Kunst og underholdningFjernsyn

Marina Gubin. De vigtigste ting - at bevæge sig fremad

Film genre og teatralske kunst - det er helt forskellige ting. Ved ikke en person, disse to erhverv synes at være meget tæt på, men i virkeligheden er det ganske uens teknikker.

biografi

Skuespillerinden og studievært på den kanal "Rusland" Marina Gubin blev født 15 januar 1988. Siden barndommen, drømte hun om at blive en nyhed anker og klart flytter til sit mål. Tilbage i begyndelsen af kvaliteter af skole Marina begyndte at organisere poesi konkurrencer og teaterforestillinger, og med stor glæde hun deltog i dem. Dreams of skuespil havde ingen vej tænkning pige. Efter eksamen fra Det Naturvidenskabelige Historie Udmurdskogo Universitet, begyndte hun at arbejde på lokale tv og radio, men gør børn drømmer at gå videre til målet.

Marina Gubin sendt til All-russiske konkurrence på TV-værter og få sejren i det. Fra det øjeblik ændrer piges liv drastisk. det går uden alt for meget besvær for at studere i GITIS og i parallelle starter på MTV i 2006. Ostankino ur tidsplan passer hende bedst muligt: ikke at have tid til at fuldføre hele tur i eftermiddag, overfører Marina det til natten periode.

Arbejde i teatret og biografen

I 2010 Marina Gubin GITIS gradueret og gik på arbejde i Majakovskij Teater. Her får hun en rolle i opførelser af "voldtægtsforbrydere" og Tolstojs "The Possessed" af Dostojevskij.

2011 markerede en skuespiller arbejder invitation til at spille på den berømte unge serien "Univer".

Så kom arbejdet i mere alvorlige kunstfilm:

- 2012 - filmene "Unloved" og "halve";

- 2013 - "halv-2", hvor skuespillerinden medvirkede i titelrollen;

- 2015 - "Løb væk, indhente, falde i kærlighed."

Den første film roller Marina var i 2006 - "CID. Simple guys "2007-2008 år - episodisk rolle i filmen" My Fair heks "" The Circus Prinsesse "" vielsesring". I 2009 - en episode i "Trace" billede.

Arbejdet på tv

"Den største udfordring i mit arbejde - altid i den tykke af de oplysninger rum," - sagde Marina Gubin. Foto af den berømte tv-vært viser tydeligt den nye status af kvinder. Førende billede er nødvendig for at opretholde dag-til-dag. Tidligt vågner 3-4 om morgenen og på arbejdet er allerede venter på et team af professionelle stylister, makeup artist, makeup artist, hår stylist. Planlæg stressende, især komplekse levende, hvor der er en konstant varme følelser og spænding på grund af de ekstraordinære begivenheder.

"At arbejde i tv er fundamentalt forskellig fra aktiviteten i teatret, er der ingen grund følelsesudbrud, i første omgang modtage informationen korrekt få svært," - siger Marina Gubin. Resten er med til at lindre spændinger i landet, som for nylig erhvervet førende væk fra de mennesker og støj, hvor man kan slappe af og kortvarigt glemme alt om sit travle liv rytme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.