SkønhedHår

Hårfarve "Oriflame": anmeldelser med fotos

Moderne hår farve "Oriflame" anmeldelser er anderledes, fordi det er en kendt producent af kosmetisk virksomhed, der solgte alle mulige midler at drage omsorg for sig selv. Hårfarve optrådte i intervallet ikke så længe siden, så i det øjeblik, vi ved om det, ikke alle.

Mange piger, der ønsker at ændre noget i dig selv, ofte tænke over spørgsmålene korrekt udvælgelse midler til farvning. De ønsker at komme i slutningen en smuk og rig skygge for at skjule grå hår, uden at beskadige håret.

Anmeldelser af tælleren hårfarver "Oriflame" indikerer en unik strålende farver, der holder længe nok. Den unikke kvalitet betyder "Color Expert" gør det muligt at opnå professionelle resultater, når farve hår derhjemme.

Artiklen vil bidrage til at beskæftige sig med det faktum, at er en hårfarve "Oriflame". Anmeldelser med billeder leveret nedenfor, vil gøre det muligt for læserne at gøre som et middel og lære om dens funktioner. Der er alle de nødvendige oplysninger for folk, der har besluttet at ændre sit image, da det er gennem denne maling.

Hvilken slags maling

Hårfarve "Oriflame", anmeldelser af som kan ses i slutningen af artiklen, er blevet udviklet primært frisør og stylist for en verdensklasse ved navn Carl Eklund. På denne software fagfolk til at arbejde i lang tid, men det fik til sidst et godt resultat.

Midler bestået mange alvorlige test og inspektioner. Fagfolk har udført mere end 10.000 tests, som hjalp bevise, at malingen er virkelig fortjener opmærksomhed. Det giver os mulighed for at opnå gode resultater i hjemmet, uden at have nogen særlige kvalifikationer.

Egenskaber

produktion af maling "Oriflame" har visse funktioner som følge af hvilken hun fortjente opmærksomhed af professionelle frisører. Alle disse kvaliteter kan roligt gå ud fra det betyder fordelene. Blandt dem:

 1. Komplet grå dækning.
 2. Tilstedeværelsen af det unikke innovation smart system uafhængigt detektering hulrum og uregelmæssigheder på håret, at bestemme graden af penetration af pigmentet.
 3. Sammensætningen af næringsstoffer - linolie, omega-6, omega-3, gennemtrængende struktur og styrke hvert hår nærende.
 4. UV-filtre tillader ikke hår, der skal brændes, så farven bevares, selv efter langvarig udsættelse for solen.
 5. Den mindste mængde ammoniak i sammensætningen ikke forårsager skade på hår og hud.
 6. Paletten indeholder kun de mest populære, stilfulde og faktiske toner, blandt hvilke der er både naturlig og usædvanlig, samt lyse.
 7. Takket være den unikke formel af gelen-creme påføres nemt og bekvemt, mens gelen fordeles hurtigt gennem håret, og cremen trænger ind i håret struktur.

dosering

Brug malingen simpelthen for hår. For at ændre dit udseende med det, absolut ikke behøver at have visse færdigheder eller søge hjælp hos frisører og stylister.

Først åbne pakken og læse instruktionerne, samt et komplet sæt. Yderligere skal bære handsker, der er til stede i boksen og til fremstilling af en beholder, hvor komponenterne blandes til maling. Her er det nødvendigt at være opmærksom på en advarsel - beholderen kan tage en hvilken som helst, men ikke metal. Imidlertid bør den fremstilles og børste beregnet til udbringning af sammensætningen.

Blandingen bør kun anvendes i tørt hår. Leder vask før proceduren er ikke nødvendig. Hvis farvning sker for første gang, bør anvendelsen af sammensætningen startes tilbagetog et par centimeter fra rødderne, og allerede i løbet af anden ansøgning kan blive behandlet først, rødder, og efter 20 minutter hele længden.

