SundhedPræparater

'Lasolvan': brugsanvisning

En af de hyppigste ledsagere af luftvejssygdomme er en hoste. Det kan forårsage en masse besvær, og endda føre til alvorlige komplikationer, hvis venstre ubehandlet. I de fleste tilfælde læger anbefaler ikke hostestillende medicin (hæmme refleks) og expectorants har slimløsnende virkning. Blandt dem en velfortjent popularitet af "Lasolvan", hvis anvendelse er mulig, selv i små børn.

Han repræsenterer et lægemiddel fremstilles syntetisk, have secretomotoric og slimløsende handling. Erhverve lægemidlet kan være i tabletform, opløsningen eller suspensionen. Handler om en syg krop, "Lasolvan" bruge deres fund til at være fortyndet spyt, og dermed bedre udledning af hende. Samtidig kan den bruges både alene og i kombination med andre mucolytics.

Anbefal medicin for bronkitis, lungebetændelse, astma, obstruktiv lungesygdom. Ved brug af stoffet "Lasolvan" vejledende noter og de mulige bivirkninger. Blandt dem er opkastning, kvalme, svaghed, diarré. Men i de fleste tilfælde betyder veltolereret. Hvis der var nogen ubehag opført her eller nogen anden, og bør ikke modtage nogen adgang til en læge, der vil erstatte lægemidlet til en mere egnet.

Kontraindikationer til dette stof er særhed komponenter, der indgår i dets sammensætning, det første trimester af graviditeten. Når amning stoffet anvendes med forsigtighed, da det afsløret, at det aktive stof udskilles i modermælk, men oplysninger om dens negative indvirkning på udviklingen af barnet ikke er til stede. I de sidste måneders ventetid baby "Lasolvan" manuel rådgiver kun at bruge når det er nødvendigt, og under lægeligt tilsyn. Oplysninger om overdosis er dog ikke i tilfælde af ubehag, svarende til de data stat, terapi er symptomatisk.

Ambroxol er et basisk aktivt stof indbefattet i sammensætningen. "Mucosolvan", foruden den indeholder citronsyre, natriumchlorid, renset vand, benzalkoniumchlorid. Absorption af lægemidlet er hurtig og temmelig komplet. For eksempel dets koncentration i den maksimale mængde ambroxol i blodplasma når intervallet fra 30 minutter til 3 timer. plasmahalveringstid forekommer inden 7-12 timer, denne gang kan forlænges, hvis patienten lider af nyresvigt. Opløsning til oral og inhalation fordeles til alle væv, den højeste koncentration nå lungerne og bronkier. Præparat afledt hovedsageligt via nyrerne (90%). Derfor skal patienter, der har problemer med denne myndighed, skal du kontakte lægen så ofte doseringen reduceres.

Mucolytic middel "Lasolvan" manual anbefaler at bruge den følger. Tabletter anvendes under et måltid, voksen nok den 1. stykke 3 gange eller 2 stykker med 2 gange. Syrup tildelte babyer i alderen 2, 2,5 ml, 2 gange om dagen i børn ældre men under 6 år, det samme antal gives 3 gange om dagen, for børn op til 12 år er givet til 5 ml (ca. 1 tsk), voksen tage 10 ml.

Løsning "Lasolvan" manuel rådgiver ved hjælp af børn og voksne i form af dråber eller indåndes. I sidstnævnte tilfælde gør 1-2 behandlinger dagligt for den nødvendige mængde tid. Doseringen af lægen, og afhænger af patientens alder.

Bland ikke dette produkt med lægemidler, der reducerer hoste refleks. Mens optagelse "Amoxicillin", "Erythromycin", "cefuroxim", forøge deres indtrængning i bronkiale sekreter. Brugen af "Lasolvan" er mulig ved hjælp af værktøjer, der hæmmer arbejdskraft.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.