Intellektuelle udviklingAstrologi

Vandmanden: Planet protektor fødselsdato

Den berømte Aquarius? Planet protektor hvad er det stjernetegn der? På disse og andre spørgsmål vil vi svare i denne artikel. Det er kendt, at handle hos Aquarius Saturn og Uranus. I første omgang blev protektor for Aquarius betragtes almægtig Saturn. Uranus blev opdaget for nylig - i det XVIII århundrede. Kombinationen af energierne fra disse planeter er lyse og meget stærk. Saturn - planeten af sorg og Uranus - planeten af action, videnskabsmænd og forskere, drømme morgen.

Vandmanden

Hvad er effekten på planeten-protektor for Aquarius? Det er kendt, at støde noget nyt, revolutionerende eller radikal, der Vandmænd helt nedsænket i disse ideer. Den største fordel ved Aquarius er deres evne til at være innovativ og kreativ tænkning.

Planeter Saturn og Uranus Aquarian tillægge mental overlegenhed over de andre, og selv ønsket om at konstant at forstå. Arten af denne regel i løbet af disse verdener er forskellige påvirkelige, følelsesmæssige, frisindet.

Saturn Vandmanden dømt til skæbne lydighed, og glad for at det er ikke altid tilfældet. Som nævnt ovenfor, Saturn - planeten af melankoli, uopfyldte håb og triste minder. Uranus - planeten af energi, inspiration mestre. Det er grunden til karakteren af Aquarius er selvmodsigende.

Indflydelsen af planeterne

Vi ved allerede, at de to planeten-protektor på Vandmanden indflydelse. De øger deres ønske om at være anderledes. Denne følelse er meget stædig til tider skubber til realisering af bizarre og mærkelige ting, vende sig i Aquarius gøglere, der har ret til at gøre, hvad der er strafbart for andre.

Vandmænd kan spontant udføre en handling modsat den, som der forventes af dem. De plejede at sætte mig højere omgivende, at nogle gange folk forbitrede. Ingen uforståeligt deres ideologi, men dem selv. En afstand, der bevarer Vandmænd sætter borgeren, ideer og ignorere det offentlige, for at hjælpe dem med at løse problemerne med ikke-standard måde.

Planet-beskyttere på Vandbærerens indflydelse er forgængelig. Under deres indflydelse, er hans sind født et stort antal gode ideer. Når den passende salgstidspunktet, planeterne forsvinder, men efter en vis periode igen vises (som regel på det mest ubelejlige tidspunkt) og smidt ud af deres skure.

modsætninger

Hver planet-protektor for stjernetegn Vandmanden giver forskellige kvaliteter. Uranus og Saturn Vandmanden ringe til at kæmpe for humanistiske værdier, frihed, ideen om lighed og broderskab. Disse mennesker arbejder kun med allierede, de afskyr dem, der foregiver at være overlegen.

Men de kan være både hensynsløs og ufølsom. De kan handle, ikke ser tilbage på de følelser og andres behov, kun at fokusere på hans sjælløs logik. Modstridende påvirkninger af Uranus og Saturn, føre til, at deres menigheder, til at søge uafhængighed begå uansvarlige handlinger. Disse mennesker er altid, uden at indrømme skyld, henvise til forskellige uheldige omstændigheder.

Heraf følger, at begrundelsen for Aquarius Saturn og Uranus, på den anden side, stikker hans ånd i de højere riger. Afbalancere disse antagonistiske positioner er forælder formål med den Aquarius.

beskrivelse planeter

Så du allerede ved, hvilken slags planet-protektor for Aquarius guide gennem livet. Som nævnt ovenfor, er dette blot to planeter - Uranus og Saturn. Saturn er den næststørste planet i galaksen, og Uranus - den tredje. Disse to himmellegemer er klassificeret som giganter.

Deres specifikke funktion er, at de har en flerhed af satellitter (15 satellitter i Uranus og Saturn - 18) og en imponerende ringsystem. Om sin akse vender rundt Saturn i 10 timer og 24 minutter, og Uranus - for 17 timer. Saturn rundt om solen gør en revolution i 29 år og 167 dage, og Uranus - til '84.

I den græske mytologi, er Uranus kendt som manden af Gaia (gudinde af jordens firmament), gud af himlen, grundlæggeren af de hundrede-handed giganter, Cyclops og Titans.

