HjemlighedVærktøj og udstyr

Drejebænk STD-120M træ

STD-120M - en drejebænk til træ, designet til at håndtere små mellemstore elementer fra forskellige træsorter. Enheden har fordelagtig skelne det fra sin forgænger især bestå i det faktum, at de kritiske arbejdsområder er beskyttet af en indkapsling forsynet med en lokal lys. Endvidere opgraderet hovedkredsløbet, et system til reduktion af vibrationer og støj udviklet et anlæg til fjernelse af støv og spåner mekaniseret måde.

tid

Skole drejebænk maskine STD-120M bruges til nem håndtering af træet af den centrale samspil med borepatronen og borepatronen, og arbejdet for elementær boring. Dens funktionalitet omfatter følgende:

 • Slibning af cylindrisk og centrale roterende elementer.
 • Evnen til at trimme, at runde og skære emnet i forskellige vinkler.
 • Udførelse tænde den markerede profil.
 • Boring.
 • Forarbejdning diameter plane dekorative overflader i plan og profil ved hjælp af borepatronen.

I den aktuelle situation i STD-120M er drevet af starten elektrisk kraftværk. Motoren er placeret på venstre side af enheden. Momentet overføres gennem et bælte interaktion. Denne proces lettes af et par remskiver: et første sæt på motorakslen, monteret på en anden forreste spindelafsnit punktsophæng.

Dekoration

Maskinen STD-120M har nogle af enhedens funktioner, nemlig:

 • Rotationshastighed tilstand omdannes ved hjælp af kaste båndet ved bestemte slots aksler.
 • Den kontrollerende enhed med knap på hovedrammen, der har den mest bekvemme adgang til ledelsen i processen.
 • Dyser spindel type kan ændres, er de inkluderet i standard udstyrspakke.
 • Arbejdsområdet er beskyttet af yderligere gardiner med gennemsigtige vinduer.
 • Fjerne chips og andet ukrudt er muligt med en valgfri plug-renseenhed.

Forbedre nøjagtigheden af operationerne muliggør særlig belysning, der overvåger arbejdet af transformeren step-down typen. Elektrisk låsedesign remdrev med en switch øger driftssikkerheden.

Front tilkoblingsramme enhed

Dette knudepunkt drejebænk enhed STD-120M bruges til at montere og fastgøre arbejdsemnet med efterfølgende overførsel til det drejningsmomentet. Dette element består af et åbent brud støbejern krop. Det borede langs akserne af par åbninger, der tjener til at rumme radial, ledlejer foretaget.

Arbejdsspindel - er formet skaft af stål af en ret skruet på patronmonteringsdelen skiver og andre spetsnasadok fastsættelse og arbejdsstykkets bearbejdning. Til venstre der i slutningen af en to-trins drivremskive type, der aktiveres ved remtransmission fra elektromotoren. På begge sider af toprammen udstyret med luger følte fyld materiale. Start og stop af spindlen ved hjælp af styreenheden, der er anbragt på huset.

Bagelementet

Denne del af maskinen STD-120M giver støtte til vedligeholdelse af lange produkter, og patronen fastsættelse direkte såmaskine og andre værktøjer. Bagsiden element af indretningen består af en kerne og den bevægelige muffe glider langs styrerillerne af huset.

På den ene side af den bevægelige muffe forsynet med en åbning indstillet til keglen, som passer den bageste anlæg spændepatron eller en boremaskine med en tilsvarende endestop. På den modsatte side er indsat ved at trykke muffen med et indvendigt gevind. Sætskruen giver let bevægelse af bevægelige hylster og forhindrer det i at rotere om sin egen akse.

omfordeling af elementet drejningsmoment ligger på linie med den med gevind forsynede hals, i den ene ende er monteret et svinghjul fast møtrik. Fastgørelse bevægelige hylster i den ønskede position ved at stramme knappen. Fastsættelse pinoldokken er lavet ved hjælp nødder, kiks (vaskemaskine) og en bolt. Til smøring af arbejdselementer i husets knockouts.

Grundlæggende og flytbare enheder

Maskine træ STD-120M er udstyret med et par grundlæggende elementer, nemlig:

 1. Trident, tjener til at holde emnet. Det har i den ene ende en konisk form, der er identisk med spindlen. Den anden kant er udformet som en gaffel med tre stikben. Den er fastgjort ved at placere præformen direkte ind i en rille beregnet Trident, hvorefter den anden ende er fastspændt i pinoldokken.
 2. Koppen chuck, som er et medlem, der på den ene side en cylindrisk indre, og på den anden - et konisk skaft, der tjener til montering i den forreste del af spindlen pufferbjælke. Cirkulær side arbejdsemnet solidt placeret i hulrummet i patronen er spændt eller boltet.
 3. Hvis arbejdsemnet har en polyedrisk form, anvendelse flad-bakkepatron.
 4. Desuden kan en drejebænk-STD patroner 120M være udstyret med tre eller fire kæber. De anvendes til fastgørelse dele af den ydre del. Justering elementer har en uafhængig bevægelse af kammen, som tillader hurtigere behandling og øge effektiviteten.

Elektrisk udstyr og tekniske parametre

Vedrørende drejning elektrisk udstyr enhed, kan det bemærkes, at der er en forbindelse til AC netværk med tre faser (380) til neutral, som er tæt jordforbundet. Kontakten kabinet har også en belysning transformer.

Tekniske specifikationer for maskinen er vist i tabellen:

enhed navn

Drejebænk til træ STD-120M

Centre højde (cm)

12

Maksimale længde af dele bearbejdet i midten (se)

50

Begrænsende diameter repareret arbejdsstykker (cm)

19

Længde dreje emnet til maksimum (cm)

45

Omsætninger på en spindel per minut

2

Hastighed (omdr / min)

2350/2050

Forsyningsnettet (V / Hz)

380/50

Antallet af motorer

en

Motorens nominelle effekt (W)

400

Længden / bredde / højde enhed (cm)

125 / 57,5 / 55

Vægt (kg)

100

operationelle karakteristika

Drejebænk til træ STD-120M ikke hører til den professionelle kategori af udstyret, dets hovedformål - at sætte de studerende med de grundlæggende principper for arbejdet i turner. For det er steget sikkerhedsforanstaltninger.

For at sikre stabiliteten af behandlingen værktøj, fundamentet er bedre at gøre en stål eller beton. Dens højde bør være mindst 60 centimeter.

Derudover bør du overveje nogle af de operationelle karakteristika:

 • Høst af træ skal være fri for revner og knaster.
 • fugtighed detaljer er tilladt ikke mere end 20 procent.
 • Store emner skal behandles på det laveste hastighed tilstand.
 • Ikke mindre end en gang om året eller efter et fem hundrede timers drift har brug for at smøre de bevægelige dele, testudstyr til deformation og fiasko.

Før der udføres reparationer og vedligeholdelse af maskinen bør undersøge dens struktur, samt stifte bekendtskab med den betjeningsvejledning.

konklusion

Set drejebænk maskine til bearbejdning af træstykker og bore huller. Dets vigtigste formål - husholdningsbrug, uddannelse af unge professionelle og studerende. Når der arbejdes det nødvendige udstyr til at tage forholdsregler og følge anbefalingerne, der er anført i brugsanvisningen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.