FormationUngdomsuddannelse og skoler

Orenburg-regionen. Karakteren af Orenburg-regionen (foto)

Orenburg-regionen, hvis karakter er imponerende for sin skønhed, betragtes som en af de bedste steder i Rusland for en rolig familieferie. Unikke monumenter, tårnhøje bjerge, usædvanlige klipper, søer, skove - alle de vigtigste attraktioner i regionen. Hver rejsende mindst én gang i livet er at se naturens undere i Orenburg-regionen!

State reserve

Orenburg-regionen, hvis karakter er berømt for sine smukke landskaber, damme og unikke arter af flora og fauna, er et yndet feriemål blandt turister fra mange lande i Østeuropa. I denne region er placeret et par beskyttede områder.

Orenburg State Nature Reserve - den største reserve i steppe regioner i det sydlige Ural og Trans-Volga-regionen. Sammensætningen indbefatter et beskyttet område 4 portion. Overvej disse naturlige monumenter i Orenburg-regionen i flere detaljer.

Talovskaya steppe

Det er en zone af tørre stepper og saltholdige jordområder. På det område af sitet vokse sjældne arter af planter: Schrenk tulipaner, Stipa pulcherrima, og andre arter opført i Red Book. Særligt opsigtsvækkende er de steder i maj, hvor sletterne er dækket af smukke tæpper af blomstrende planter. Desuden Talovskaya steppe berømt for sin enestående historiske monument. Der er en sarmatiske gravhøj.

Burtinskaya steppe

Beskyttede områder og karakteren af den Orenburg-regionen - noget, der er kendt for denne vidunderlige region. Burtinskaya steppe - en smuk region, stolthed lokale beboere. Dette websted nationalpark ligger i området mellem Ural og Ilek. I dette område findes sådanne sjældne fauna som dværgtrappe, STEPPEØRN, musvåge, steppevibe og så videre. D.

Burtinskaya steppe - et sted, hvor der er de smukkeste og unikke naturlige funktioner i Orenburg-regionen.

 • Tarmkanalen Tuzkaragal indtager den centrale del af reserven.
 • Rodnik Kaynar - en kraftfuld kilde til helbredende vand, der ikke fryser selv den mest voldsomme i vinteren.
 • Carmen Hill - på dette område bevarer en unik busk og stenet steppe.
 • Koskol sø - en ægte juvel af Ural. Denne unikke reservoir af Karst oprindelse. Beliggende i den øvre del af floden Tuzlukolli.
 • Turtle mose - kun på det område af Orenburg Reserve levested mose skildpadde.
 • Sarmatisk barrow VII-III cc. BC. e.

Aytuarskaya steppe

Aytuarskaya steppe - en smuk site af Orenburg Reserve. På sit område er der unikke naturlige objekter. Aytuarskaya steppe er berømt for sin unikke landskab - en kombination af kamme og kløfter.

 • Beam Zharyk - usædvanligt geologisk objekt. Det er beliggende i den centrale del Aytuarskoy steppe.
 • Beam Shinbutak berømte klippeskær.
 • På det område af tarmkanalen Karagashty planter vokser riddergøgeurter, som er anført på den Røde Bog.
 • Satan Mountain - Smuk kalksten bjerg på bredden af Ural-floden.
 • Gravpladser, der tilhører de nomadestammer i den sene middelalder.

Aschisayskaya steppe

Aschisayskaya steppe - det er et enestående naturområde, der til alle tider af sin eksistens næppe været udsat for mennesker. I disse steder, hjemsted for sjældne fauna: STEPPEØRN, knopsvane, musvåge, dværgtrappe. På det område af steppen er noget enestående naturlige objekter:

 • Lake Zhurmankol - levested for sjældne fugle som knopsvane.
 • Barrow middelalderen tilhørte stammerne af nomader pozdnik.

Lake Sol-Iletsk

For folk, der foretrækker at rejse med din familie, yndet feriested vil Orenburg-regionen. Karakteren af denne region er utrolig rig, og dens vigtigste fordele anses for at være i søen.

Sol-Iletsk har længe fortjent ry for den smukke by Orenburg-regionen. Det er beliggende på bredden af en stor sø af sammenbrud. På dette tidspunkt i oldtiden var placeret kilder til salt. I det XVIII begyndte århundrede til at udvikle en salthorst, hvor det område af Sol-Iletsk dannet en stor sø. Sammenbruddet er berømt for sine helbredende vand. Svømning i søen anbefales til folk med hudsygdomme og lidelser i bevægeapparatet. Det skal bemærkes, at vandet i sammenbruddet af meget kolde, men det gør ikke fryse, selv om vinteren.

På det område af Sol-Iletsk er andre forekomster af vand. Dunino søen er berømt for sine helbredende vand, som har en beroligende virkning.

Meget populær blandt turisterne nyde et mudderbad. Mærk helbredende effekt af organisk snavs, kan du besøge Lake Tuzluchnoe.

Buzuluk fyr

Karakteren af Orenburg-regionen, er billedet præsenteres i artiklen, imponerer med sin egenart og skønhed. Dette bekræftes af Buzuluk fyrretræ. Denne enorme skov beliggende i Orenburg og Samara regioner. I denne vidunderlige sted ligesom resten i byområder. Efter alt, er det her du kan glemme alt om byens liv og nyde den smukke natur.

Det meste af området besat af bor Buzuluk græsklædte og mosbegroet fyrreskove. Her vokser sjældne træer, buske og græs.

Mountain Orenburg-regionen

 • Oberst Gore - den mest berømte naturlige vartegn for byen Orsk (Orenburg-regionen). Naturen her er utroligt smukt. Lille bakke med udsigt over rolige flod Oryu. Hertil kommer, dette sted er berømt for unikke aflejringer af jaspis (halvædelsten farvet).
 • Guberlinskoy Mountains er placeret nær byen Orsk, i den sydøstlige del af de sydlige Ural. Her tager deres oprindelse fra det krystalklare kilder helbredende vand.
 • Red Mountain ligger på bredden af Sakmara, anses det for en unik monument i Orenburg-regionen. Her byggede Belogorsk fæstning i fuld størrelse.
 • Mountain Verblyuzhka ligger tæt på. Don. I de seneste år, er bakken anvendes til svæveflyvning.

reservoirer

 • Iriklinskaya Reservoir - en af de største reservoirer af Uralbjergene kunstig oprindelse. Det betragtes som en milepæl i Orenburg-regionen. Reservoir opererer Iriklino HPP.
 • Kumakskoe reservoir for sin størrelse en anelse ringere Iriklinskaya. Denne kunstige sø er blevet en favorit sted for lokalbefolkningen. De sandstrande, krystalklart vand, interessante geologiske karakteristika - alt dette skaber de perfekte betingelser for en sommerferie. Hertil kommer, i vandet en masse fisk, så hundredvis af lystfiskere kommer her hvert år.
 • Sakmara er ideel til sejlads. Hurtigt strømmende, rent vand, mange bifloder - alt perfekt til rafting.
 • Ural - den største flod i Orenburg-regionen. Den stammer i republikken Bashkortostan, hvorefter den fortsætter på vej i Rusland og Kasakhstan og løber ud i Det Kaspiske Hav. I fortiden, floden var sejlbar, men nu har mistet sin strategiske betydning. I dag Uralbjergene - et yndet sted for badning beboere i Orenburg-regionen og turister.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.