FormationHistorie

Dronning af England Margarita Anzhuyskaya: biografi, interessante fakta og historie

Et af de vigtigste figurer i de dynastiske borgerkrige, som er mere almindeligt kendt som Rosekrigene, var Margarita Anzhuyskaya. Det var hende, der personligt førte Lancastrian fraktion. Som hustru til Henry VI, er det på grund af de konstante angreb af vanvid af hans kone kom ind i stedet. Faktisk er landet førte dronning af England.

Margarita Anzhuyskaya: biografi

Født fremtidig hersker over den østlige del af Frankrig, i det feudale kejserlige besiddelse af Pont-à-Mousson hertugdømme Lorraine i marts 1430. Hun var den femte barn af Rene Anzhuyskogo. Hendes mor Isabella, hertuginde af Lorraine, har lagt stor vægt på uddannelse af deres børn. Med det, blev han engageret i Antuan De La Salle - kendt på tidspunktet for den franske forfatter, nu tilhører den sene middelalder.

Far til Marguerite, kendt som "Good Korol Rene", var licenshaverens konge af Sicilien, Napoli og Jerusalem. Han blev betragtet som en person med et par kroner, men ikke ét rige. Datteren blev døbt i Lorraine. Mens i pleje hos sin fars sygeplejerske, Margarita Anzhuyskaya tilbragte sin barndom i et slot på Rhône-floden, og da hun var seks år gammel, blev det transporteret til Capua, i den gamle kongepalads i Kongeriget Sicilien. Som barn, den kommende kone af kong Henry kaldet la petite skabning.

ægteskab

I april 1445 i Hampshire Margaret af Anjou gift Henrik VI, som var hendes senior med otte år. Så havde han kun lod tronen. Den kommende konge af de områder, der kontrolleres af den nordlige del af Frankrig. Onkel Henry, Charles VII, også foregiver at kronen, gav sit samtykke til ægteskabet mellem Margaret med sin fætter-rival på én betingelse: far til bruden i stedet for den sædvanlige medgift var at formidle til ham hertugdømmet Anjou og amtet i Maine.

kroning

Britiske regering frygtede en negativ reaktion af samfundet, den har besluttet at bevare fortroligheden af denne aftale. Den tredivte maj 1445 i Westminster Abbey, blev ærkebiskoppen af Canterbury kronet Margarita Anzhuyskaya. Dronning af England, som beskrevet af samtidige, selv om hun var for ung, men adskiller sig ved de træk, der bør være indbygget i den herskende person. Hun blev anset smuk og lidenskabelig, men viljestærk og stolt. Ved retten, mange håbede, at Koroleva Margarita Anzhuyskaya opfyldt deres forventninger og forstå deres pligt.

interessante fakta

Henrik VI er altid mere interesseret i religion og lærdom end militære anliggender. Tilsyneladende, derfor blev det ikke betragtet som en succesfuld hersker. Han blev konge i en tidlig alder fra begyndelsen var han under opsyn af deres vogtere og regenter. Desuden, når Henry gift med sin mentale tilstand, i overensstemmelse med oplysningerne i de kronikører, det var meget ustabil. Og fødslen af Edward, hans eneste søn med Margaret, i 1453, endelig undermineret sundhed og psyke af kongen.

I retten var der snak om, at han var ude af stand til at producere en arving, men fordi den nyfødte prins af Wales - er et resultat af utroskab. Ifølge nogle rapporter, måske far til Edward være, eller hertugen af Somerset, Wiltshire og Earl. De følte begge deres trofaste allierede Margarita Anzhuyskaya.

Biografi af Dronningen af England, er fuldt deles af manden afhængige af kultur og videnskab, er det blevet tæt forbundet med University of Cambridge. Her grundlagde hun kollegiet, som blev sponsoreret indtil sin død.

