Mad og drikkevarerOpskrifter

Kylling i thai. Kylling med cashewnødder i Thai

Talrige turister bringes fra Thailand ikke kun tan, flotte billeder og en masse glade minder, men også en kærlighed til der køkkenet tilpasset til europæerne, selvfølgelig, fordi thailænderne som alt er meget skarp. Desværre kan ikke alle retter fra Sydøstasien spilles i Europa. Wanted eksotisk citron-græs, tamarind pasta og lignende. Men "Khao Pad Kai" - Thai stegte ris med kylling - er en undtagelse fra denne regel. Alt, der kræves for denne skålen kan findes i enhver europæisk supermarked.

Jeg skal tilføje, at i thailandsk madlavning en hovedret og en side skålen ofte varierer. Stegte ris kan være ikke kun kylling, men svinekød, oksekød, rejer, skaldyr eller fisk. I overensstemmelse hermed, hvis en betegnelse "Khao Pad" vil blive tilføjet til ordet "Noir", "Mu", "Goong", "Talay" og "Pla". På den anden side, kylling Thai - "Kai Pad Med Mamuang" - ikke mindre velsmagende med kogt ris, og også med en speciel thailandske nudler "pad thai". Men det er ikke alt. Selv hvis du beslutter dig for at tilberede kylling med stegte ris, og i dette tilfælde er der ingen enkelt skabelon. Du kan tilføje ananas, grøntsager, cashewnødder, honning, karry, østerssauce eller ketchup. Denne ret er meget populær i Thailand, så hver familie har sin egen opskrift. Vær ikke bange for at eksperimentere, og du.

Kylling i thailandsk med grøntsager

Et pund kylling min, obsushivayut håndklæde, skåret i tynde strimler og lad det marinere i sojasovs i en halv time. Mellemtiden shinkuem løg halvringe, to bulgarske peber - tynde strimler, gulerødder skåret i terninger. Tre fed hvidløg passeret gennem pressen. Strain fra kylling, men det sojasovs ikke kommer ud. Ideelt til fremstilling af denne parabol kræver en særlig wok. Hun har en tynd bund i midten og tykkere - på kanterne. Men du kan tilberede en kylling på en normal pande. Hæld vegetabilsk olie i det, antændte det og sprede brystet. Efter ti minutter af stegning af kød uden låget er videregivet til pladen, og i stedet sætte grøntsagerne. Steg dem bogstaveligt fem minutter uden låg, og derefter vende tilbage kyllingen, hæld halvtreds gram tør vin og tre spiseskefulde flydende honning. Vi opdrætter lidt stivelse i en lille mængde af sojasovs, hæld gryden. Brand under det maksimerer og kog i yderligere fem minutter.

En anden opskrift med grøntsager

Ifølge dette krav, vil velsmagende kylling i thailandsk være klar i fyrre minutter. Marinere kødet er ikke nødvendig. Bare steger det i smør, indtil hvid og lå på en tallerken. Hakkede grøntsager (løg, gulerod og peber) stegt. I en lille skål, bland fire spiseskefulde sojasovs med mel. Tilsæt honning, fed passeret gennem en presse hvidløg, en knivspids sort peber. Også føje til saucen to skefulde karry. Denne væske hæld grøntsager, fordelt på en pande og kylling. Alt simre for en fjerdedel af en time. Separat, i en dobbelt kedel koge ris "Jasmine". På anmodning, kan den og yngel. Vi spredes i pialki, sat oven på hovedretten.

Madlavning er autentisk

Hvis du ikke er bange for problemer, eller er du i øjeblikket er i Sydøstasien, kan du forberede et fad "kylling i thailandsk" af alle de regler. Du skal bruge to spiseskefulde rød karrypasta, den samme mængde fisk eller østers sauce og vegetabilsk olie. Også bestanden op på stilke af sorghum (Lemon Grass). Vi begynder at lave mad. Fortynd karry kvart kop vand og olie. Hæld i wok og opvarmes. Tilføjelse et pund hakket i stave uden skind kyllingebryst, røre, hæld den fiskesauce, steges ved høj varme og flytte til kanten af gryden, drys med hakket citrongræs. I centrum af wok hæld to pre-løsning af æggene. Steg et minut sechem i strimler, blandes med kylling. "Jasmine" også tilføje to kopper kogte ris sorter. Aktivt rør til ikke brændt. Særskilt, kan du tjene varmt eller sursød sauce.

Kylling i thailandsk med ananas

Bland i en skål mel og stivelse, rullet i rasp, der er skåret i strimler af fjerkræ bryst. Den pan blev kalcineret vegetabilsk olie og stegt kød til de er gyldne karamel. Tilføj et lille stykke ingefær og lurvet dåse ananas, ottsezhenny fra sirup. Dernæst panden presse gennem pressen to grene af hvidløg og hæld to spiseskefulde tomatpuré. Tilsæt fint besøgt stykke chilipeber. Nu behøver du kun at fylde panden saft fra ananas, dække og gryderet over svag varme 20 minutter. Det går godt med denne skål ligesom kogt og stegt ris.

"Kai Pad Med Mamuang"

Oversat betyder det "kylling med cashewnødder." Thai det skal være selv med en rimelig mængde af Hot Chili Peppers, men til sarte maver af europæere forberede skål uden denne sidste ingrediens. Rens huden fra brystet, skåret i lange strimler, paniruem i mel. Sød peber, 2-3 fed hvidløg, grønne løg og skalotteløg makulere fjer. Steg kylling i vegetabilsk olie indtil de er møre, videregives til et væv til fedt stak. I stedet for kød sætte grøntsager, stege i 3 minutter. Tilsætning af 100 g groft posechennyh ristede cashew. Nu kom hælde saucer: en skefuld fisk, dobbelt så mange østers og tomat. Drys indholdet i gryden med sukker efter smag. Rør og tilsæt kyllingen. Efter et minut, skal du slukke og server med kogte ris. Det er den gode side parabol til dette måltid.

Stegte ris med kylling og basilikum

Det er ikke så svært. Madlavning ris i en dobbelt kedel - det bør have to kopper. Som altid, hønen i Thai - en tynd stribe fileter uden skind og ben. For denne parabol, vi har brug for en ske basilikum pasta. Vi steger det over svag varme i et minut. Efter dette, tilsæt kylling og kog syv minutter. Efter denne tid, satte ærter og kogt ris. Stir. Fyld den med to spiseskefulde fiskesauce, drys med lidt sukker. I en anden skovorodochke steger to spiseskefulde hakket skalotteløg og et par fed hvidløg. Drys disse krydderier er allerede blevet fjernet fra ilden Fig. Pynt med tern af frisk agurk og et spejlæg.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.