig for at studere forudsigelserne af Nostradamus, giver bevis for 90% af allerede i virkeligheden forudsigelser. Resten, de hævder, var heller ikke dechiffreret, eller havde ikke noget sted i historien. Nogle skal ske på et bestemt tidspunkt, herunder i 2016. Så hvad skal der ske i år, ifølge Nostradamus?

Naturkatastrofer blev forudsagt for 2016: Første brande begynder, der vil feje hele verden, så vil man som følge af drivhuseffekten ikke se solen eller månen. Derefter begynder tunge regner, og på toppen af det kommer en komet på storbyen, hvilket vil føre til en hidtil uset tsunami. Som følge heraf vil alle kontinenter lide, især Australien og Oceanien. Men alt er ikke så trist. Det er på dette tidspunkt i Rusland, der vil være en mand og en ny religion, der vil begynde den åndelige forening af hele menneskeheden, og i 2040 vil alle kunstige grænser, som adskilte folk forsvinder.

I økonomien og teknisk videnskab vil der være betydelige ændringer: For det første åbnes der en ny kilde til vedvarende, let tilgængelig og billig energi. Derudover vil forskere implementere opfindelsen af Nikola Tesla - overførslen af elektricitet uden ledninger. Dette vil medføre en revolution og føre til den såkaldte. Energi revolution.

I geopolitikken indeholder forudsigelserne af Nostradamus for 2016 også mange interessante punkter. Han siger, at verden vil hænge i balancen. Epicenteret af begivenheder vil blive flyttet til Mellemøsten. Alt vil begynde med "kampene" i Iran og Tyrkiet, men efter et stykke tid vil de forene og "se vredt" i Europa. Den fredsbevarende mission vil blive betroet Rusland og Afrikas lande. Hvis man ser på den nuværende politiske internationale situation, er det allerede klart, at nogle øjeblikke i verden har fundet sted. Det blev også forudsagt udvisning af sin hersker i et af landene, som i sig selv vil overraske hele verden.

Den store myndighed i astrologiske kredse er stadig nydt af Michel Nostradamus. Forudsigelser havde til enhver tid en stor indflydelse på nogle kronede folks skæbne, der begyndte i anden halvdel af det 16. århundrede. Han forudså store katastrofer og begivenheder i historien, der ændrede verden og vendte uret tilbage. Nej, nok en person, der aldrig har hørt om Nostradamus. Hele folket her er opdelt i to store lejre: Den første er sikker på, at Michel virkelig kunne forudse begivenhederne i årtusinder fremover; Sidstnævnte mener, at han er en fælles charlatan, der skrev en fuldstændig forvirring, hvor det er umuligt at genkende specifikke begivenheder og navne. Ikke desto mindre bør man erkende, at Nostradamus 'ideer har stor indflydelse på udviklingen af medicinsk videnskab, astrologi og profetisk aktivitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.