HjemlighedGør det selv

Artikler lavet af skrot materialer: dekorere haven med sine egne hænder

Om landskabspleje og dekorerer deres indmarken tror mange gartnere, men færdiglavede dekorative elementer er ikke billige, kan ikke alle har råd til dem. Men du kan gøre interessante håndværk og uafhængigt af enhver af de tilgængelige værktøjer og materialer. Og du kan bruge alt, der er omkring dig på sitet: stubbe tilbage efter beskæring træer, slidte dæk, gamle plastbeholdere, og meget mere.

Pynt haven med sine egne hænder: have tal af dæk

Mest populære artikler fra bildæk - er naturligvis, svaner. Og disse smukke skulpturer kan blandt andet bruges som vaser til blomstrende planter. Det er bedre at bruge gamle dæk som ny har en klar overflade mønster, som kan være svært at dekorere.

Swan af gummidæk er som følger:

  • I den præ-rengjorte og fremstillet ved anvendelse af buslinje og anvende kridt aftegninger.
  • Konturerne skæres med en skarp kniv.
  • Dækket skal vendes vrangen ud - så bøjer skulpturen bliver glattere.
  • Næste du nødt til at sikre halen og halsen af en svane i den ønskede position ved hjælp af udvidelser af stilladset eller aluminiumstråd.
  • Det er fortsat at male dekorationer til haven i hvid eller sort. Swan klar til at blive placeret i en anden pokryshku- "sø", malet i blå farve.

Pynt haven med sine egne hænder: de originale potter

Ikke mindre interessant er blomsten senge, gryder, også lavet af gamle dæk. For at gøre dette, sætte en bølget eller zigzag linje på siden af hjulet - det vil urtepotte kronblade. Markeringer på fremtiden bør skæres med en skarp kniv kronblade, skru dæk og male det i en hvilken som helst farve med akrylmaling. Når det færdige produkt er tørt, kan det blive fyldt med jord og plantede ham i nogen prydplanter.

Pynt haven med sine egne hænder: beton skulpturer

Meget originale udseende haven figurer i form af mariehøns lavet af beton. Til deres produktion, er du nødt til at danne en halvkugle, som nemt kan bygge fra en gammel gummibold. Når fundamentet er klar, er det nødvendigt at fastsætte dens bund med en plastikpose og hæld konkret løsning i et forhold 1: 3. For bedre vedhæftning kan sættes i stykker af forstærket mesh. Efter tørring i Havestatuer skal skæres form eller blot fjerne den, smøre et tykt opløsning af cement, sand og fliser klæbemiddel og en god tør. Efter dette, at tallene er klar til farvning. Meget interessant vil ligne tal, hvis de dekorere toppen af glasset eller keramiske stykker.

Pynt haven med sine egne hænder: håndværk lavet af plastikflasker

Meget populære truckere forskellige sammensætninger stål fremstillet af plastemballage unødvendig. Fra gamle flasker kan gøres interessant Trillebøre, skåret ud af dem alle mulige blomster og træer. Ikke nødvendigvis at gøre noget meget vanskeligt, ofte uhøjtidelige hjemmelavede håndværk er meget mere original og mere effektiv end butikken købt. Vær kreativ og skabe en hyggelig atmosfære på stedet med sine egne hænder, at udfaldet sikkert bringe en masse sjov for dig og dine kære.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.