Hjem og familieTilbehør

Sådan holder roserne i en vase

Smukke buketter af roser - det er en af de mest populære gaver. Og enhver, der mindst en gang portrætteret sådan en gave, var interesseret i spørgsmålet om, hvordan man kan holde lidt længere rose? Efter alle afskårne blomster hurtigt visner.

Sådan holder roser?

Selvfølgelig kan de afskårne blomster ikke holdes for evigt. Men med ordentlig pleje kan forsinke deres visner. For at starte, fylde vasen med vand, så der kunne indlæses omkring to tredjedele af stilkene. Ønskeligt først vand gennem filteret. I løbet af sommeren, rosen er bedst at holde i det kølige vand. Hvis du har præsenteret en buket af vinteren, så sørg for, at vandet var stuetemperatur.

Rive blade fra de planter, som er i kontakt med vand. Nu trimme de tips af stilkene med omkring to centimeter, men i en vinkel. Det er bevist, at planter bedre absorberer vand, hvis spidsen af stænglerne også delt. Under alle omstændigheder er det umuligt at trimme spidsen af saksen - for denne brug en skarp kniv. Hertil kommer, afgrøde stilke er bedst i vandet.

Roser har brug for næringsstoffer. Derfor, for at fremstille en plante næringsopløsning. Tilsæt vand lidt eddike og sukker. Per liter vand du har brug for om en spiseskefuld eddike og tredive gram sukker.

Rumtemperatur vand - et perfekt miljø for udviklingen af forskellige bakterier. Det er derfor nødvendigt at beskytte blomsterne fra handlingen af mikroorganismer. Så længe roserne stod i en vase, tilsæt vand aspirin.

Hvis blomsterne er i vandet i temmelig lang tid, er det sandsynligt, at spidserne af stilkene i nærheden af slim vil begynde at dukke op - et produkt af opløsningen og forfald af planter. Dette kan undgås - bare sætte på bunden af vasen tablet af aktivt kul.

Det er interessant, at nogle gange hjælper forlænge levetiden af en blomst ... husholdningskemikalier. At visse roser, især dem, der er bragt på afstand, indtil tidspunktet for købet er permanent udsat for kemikalier og konserveringsmidler, som anvendes til. Så tilsæt vand lige en dråbe opvaskemiddel eller blegemiddel i dit hjem.

Pick up for hende buket et passende sted i huset. Roser i en vase bedre bevaret, hvis de er sat på et køligt sted. Men blomster kan ikke holdes på det udkast. Stedet bør være nok lys, men at komme til anlægget for direkte sollys er meget uønsket.

Sådan holder roser? Daglige regler pleje

Hvis du ønsker at lave en buket roser fest for øjnene så længe som muligt, så husk at blomster har brug for konstant pleje. Husk, at vandet skal skiftes hver dag. Og naturligvis sættes til sukker med en bid og nogle desinfektionsmidler, som beskrevet ovenfor. Og i løbet af de skiftende af de tips af stilkene stedfortræder vand under rindende vand.

Hertil kommer, at de farver, perfekt stand påvirke den daglige sprøjtning. Hver dag af sprayen forarbejde dem under anvendelse af vand ved stuetemperatur. Det skal gøres meget omhyggeligt - vandet skal kun falde på de ydre kronblade af blomster, men ikke i centrum knopper.

Sådan holder roser? nødforanstaltninger

Hvis, på trods af alle dine anstrengelser, roserne stadig begyndte at falme, kan du prøve nogle "nødsituationer" foranstaltninger. Fyld balje med koldt vand (temperaturen skal være fra 7 til 12 grader), og sætte ind i det steg så kastet ud i vandet kun stængler. Lad blomsterne i badet natten. Og i morgen igen afskære de tips af stilkene og placere blomsterne i rent vand. Af den måde, kan du tilføje i en vase to teskefulde ammoniak - så Rose vil forblive længere.

Og hvad gør man hvis man har købt blomster, der har brug for at være til stede kun på den næste dag? Og i denne situation er der udgang. Hjem absolut sætte en rose i en vase. I vand, tilsæt sukker, eddike og aspirin (som tidligere i denne artikel nævnt). Tre timer senere, sætte din buket i køleskabet. Bare rolig, med planterne vil være i orden. Desuden om morgenen, de vil se så frisk som på tidspunktet for købet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.