SundhedSygdomme og betingelser

Infiltrere - hvad er det? typer infiltrationer

Infiltrere - hvad er det? Læger har identificeret en række af sine arter - betændelse, lymfoide, og andre efter injektion. Årsager infiltrere forskellige, men alle dens former karakteriseret ved tilstedeværelsen i væv (eller organ) usædvanlige cellulære elementer, dens forøgede tæthed, øget volumen.

efter injektion infiltrater

Denne form for patologiske ændringer vises efter injektion som følge af penetrering af lægemidlet ind i vævet. Grundene til, at en efter injektion infiltrerer, er der flere:

1. Må ikke antiseptiske regler behandlingsmuligheder er overholdt.

2. Kort stump nål eller sprøjte.

3. Rapid lægemiddeladministration.

4. injektionsstedet vælges forkert.

5. Gentagen administration af lægemidlet i det samme sted.

Fremkomsten af post-injektion og infiltration afhænger af de individuelle karakteristika af det menneskelige legeme. Hos nogle mennesker, det er yderst sjældent, men i andre patienter - næsten efter hver injektion.

Behandling af post-injektion infiltration

De infiltrerede vævsinfektioner ikke, men faren for denne sygdom efter injektionen er, at den mulige risiko for en byld. I dette tilfælde kan behandlingen kun finde sted under overvågning af kirurgen.

Hvis fysioterapi metoder behandle de komplikationer ikke opstår, infiltrationen efter injektion. Det anbefales også at placere vævet forsegling anvendt jod gitter flere gange om dagen, brug Vishnevsky salve.

Traditionel medicin tilbyder også nogle effektive metoder til at komme af med de "bump", der opstod efter injektionen. Honning, burre blad eller kål, aloe vera, tranebær, ost, kan ris have en terapeutisk effekt i tilfælde af et lignende problem. For eksempel bør der tages bladene af burre og kål til behandling af friske, sætte dem i lang tid at det ømme punkt. kan smøres Pre "bump" med honning. Omslaget af hytteost er også god hjælp til at slippe af mangeårige "kegler".

Uanset hvor god var dette eller hint metode til behandling af dette problem, bør det sidste ord hører til lægen, da det skulle bestemme hvad de skal behandle, og om at gøre det.

inflammatoriske infiltrat

Denne gruppe af patologier er opdelt i flere typer. Inflammatorisk infiltrat - hvad er det? Mark forklarer den medicinske leksikon, som taler af de måder, kerneområdet af inflammation og identificerer årsagerne til patologiske vævsreaktioner.

Medicin identificerer et stort antal arter infiltrater betragtes undergrupper. Deres tilstedeværelse kan indikere et problem med immunsystemet, det medfødte natur af sygdommen, tilstedeværelsen af akut inflammation, kroniske infektionssygdomme, allergiske reaktioner i kroppen.

Den mest almindelige type af sygdomsprocessen - inflammatoriske infiltrat. Hvad er det hjælper til at forstå beskrivelsen af de karakteristiske træk ved fænomenet. Så, hvad du skal være opmærksom på? Induration inden for inflammation. Når der trykkes der er smertefulde fornemmelser. Når et stærkt pres på kroppen er fovea, som nivelleres langsomt, da de forskudte celler infiltrerer på plads igen efter en vis tidsperiode.

lymfoide infiltration

En række væv patologi er en lymfocytisk infiltrat. Hvad er det giver os mulighed for at forstå mere medicinsk ordbog. Den siger, at en sådan abnormitet findes i visse kroniske infektionssygdomme. Infiltrat indeholder lymfocytter. De kan ophobes i forskellige væv i kroppen.

Tilstedeværelsen af lymfoide infiltration angiver en funktionsfejl i immunsystemet.

postoperativ infiltration

Uanset årsagen, kan danne postoperativ infiltration? Hvad er det? Skal jeg nødt til at behandle det? Hvordan man gør det? Disse spørgsmål vedrører mennesker, der havde til at håndtere problemet.

Udviklingen af postoperativ infiltration sker gradvist. Normalt sine detektion finder på 4-6 eller 10-15 dage efter operationen. Patientens krop temperaturstigninger, der smertende smerter i underlivet, forsinket afføring. Afgøre, om der er en sygdom forsegling.

I nogle tilfælde er det vanskeligt at fastslå, hvor infiltration - i maven eller i hendes kolonne. For at gøre dette, lægen bruger særlige metoder til diagnose.

Årsager til infiltration efter operationen er ikke altid muligt at lokalisere, men dens behandling i de fleste tilfælde ender lykkeligt. Antibiotika og forskellige typer af fysioterapi give positive resultater.

