Hjem og familieTilbehør

Hvor glat læder jakke derhjemme?

Huden, ligesom alle de andre materialer kan krølle. Typisk et sådant problem står i sidste øjeblik. Så hvad gør man i dette tilfælde?

Den enkleste version af, hvordan glat læderjakke - er at gå til renserier. Der er en særlig presser til huden. De er som strygejern, men meget større og tungere, med særlige temperatur- tilstande for forskellige væv og produkter leveres i enheden. Ofte er disse enheder bliver butikker, der sælger lædervarer. Du kan prøve at spørge sælgerne ud af butikken for at bringe en jakke i orden. Men det er ikke altid ved siden af huset har en tør renere eller en special-forretning. I dette tilfælde kan du vælge en af flere måder.

Hvis produktet forpjusket ved opbevaring i en minimeret form du starter med den bedste jakke hængende på en bøjle. Derfor er det nødvendigt at vælge de brede skuldre til størrelse. For lang bøjle stærkere deformerer tøj og for kort, vil ikke have nogen effekt. Normalt efter en eller to dage på en bøjle jakke erhverver oprindelige udseende.

En anden mulighed er at hænge på en bøjle og sno eksponere dampning. For at gøre dette, slå varmt vand i badeværelset, hænge der jakke. Luk døren og lad for en halv time i vand inkluderet. Den vigtigste ting at sørge for, at vandet spray ikke falder på huden. Ellers problemet med, hvordan til at udjævne læderjakke, vil blive tilføjet nye - tilbagelevering af den tidligere form for falmede hud. Efter at slukke for vandet, og få opvejer jakken i rummet. Efter en dag rynkede dele forsvinde.

Opgaven for hallen på jakken er forenklet, hvis huset har en manuel dampgeneratoren. Hvor glat læder jakke med det? Nødvendige for at lede strålen af damp på problemet med afstand på 10 cm fra overfladen. Derfor er det nødvendigt at sikre, at hudoverfladen ikke vises vanddråber fra kondens. Jakken skal fodres med damp, og uden at blive våd fra vandet. Efter proceduren, er du nødt til at hænge en jakke på en bøjle og vente et par timer til dage.

Hvis der ikke er tid til at vente til tør og erhverve oprindelige udseende jakke, kan du bruge et strygejern. At gennemføre en sådan procedure skal være meget forsigtig. For det første en sådan mulighed er ikke egnet til støbte hud eller hud med et præget mønster. For det andet jern direkte på overfladen af huden ikke kan. Det er bedre at bruge som en pude blød bomuldsklud eller papir. Kan stryges på bagsiden af produktet, men det har også brug pakningen. Dette er nødvendigt, fordi meget ofte foring stof i jakken er tynd nok. Jern opvarmning bør være en lille "1". Hvis strygning er nødvendigt at anvende og fjerne jern, ikke at drive dem, som sædvanlig.

For nylig, en stor udbredt produkt af kunstlæder. Fra imiteret læderjakke kan også krølle. Du kan bare hænge i den udvidede form af en jakke på en bøjle. Normalt alle folder er per dag. Sam Farveindstillinger - kunstig hud lavet af et porøst eller monolitisk på en strikket PVC eller bomuld baseret. Hvis produktet ikke tager samme form, med henblik på at beskæftige sig med, hvordan glat jakke fra imiteret læder, er det nødvendigt at drage fordel af jern i strømbesparende tilstand. Strygning bør være den samme som i tilfældet med læder.

Under alle omstændigheder må sådanne tøj er lettere at opbevare den rigtige, end at finde ud af at udjævne læderjakke. Det er nok til at bære, hver gang du hænge en jakke i den udvidede form på de brede skuldre og langtidsopbevaring knappet lynlås, lynlås eller knapper. Eksperter anbefaler at benytte en tøj taske. Således jakke bør tørres grundigt og Taske til opbevaring af læder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.