SkønhedHår

Hvordan til at glatte hår uden en hårtørrer og strygning og ikke skader dem

Selvfølgelig for at have en fantastisk krøller, det er meget godt. Men pigerne svært at behage, og mange af dem har tendens til at rette smuk af natur krøllet hår. Så lad os se på de muligheder for, hvordan man kan glatte dit hår. Til dette formål, er der nu masser af værktøjer, for eksempel, eller børste hår jern (enheder til professionel hår justering). Med hjælp fra dem vil du permanent glatte krøllet hår.

Opretning hårtørrer

Den mest effektive værktøj til glatning hår i dag er en kraftfuld hårtørrer. Med ham og med brug af kosmetiske produkter som neglelak, voks og så videre, får du et stort resultat. Men som du ved, denne procedure har en negativ indvirkning på tilstanden af hår.

Hvordan til at glatte hår uden skade

Den sikreste måde at glatning hår er at bruge en sådan husråd, som en stærk te med sukker. Ud over den ønskede effekt, du stadig gøre dit hår smukt og sundt. Men det skal bemærkes en betydelig ulempe ved det betyder - sandsynligheden for håret limning. For at undgå dette problem, skal du tilføje i te meget lidt sukker (en halv teskefuld pr kop).

Hvordan til at glatte hår uden en hårtørrer og strygning

Inden vi går videre til installationen, er det nødvendigt at vaske dit hår med en fugtgivende shampoo. Eller du kan bruge andre kosmetik, som er mange i den moderne skønhed industrien. For eksempel er der mange shampoo designet specielt til justering af hår.

Før du glatte dit hår uden en hårtørrer og strygning, lad dem tørre ud lidt. Næste du nødt til at sætte hårrødderne lidt mousse til at give dit hår volumen. Du kan derefter gå direkte til installationen, tilt dit hoved ned og tørre håret med en hårtørrer, løft håret ved rødderne.

Når føntørring hår anbefales at bruge et træ børste med naturlige børster rund form og en stor professionel enhed med en funktion af ionisering og luftkøling. Så du reducere sandsynligheden for skader på hår tips.

Før du glatte dit hår uden en hårtørrer og strygning, bør du tænke over, hvad du har brug for curler velcro. Når håret bliver tør, er det nødvendigt at afvikle dem på sådanne ruller, der starter fra nakken. Hvis dit hår - fræk, så prøv at adskille de små låse til bedre fiksering. Curler Velcro hjælpe med at give dit hår volumen, og dermed bliver de glatte.

Curlere på hendes hoved til at holde mindst en time, men om natten er det bedre ikke at forlade. En time senere, fjern curlere og fastgør hår ved hjælp af lak, vippe hovedet tilbage ned for at give håret volumen.

Nu ved du, hvordan du glatte dit hår uden en hårtørrer og strygning. Som et resultat, bør du få en glat hår, men du holder lydstyrken ved rødderne. Denne styling er godt, at du kan udjævne håret og ikke vil forvolde betydelig skade på dem, og dit hår vil være mere attraktivt og naturligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.