Intellektuelle udviklingAstrologi

Tvillingerne - stjernetegn. Kvinden og hendes egenskaber

Hvem er tvillingerne? Zodiac. Kvinde, født under det, er i stand til meget. Dette kan bekræfte listen over kendte mennesker født under denne konstellation: Marilyn Monroe, Andzhelina Dzholi, Fransuaza Sagan. Deres element - luft, deres planet - Kviksølv. Hvad er deres vigtigste karakteristika? Zodiac Gemini, kvinden især, uafhængige, frihedselskende, kan ikke tolerere nogen konventioner, kan de ikke holde sig inden for de grænser, de afviser alle restriktioner. Måske er den eneste ulempe ved dette tegn er den manglende evne til at træffe hurtige beslutninger, men er dette træk findes i både kvinder og mænd.

Som regel, intelligent og intellektuel udvikling af Gemini (stjernetegn). En kvinde og en mand født under dette tegn er ofte trukket til beslutningen, der vejer alle de "professionelle" og "ulemper". Dette skilt kan stadig blive kaldt "den Store Communicator" - fordi han var ligesom ingen andre ved, hvordan man argumentere, forsvare deres synspunkt og dermed give indtryk til andre. Gemini - fremragende rådgivere, der har på samme overtalelse. Denne funktion gør dem ideelle medarbejdere. De lykkes i show business, journalistik eller i salget. Gemini - forskere, de ønsker at udforske nye steder og begivenheder, ligesom nye mennesker, elsker at gøre ting, der tilføjer deres erfaring og viden. De er smarte, vittig, lyse personlighed, hvoraf de fleste er sjælen i virksomheden. Deres særkende er evnen til at gøre flere ting på en gang. Selv om de kan være meget vægelsindet, ikke at bringe følge op, men det er nødvendigt at blive vist sagen, der havde i tankerne - forvisset om, at det vil blive gjort i hundrede point, hurtigt og effektivt. Sådan er de - Gemini (stjernetegn).

Kvinden har en god kompatibilitet med Aquarius og Leo, kan også være en stærk forening med jorden element, såsom jomfruer. Kvindens kærlighed Tvillingerne er fremragende partnere. De er munter, hensynsløs, ivrig for eventyr og ikke kan lide at bo for lang på ét sted. De ønsker at se ud for hver en, der vil dele alle deres passion, og på samme tid vil altid vente for dem at vende hjem. Men den bedste partner vil være den, der vil være i stand til at bære på intelligente samtaler på niveau med en person med en stærk karakter, der kan modstå wit Gemini. Af den måde, hvis vi taler om ligheden mellem tegnene, en stor partner kan også være en Gemini (stjernetegn). Kvinde i kærlighed kompatibilitet er vigtigt for mere end repræsentanter for en stærk halvdel af menneskeheden, på udkig efter en partner frem for alt forståelse. Hun higer sort, eventyr og nye erfaringer af ethvert forhold, uanset om ægteskab, venskab eller endda et interessentskab.

Således bør Twins partnere altid se på mulighederne for at opretholde interessen for dem på den del af kvinderne. De behøver ikke at være kedeligt eller for stille, ellers interesse i deres person, forsvinde, og de vil kun nødt til at pakke kufferten og forlade livet i Tvillingerne. Ser man på specifikationerne, kan vi sige, at denne kvinde er energisk, vittig, intellektuel udvikling og godt komme sammen med andre. Men på den anden side, kan være ubeslutsom, impulsiv, flirtende og overfladisk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.