Sammensætningen af holdetiden specificeret for hver farve for sig, men generelt er det 15-30 minutter. Når denne tid er gået, du ønsker at vaske dit hår grundigt og anvende på håret på emballagen balsam.

valg af farve

Ofte har unge piger ikke, hvordan man vælger midlerne til "Color Expert". краске для волос "Орифлейм" часто поступают по поводу разнообразия оттенков. Anmeldelser af Hair Dye "Oriflame" ofte kommer om nuancer af mangfoldighed. Blandt de 22 forskellige variationer af det til tider vanskeligt at afgøre, især hvis man farver håret for første gang og stadig ikke ved præcis, hvilken nuance vilje til at stå over for ham. Når der er sådan et dilemma, er det tilrådeligt at søge hjælp fra en specialist. Han siger præcis, hvad farve passer perfekt og vil hjælpe klienten til at forestille sig det endelige resultat.

nuancer

Mal nummerering er baseret på et professionelt niveau, så det giver dig mulighed for at vælge den nuance, afhængigt af det tilsigtede mål:

 • en radikal ændring af billedet;
 • grå dækning;
 • forbedre din egen naturlige farve.

maling palet rumme så mange som 22 nuancer:

 • damp mystisk mørk (sort og blå-sort);
 • 5 luksuriøse rød (mahogni, gyldne kastanje, mahogni, mørk kobber, kobber-Chestnut mahogni);
 • 5 fascinerende brun (hasselnød, mørk og lys brun, intens brun, brun);
 • 10 skinnende lys (ultrasvetly aske blond, lys blond, gylden blond, lysebrun og mørke, lys, gylden, aske-, zhemchuzhno- og kobber Brown).

De fleste mennesker er opmærksomme på sådanne nuancer:

 1. Brown. Anmeldelser af Hair Dye "Oriflame" af denne type, er der kun positivt. Farven går godt med noget tøj og velegnet til alle personer. Især male lysebrune skygge elskende ligesom lige pandehår.
 2. Ash Blonde. Anmeldelser af hårfarve fra "Oriflame" handle anderledes. Denne nuance er velegnet til næsten alle damer i alderen, men unge kvinder er ikke altid i fare for at prøve det selv.
 3. Golden kastanje. Gorgeous rød nuance altid få positive tilbagemeldinger fra ejere af fregner. Denne farve bruges ofte ikke kun piger, men også drenge.
 4. Hasselnød. Hårfarve "Oriflame" har anmeldelser både positive og negative. Mange købere at farven er nødvendig for sjælen, og de bruger det hele tiden, og nogen denne nuance er ikke meget godt lide, eller blot var ikke en person.

Hvor og hvor meget at købe

ikke købe malingen så svært, fordi repræsentanter for "Oriflame" i hver by. At vælge den rigtige nuance i kataloget og placere en ordre, i sidste ende, kan du få fremragende hårfarve, som kan bruges med det samme. Omkostningerne ved en pakke er omkring 400 rubler. Men glem ikke, at den "Oriflame" ofte udføres tilbud og rabatter, så dem, der altid smilende held, kunne købe lidt billigere midler.

Hårfarve "Oriflame": kundeanmeldelser

Midler til produktion "Oriflame" ligesom alle mennesker uden undtagelse. Købere glædeligt overrasket acceptabel værdi af produktet, et stort udvalg af farver, blandt hvilke kan du vælge de mest egnede til sig selv, samt fraværet af en kemisk lugt, når i brug. Kvinder, der har grå hår vokser meget hurtigt, bruge dette værktøj et par gange om måneden, ideel skjule tegn på ældning.

Ikke mindre end positive anmeldelser modtaget på det endelige resultat. Udover bevis farve, der varer mere end en måned, pigerne sige, at efter den første brug deres maling tråde bliver mere silkeagtig og skinnende. Derfor vælger den rigtige nuance, de beundrede den opnåede effekt er meget lang.

ekspert beviser

Erfarne frisører og også forlade dine kommentarer om denne maling. Først og fremmest bemærker de farveægthed, at moderne midler af denne type er sjælden. Også, som sædvanlig købere, og eksperter var glade stort udvalg af farver, der falder sammen med den virkelige.

Af minusser herrer over deres varemærke kan ikke være noget. I forhold til nogle populære mærker af maling, afhjælpning "Oriflame" har ingen ubehagelig lugt, ikke-allergifremkaldende og ikke irriterer hovedbunden. Derfor, for at tale om det bare ikke få negativ.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.