Meget ofte er der infiltration af postoperativ ar. Nogle gange kan det tage et par år efter det kirurgiske indgreb. En af årsagerne bruges sutur. Måske infiltration vil løse på egen hånd. Selvom det sker sjældent. Oftest er det fænomen kompliceret af en byld, som skal åbnes for kirurgen.

lungeinfiltrater

Dette er en farlig patologi, der kræver øjeblikkelig behandling. Med disse røntgenundersøgelser , kan lægerne opdage patientens lungeinfiltrater og biopsi. Hvad er det? Pulmonal infiltration må ikke forveksles med lungeødem. Med en sådan patologi hos en patient sker penetration og akkumulering af væsker, kemikalier, cellulære elementer i vævene i et indre organ.

lungeinfiltration har sædvanligvis en inflammatorisk oprindelse. Det kan kompliceres af betændt processer, hvilket resulterer i et tab af organfunktion.

En moderat stigning i lungevæv forsegle det - typiske tegn på infiltration. Anerkend deres hjælp røntgenundersøgelse, hvor den synlige mørkfarvning af det indre kropsvæv. Hvad giver? Ved karakteren af dæmpning lægen kan bestemme form af denne patologi og graden af sygdom.

tumorinfiltration

De hyppigste patologier relateret og tumor infiltration. Hvad er det? Hans ofte gøre abnorme celler tumorer af forskellig art (cancer, sarkom). Berørte væv skifter farve, bliver tæt, til tider smertefuld. Den viser sig i tumorvækst.

årsager til

Sandsynligheden for infiltration er lige til stede i mennesker i alle aldre.

Resultaterne viste, at årsagen til sygdommen kan være en anden form for skade, sygdomme af infektiøs karakter. De kan overføres ved kontakt, har lymphogenous type distribution.

I væv admaxillary område meget ofte udvikler infiltrere. Hvad er det? Hvordan er det anderledes end andre sygdomme? Vurdere patientens tilstand og give et præcist svar på disse spørgsmål kan kun opleves læge. Aktivatorer af inflammation er stafylokokker, streptokokker og andre medlemmer af mundhulen mikroflora.

Kompliceret tilstand af akut blindtarmsbetændelse kan også forårsage udviklingen af infiltration. Det sker ved utidig kirurgi.

symptomer infiltration

Med udviklingen af sygdommen patienten kan opleve en svag stigning i temperatur. Den hviler på et vist punkt et par dage. Sommetider denne sats forbliver normalt. Fordeling af infiltrationen sker på en eller flere dele af kroppen. Dette er udtrykt i vævet hævelse og forsegling med tydeligt fremhævet omrids. Nederlag påvirker alle væv samtidig - slimhinderne, hud, subkutant fedt og muskel membraner.

Infiltrere der udvikler på baggrund af de komplikationer af blindtarmsbetændelse, kendetegnet ved den stadige smerter i underlivet, feber op til 39 grader, kulderystelser. I dette tilfælde patientens helbredelse er kun muligt med rettidig kirurgisk indgreb. Tilstedeværelsen af denne form for infiltration indstilles ved fysisk undersøgelse (kræver ikke særlige diagnostiske metoder).

I andre tilfælde, kun den differentierede tilgang giver præcis diagnose og ordinere den rigtige behandling. Nogle gange er taget diagnosen hensyn til data for resultaterne af indstiksstedet for inflammation.

Specialister har foretaget en undersøgelse af materialer taget fra det betændte område. Det fastsætter forskellige karakter af celler, der udgør infiltration. Denne omstændighed gør det muligt for læger at klassificere sygdommen. Som regel Infiltrere fandt en stor koncentration af gær og filamentøse svampe. Dette indikerer tilstedeværelsen af en tilstand, såsom struma.

Det vigtigste mål med behandlingen er at fjerne infiltration af inflammatoriske foci. Dette opnås ved konservative fremgangsmåder til behandling, som den fysiske terapien vedrører. Patienten bør ikke selvmedicinering og forsinke besøg til specialisten.

Takket være fysioterapi behandling søger resorption af infiltration ved at øge blodgennemstrømningen. På dette tidspunkt, afskaffelse af stagnation fænomener. Der er også en reduktion af ødem, fjernelse af smerte. Den hyppigst ordineret antibiotika elektroforese, calcium.

Fysioterapi er kontraindiceret, hvis der er septisk former af sygdommen. Intens indvirkning på det berørte område kun provokere den hurtige udvikling af infiltration og yderligere sprede branden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.