Intellektuelle udviklingAstrologi

Er det muligt at bestemme tegn på stjernetegn i udseende?

Alle ved, at repræsentanter for hvert tegn i dyrekredsen har deres egne specifikke vaner, karaktertræk, men lidet kendt faktum, at alle tegn er unikke og en del af kroppen. Når en person bliver født, stjernerne linje op på en bestemt måde, hvilket giver ham store øjne, buttet læber, og så videre. Hver har deres egne antagelser om, hvilken del af kroppen er det vigtigste.

For eksempel er en person har en vane med konstant tørnes spidserne af håret på hans finger, for at vise dem skønheden i en anden fremhæver øjnene, der bogstaveligt talt gnistre. Hvis du kender alle disse fakta, det helt sikkert vil gøre dig mere selvsikker, og du vil have en bedre idé om, hvilken del af kroppen, det er bedst at understrege. Her er 12 af de mest fantastiske funktioner i den kvindelige krop, er baseret på de tegn i dyrekredsen.

Øjenbryn (Aries)

Denne brand tegn stjernetegn forholdsvis stærk position i livet, og han er ikke bange for at vise det. Og en af de bedste måder at vise det - gøre perfekt øjenbryn. Dette er den mest fantastiske træk af varemærket, der har brug for konstant pleje. Dette er hvad der gør Vædderen stærk og attraktiv.

Læber (taurus)

Se hvordan spiser Taurus - er en af de største ting på planeten. Deres mund er lige så følsom! Folk født under dette tegn virkelig ved noget om nydelse og er ikke bange for at følge deres ønsker. Dette gælder for mad. Se på hvor meget sjov de får fra at spise proces! Det er bare fantastisk.

Teint (Gemini)

Twins - dette er en meget mobile mennesker, de er hurtige i alt, hvad laver. De har fremragende blodcirkulationen. Blodet cirkulerer gennem kroppen hurtigt, og som et resultat de har en fantastisk strålende udseende, der adskiller dem fra andre mennesker. Ikke kun, at deres hud ser godt ud, de har også en særlig aura, drømmende og overjordisk.

Mave (Cancer)

Cancerians elsker at spise, men de elsker også deres kroppe og forsøge at holde det i form. Det betyder, at efter indtagelse af slik, vil disse personer enten følge en streng diæt, eller timer engageret i gymnastiksalen. Under alle omstændigheder vil de se fantastisk!

Hår (Leo)

Repræsentanter for dette tegn, ligesom dyrene, der kører rundt i naturen, har fantastisk hår. De vil også gerne den opmærksomhed - har du hørt en løve brøl? Folk under dette tegn også gerne gøre det, og at gøre det med hjælp fra sin spektakulære hår. De tilbringer tusindvis af rubler på hår extensions og saloner.

Læder (Jomfruen)

Disse dejlige skabninger har en aura af eventyr uskyld, herunder glødende linjer med perfekt hud. Disse blide piger elsker alt i forbindelse med afgang - brusere, bade, ansigtsbehandlinger, osv Og som et resultat de har den bedste hud end alle andre tegn ..!

Ass (Balance)

Vi har to ord, der bedst beskriver repræsentanter for dette tegn - er Kim Kardashian. Kvinder født under dette tegn har en storslået former og bruge disse fantastiske funktioner til fulde. Og de har ret! Dette symbol er placeret under protektion af Venus, alle kvindelige Libra smuk, lidenskabelig og sensuel.

Erogene zoner (Scorpio)

Skorpionen er kendt for deres passion og sensualitet. De elsker sex og alt forbundet med det. De begå ægteskabsbrud med glæde og har nogle virkelig smukke fysiske funktioner. Dybest set, de er meget attraktiv! Og de har en masse erogene zoner for deres behagelige fornøjelser.

Ryglæn (Archer)

Kvinder Bueskytter virkelig eventyrlystne og stærke. Tænk på den bueskytte stående med bue, klar til at skyde. Skytter er legende og spontane, og deres stærke back er et symbol for alle fremtidige eventyr.

Ben (Capricorn)

Stenbukken - er de såkaldte ledere og ældste i familien af de stjernetegn tegn. De skal stå fast på jorden, så deres ben er så stor og magtfuld. Deres ben er som regel luksuriøse og glat, værdig til at nævne dem i Hollywood-film.

Fødder (Aquarius)

Girls-Vandmænd er kendt for at have de mest velplejede fødder. De flyver gennem livet som en let brise, og dette gøres bedst på en smuk lille fødder med søde tæer. Kun få mennesker bemærket denne funktion i Vandmanden, men deres ben ser fantastisk!

Øjne (Fiskene)

Fisk har den mest charmerende look. Har du nogensinde følt tabt i en eller andens blik så længe, du ikke mærke til, hvor hurtigt tiden går? Det var sandsynligvis den fyr eller pige under tegnet af Fiskene. De ser så charmerende, og deres visdom. De er smukke uden ord!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.