Engle og dæmoner

Hvad godt er et horoskop? Planet mæcener Aquarius der er beskrevet detaljeret som muligt. De er så forskellige, at gøre disposition af afdelingerne er meget ulogisk. Aquarius kaldes engel og djævel i én person såret (der er en sammenhæng med den skæbne Uranus) og skurken (Saturns indflydelse). Vandmænd kan ikke lide nogen teatralske, og på samme tid, de er klar til at overvælde andre.

De er snigende, ligesom Saturn: bredden af deres art, at ønsket om at behage, frihed fra den fysiske verden er ofte fiktion, bag hvilken er skjult den uhæmmede jagt på rigdom, magt, position, og den højeste patos. Indflydelsen af to forskellige planeter forklaret og nogle forgængelighed arten af disse mennesker.

prisme Aquarius

Selvfølgelig planeten Saturn, protektor for Aquarius ikke ønsker at undervise dårlige. Han ser på væsen gennem prisme af personlige og ofte svinger mellem instinkt og fornuft, selv om det har alle chancer for at være meget sikker på, at af hensyn til sejr stopper ikke ved ingenting.

I Vandmanden og har en tynd, smidig og blød, de er ekstremt naiv, selvom de ikke skader denne funktion. De hader kompromiser og vise sejhed. Det anses ikke for at være sammen med andre, glemmer at være forsigtig.

Uranus

Så du allerede ved, hvordan man kan påvirke Aquarius planeter lånere. Fødselsdato, kan du lære alt om dem. Det er kendt, at dette stjernetegn er de mennesker, der er født på 21 januar - 18 februar. De er styret af Uranus, som betragtes som den første af førerne af universet. Ancient legende siger, at han blev udsat for grusom og snigende angreb hans søn Saturn (Kronos), blev afsat, kastreret, revet i stykker og flyder ud i forskellige retninger. Myndigheder skåret faldt i havet og fødte Venus (Afrodite), gudinden for kærlighed og skønhed.

Uran herskede før selve eksistensen af den tid, så hans styre var uforenelig med den materielle verden i dens dannelse. Dette er, hvad forklarer det uundgåelige i faldet af første og grusomhed af guderne. Men Uranus og nu er bosat uden for deres egen skæbne, og over alle Guder.

Uranus er tidløs og højeste, og ikke højeste, og der er en, og der er en, han er død for evigt, men aldrig dør. I den fysiske verden svarer det til lyn og elektricitet.

sten Aquarius

Kraftig planet-protektor for Aquarius. Sten, der er gunstigt for hans skæbne? Den er lagret på de problemer og skuffelser følgende krystaller:

 • Amethyst - Crystal troskab. Men det kaldes det tredje øje sten.
 • Aquamarine - stabiliserer mental balance.
 • Granatæble - bringe held i kærlighed og venskab.
 • Turkis - sten af lykke og sejr.
 • Opal - symbolet på garantien og troskab.
 • Lapis lazuli - Crystal oprigtighed.
 • Light Sapphire - afdelinger giver visdom.
 • Zircon - kræfter stræber efter at videnskaben.
 • Chrysocolla - vinder frygt.

symbol

Amazing planet-protektor for Aquarius. Fødselsdato at finde ud af en persons karakter ganske vanskeligt. Vandmanden er det ellevte tegn på Zodiac. Symbolet, afbildet i form af to bølger, betyder "død" og "live" vand. Ofte vandmandens tegn er afbildet som en dødelig, hælde ud en kande vand, hvilket betyder tjener menneskeheden, der ønsker at tilfredsstille din tørst efter viden.

Vandmanden regler sabbatten. Dens elementer - luft, farve - lilla, planter - violet, narcisser, mistelten, belladonna, Immortelle, myrtle. Vigtige år af dit liv?

 • for lys, der kommer fra 21.01 ved 01.02 (topmærket) - 12 år, 22, 32, 42, 52;
 • af 12,02 til 02.02 (midterste plade) - 10 år, 20, 42, 50, 60;
 • af 18.02 til 13.02 (sidste mark dage) - 8 år, 16, 24, 32, 40, 42, 48, 56, 64, 72.

