Nyheder og SamfundMiljø

Natur Hviderusland - en unik arv levn økosystemer

Natur Hviderusland - dette er en af de mest unikke, fantastiske og spændende fænomener på planeten. Dette er et land uden havene og høje bjergkæder. Men der er en masse af tætte skove, overdrev, unikke oprindelse moser, maleriske floder og gletsjersøer med krystalklart vand.

Nature Hviderusland: Beskrivelse

Tusinder af år siden, før ankomsten af Oka gletsjeren i regionen klimaet var forholdsvis varm. Her domineret blandede skove (fyr, gran, birk) med typisk for sådanne steder vegetation og fauna. Men efter tilbagetrækningen af gletscheren alle ændret sig dramatisk. Der blev bakke dannet sletter, smeltende is dannet i søen bassiner med mange øer.

I en tid mellem nedkørsler regelmæssige gletsjere, flora og fauna er under forandring, tilpasning til klimaændringer. Sammen med fyrretræer og graner var egetræer, avnbøg og gran. Søerne blev tilgroede, store områder blev forvandlet til sumpe.

Fra højden af flyvningen den nuværende Hviderusland vises stirre grønt tæppe med røgfyldte bjerge, skovklædte dale og blålige søer mellem dem. Den gennemsnitlige højde af jorden - 160 m over havets overflade. Kontinental klima er tempereret, fugtigt. Vinter temperatur - gennemsnitlig 5-10 grader Celsius. Sommer - op til 20 grader Celsius.

Karakteren af sit fædreland: Hviderusland, regioner

Vitebsk region er berømt for sine blå søer. Hundredvis af dem her. Maksimal vægt er koncentreret i reserven "Yelnya", og i nationalparken "Braslav Lakes", hvor de unikke og maleriske hjørner af naturen.

Grodno region er kendt som arkitektonisk perle i regionen. Men det er ikke kun kendt gamle slotte berømte dynastier i Europa og majestætiske kirker. Den maleriske natur Hviderusland i den vestlige region præsenteres flora og fauna i Bialowieza Forest.

Gomel oblast har unikke eg lunde af flodslette skov, der minder om junglen. Disse steder er kendt for rig flora og fauna, er visitkortet af nationalparken "Pripyat".

I Minsk-regionen er der store skisportssteder i retning af Belarus og de olympiske faciliteter. Hertil kommer, at tiltrækning af regionen er Naroch National Park.

Gennem Mogilev regionen engang lå i historien om den berømte handelsrute "fra vikingerne til grækerne." Denne del af flodslette af Dnjepr med den unikke natur. Denne region engang oblyubovyvayut for deres slotte og boliger af store kejsere.

Unikke landskaber af betydning

Naturlige monumenter i Hviderusland - er objekter af naturlig oprindelse, konserveret så meget som muligt intakt. Nogle af dem vedrører de værdier, som ikke er omfattet at vende tilbage. De er unikke og miljømæssigt, og i de videnskabelige og historiske vilkår. Mange af monumenterne er beskyttet af de lokale, regionale og nationale niveau.

For ikke så længe siden, en af de publikationer kanter gennemført en undersøgelse blandt læserne for at konstatere de vigtigste seværdigheder i regionen. Blandt de mest berømte arkitektoniske og historiske monumenter blev navngivet: Brest og Bobruisk fæstning kirke i Budslau, St. Sophia Cathedral og Mir Castle, i en af de syv vidundere i kanten og omfatter to naturlige "perler": Bialowieza Forest og Lake Naroch.

Ud over disse beskyttede områder, kan du vælge mere end én "syv" naturlige monumenter. Først og fremmest, er det helt sikkert en unik park "Naroch" og "Pripyat" og Berezinsky reserve med en unik vifte af alle typer af vådområder.

For ikke at nævne den blå Krinitsa - lille sø med utroligt klare smaragdgrønne vand. Før bryde overfladen fra jorden til en dybde på omkring 200 m, det filtreres i sedimenter i skrift kridt, som er en fremragende adsorbent. Unik i sin slags sorte birkelund. Kolonier er symbolsk sted flagermus reserve "Barbastella". Og disse steder af stor betydning i bevarelsen af flora og fauna i deres naturlige habitat, kan du regne hundreder.

Bialowieza skoven

Denne unikke vifte placeret på grænsen til Polen. Hviderusland naturen det udgør en primær levn skov. Ecosystem vurderes og erklæret en reservation seks århundreder siden. Selv da regionen indførte forbud mod Storvildtjagt. Symbolet af skoven og rundt om kanterne på en bison (europæisk bison). Kun her befolkningen det restaureret i et naturligt miljø.

Ejendom skov er gigantiske træer i alderen 400-600 år. Sådanne tilfælde er mere end 1000 stk. Konge-eg - et træ med en kuffert omkring to meter i diameter og 46 meter høje - vokser der i omkring 800 år. Bevaret i disse steder relikt skove indgår i UNESCO World Heritage List.

sø Naroch

Dette reservoir af naturlig oprindelse den største og reneste i regionen. Dens bund kan ses i en dybde på 10 meter. Det er dækket med skaller og sand. Her Der er mere end 20 arter af fisk. fugle yngler i det omkringliggende område, der er anført på den Røde.

Dens strande er ideelle til afslapning, og sapropel mudder udvundet fra bunden, anvendes til healing og behandling af mange lidelser. Talrige godt eksterioriseret mineralvand, er meget udbredt i balneotherapy.

Natur Hviderusland - en ø af naturlig ro i fuld strøm af tid. Touch hendes plet - en sjælden fornøjelse, er stadig tilgængelige i denne alder af intens teknologiske udvikling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.