Sejren over hertug af York

Efter flytning ud af hovedstaden i luksus Greenwich Palace, Margarita Anzhuyskaya fuldt helliget sig til at tage sig af sin søn. Men når han indså, at hendes mand truer med at vælte Hertugen af York, udpeget under den mentale uarbejdsdygtighed af sin mand (1453-1454 gg.) Hans regent, hun beslutter sig for at helt sikkert holde kronen for hans efterkommere. Den engelske trone stærk udfordrer med rette hævdet, især da hans side var en masse kraftfulde slægtninge, der var parat til at støtte ham.

Historikere siger, at i denne periode Margarita Anzhuyskaya, selv om det var udfordrende upopulær, ikke desto mindre betragtes som tilstrækkeligt stærk kraft i politik. Tillidsfuld, bøjeligt og Henry blev ustabil ler i hænderne på sin kone, da hun ønskede at gøre noget. Margaret var ikke kun i stand til at overbevise ham om at trække sig fra posten som guvernør i hertugen i Frankrig, men også for at sende ham til Irland. At hun forsøgte gentagne gange at dræbe modstanderen af sin mand i 1449 og 1450, hhv. Men det mislykkedes.

Historien om krigen i roser

Ambition og autoritet Margaret af Anjou blev en af de vigtigste årsager til den Yorkist opstand. Det var med ham og begyndte Rosekrigene, som varede tredive år - med 1455 i 1485 år. Årsagerne til dette feudale konflikt mellem to magtfulde repræsentanter for den kongelige britiske dynasti, Lancaster og York, betragtes ikke kun den vanskelige økonomiske situation efter Hundredårskrigen, men også den sociale utilfredshed den politik Margarita Anzhuyskaya og hans favoritter. Korol Genrih selv, der led af demens, lejlighedsvis glide ind i bevidstløshed, personligt køre landet var ikke i stand til.

Åbent krigsførelse mellem de to aristokratiske familier - de Rosekrigene i armene på England, begyndte i 1455. I den første kamp, som fandt sted på St. Albans, opnåede sejr Yorkist repræsentanter. De var i stand til at opnå, hvad Parlamentet erklærede arving til Hertugen af Yorks Henrik VI. Margaret måtte flygte mod nord. Her var det dronning i stand til at samle en tilstrækkelig stor hær. I en af disse kampe, blev Richard dræbt. Hans afhuggede hoved med hejse hendes papir krone blev sat på tårnet af byens mure i York County.

nederlag

Efter døden af Richard Plantagenet førte partiet stod Edward - sin egen søn. I begyndelsen af 1461 støttede han Jarlen af Warwick, kunne fordoble sejr over de kræfter i de Lancastrians. Han formåede at tage London, hvor han erklærede sig konge af England. Edward IV foretages i Tower afsatte Henrik VI. En Koroleva Margarita Anzhuyskaya flygtede fra England.

Hvem kom til magten i Rosekrigene af Kong Edward IV for at styrke sin magt begyndte at begrænse friheden for den feudale adel. tjente han således mistillid til hans tidligere medarbejdere. Tidligere allierede ledet af Jarlen af Warwick gjorde oprør. Kongen måtte flygte fra England, og den afsatte Henrik VI blev reddet fra fængslet og igen vendte tilbage til tronen.

Men Edward, i 1471 vendte tilbage til England, var i stand til at bryde to gange tropper er blevet hinanden allierede Warwick og Margaret af Anjou. Under kampene blev dræbt som en graf, og søn af dronningen - Prince Edward. Henry igen fængslet i Tower, hvor han døde i maj 1471.

død

Margarita indtil for nylig forsøgt at kæmpe om tronen af sin mand. Kun død af hendes eneste søn tvang dronningen til at opgive krigen. Det viste sig at være en fange af Yorkist, men blev købt ud i 1475 af Louis XI. Denne Kongen spurgte sin far. Hans sidste år af sit liv Margarita Anzhuyskaya afholdt i Frankrig. Disse syv år, hun levede som en stedbarn af banen. Dronning døde i august 1482. Hun var kun halvtreds-to år. Margarita begravet i katedralen i Angers, ved siden af forældrene, men i årene med den franske revolution som selve domkirken, og dens grav var blevet plyndret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.