Vandmanden motto: Altid på jagt efter sandheden.

historie

Nu skal vi finde ud af, hvordan blev opdaget Uranus - planeten-protektor for Aquarius. Fødselsdato og navn, ved den måde, du kan også lære mange interessante ting om den person. Så i oldtiden, Uranus var ukendt for menneskeheden. Det blev opdaget kun 200 år siden med hjælp af et teleskop. I byen Bath (England) i 1781, 13. marts en domstol astronom Sir Gershel Uilyam bemærket en plads objekt, som han anså det for en komet. Efter at have set ham et år, er det fastslået, at det er - en ny planet i vores solsystem. Herschel han kaldte hende stjernen George til ære for Kongen af England George III, men navnet er ikke slået rod, og efter nogen tid blev kendt som Uranus. Symbolet af Uranus overlevede det første bogstav i navnet på den astronom, som opdagede det.

Uranus i astrologi betragtes som en planet af pludselige og uventede omvæltninger, hurtige begivenheder, fremtiden for planeten. Dens indflydelsesområde - usædvanligt, nyt, originalt.

fødselsdagskort

Uran er forbundet med den interne menneskelige kraft og dens interne energi. Nogle gange sin styrke som styrken af Mars. Uoverensstemmelse er kun i det faktum, at Uranus - en kraft skjult dybt inde i personligheden, den instinktive mål, afslører hele livet. Stor astrolog Adams Evanzhelina mener, at en person kan være stærk, selv om det fysisk er deaktiveret, og en anden, der besidder enorme energi, formålsløst det forsvinder. Uranus, den første mand er i en stærk stat, og Mars - i tilbagegang. Den anden - en sølle Uranus og stærk Mars.

Placeringen af Uranus i fødselshoroskop afslører dine talenter, mentale opfindsomhed, den lyseste og hyppigheden af pludselige hændelser, der opstår i dit liv.

Hvis Uranus i diagrammet er i en stærk position, har du sandsynligvis en uafhængig innovator. Du kan pynte på usædvanlige måder at skabe de nyeste tilbehør til at komme op med en personlig stil. Folk interesseret i din ultraperedovoy tankegang og de er tiltrukket af dig. Du kan endda være synsk. Uran - at delegere magt placeret for clairvoyance.

Uranus er også ansvarlig for excentrisk opførsel, hensynsløshed, perversitet og mangel på disciplin.

generation

Ud over den indvirkning på menneskers personlige horoskop, Uranus er på niveau med Pluto og Neptun indflydelse på en hel generation. Disse tre planeter er så langt fra Solen, der bevæger sig meget langsomt gennem stjernetegn. De opholder sig i hvert tegn i lang tid: Neptun passerer et skilt i 14 år, Pluto - for perioden fra 13 til 32 år, og uran - i 7 år.

Astrologer siger, at disse himmellegemer ikke kun påvirke nogle mennesker, men i generationer. Uranus' bevægelse gennem stjernetegn på det tidspunkt på grund af videnskabens opdagelser. Uran beskytter forestående æra af Aquarius.

Han bringer ind i vores liv kærlighed, nye situationer og ændringer. Hans gaver er altid kortvarig og pludseligt. En person bør straks anvende en chance, indtil han var væk. Uranus fortæller folk til ikke at være bange for fremtiden og følg ændrer liv.

Herskerne af Aquarius

Det menes, at vandmandens tegn styres af Uranus, men her og planeten Neptun er ophøjet! I denne henseende, i nogle situationer, når du har brug for at aktivere al den kraft og energi Neptun, er det ønskeligt at forbinde.

I middelalderen hævdede astrologer at Vandbæreren styres af Saturn. I dag er dens indvirkning på psycho af dette tegn vises kun i form af kulde, løsrivelse og ligegyldighed.

februar 2

Hvad er de Vandmænd, der er født, for eksempel, den 2. februar? Fra det de "klassiske" Vandmænd er forskellige i, at folk betaler meget mere opmærksomhed og de kan lide visse personer, ikke abstrakte samfund. Ser man på deres medfølelse, barmhjertighed og venlighed kan forstå, hvad kvalitet er det stjernetegn af 2. februar.

Men selv den medfølelse disse mennesker mere farvede og lyse end den typiske Vandmanden. Mennesker, der er født den 2. februar, mindre stædig end andre Vandmænd er klar til at overveje ordene fra samtalepartner. De er mindre fokuseret på personlige ideer og følelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.