Nyheder og SamfundMiljø

Populær bad i Dolgoprudny

Hvilket bad i Dolgoprudny bemærkelsesværdige varme op fans? Hvor bedre at gå på weekend med din familie eller med venner, at smide alle de negative og en god slappe af efter intense arbejdsdage? Lad os se på de bedste saunaer og bade i Dolgoprudny.

"Russiske hus"

"Russisk hus" - en fyr, der kan findes på gaden park, hus 11A. Dette sted tilbyder de besøgende en bred vifte af tjenester, der starter med de sædvanlige bad procedurer til at organisere fester for en stor virksomhed, de andre festlige lejligheder. Der er en moderne finsk dampbad med en rummelig swimmingpool fyldt med forfriskende kildevand.

Valget af klienter har følgende liste over yderligere tjenester:

  • forebyggende wraps for korrektion;
  • peeling;
  • alle former for massage;
  • aromaterapi;
  • procedurer i egetræsfade fyldt med en kold øl eller varm mælk, som hjælper med at forbedre hudens tilstand.

"Bad om Pervomayskaya"

Overvejer bade i Dolgoprudny, er det værd at bemærke den institution, der er placeret langs gaden Pervomayskaya, hus 1A. Præsenteret dampbad nyder ekstraordinær efterspørgsel blandt fans af bad procedurer, takket være en høj kvalitet og en unik atmosfære. Gæster instituttet opfylder den venlige, hjælpsomme personale. Valget af besøgende har ikke kun rummelig russisk bad, men også en tyrkisk bad. Efter opvarmning på dampbad besøgende kan kaste i en pulje med en attraktiv belysning og opvarmning af vand.

Som for ekstra ydelser, så kan du bestille en professionel massage, karaoke, for at smage de bedste retter fra europæiske køkken, nyd alkoholholdige drikke og læskedrikke i baren.

SPA komplekse "HLS"

Gennemgang af populære bade i Dolgoprudny, kan ikke ignorere den moderne SPA kopleks "sund livsstil", som er placeret på adressen: street Oilers, er 3. steder Kunder tilbudt mulighed for at besøge russisk dampbad på træet. Ved leje et bad kunder råder en skrifttype, afslapningsrum og en lille gårdhave med grill.

I denne hyggelige plet har også en stor sauna. Regelmæssigt kommer her med hele deres familier, at rense kroppen, for at få en positiv kosmetisk virkning. Sammen med udlejning af peeling kan bestilles saunaer, manicure og pedicure, gøre brug af alle former for SPA-programmer.

Ovenstående bad i Dolgoprudny gæstfrit mødt besøgende og giver en lang række tjenester til stor underholdning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.