ComputereNetværk

Detaljer om, hvordan man lægger smil i "Instagram"

I dag snakker vi om, hvordan vi sætter smil i "Instagram". Kommunikation i forskellige sociale netværk har en række funktioner. At "Instagram" forårsager normalt vanskeligheder.

Operativsystem

Spørgsmålet om, hvordan man lægger smil i "Instagram" er ikke så let at løse, fordi denne applikation adskiller sig væsentligt fra mange lignende. Forskellige operativsystemer pålægger deres egne begrænsninger. Hvis du spørger dig selv, hvordan du lægger smil i "Instagram" på en iPhone, er det første, vi vil støde på, en masse sjove billeder. Dette kan ikke andet end glæde sig. For eksempel at løse problemet, hvordan man laver smil i "Instagram", "Android" giver meget færre muligheder. Der er trods alt meget få smileys til dette projekt. Der er dog en måde at omgå denne begrænsning, og vi snakker lidt om det lidt senere.

Hvilke slags "smil" er acceptabelt

Før man går videre til spørgsmålet om, hvordan man lægger smil i Instagram, bør man diskutere deres mangfoldighed. Disse elementer spiller en vigtig og ikke mindre behagelig rolle: de udtrykker følelser, nogle gange erstatter de teksten og understreger intonationer. I dette projekt kan de sættes sammen og kombinere forskellige tegnsæt. Imidlertid ser de trukket smileys mere interessant og ekspressivt ud. Omfanget af deres følelser er bredere end simpel kolon og parentes. "Emoticons" befolkning er vokset så meget, at det er tid til at klassificere dem efter deres oprindelse, fordeling og disposition.

instruktion

Så vi sender direkte til løsningen af spørgsmålet, hvordan man lægger smil i "Instagram". Mobilapplikationer opdateres jævnligt, men aktionsalgoritmen forbliver ensartet. Vi kan sætte smil i kommentarerne, samt underskrifter til stillingen. Andre tekstfelter i projektet er ikke angivet. Teoretisk kan specialtegn tilføjes ved at redigere det personlige spørgeskema, der blev udfyldt på tidspunktet for registrering på projektet. Når du uploader billeder eller video, kan vi indsætte et smil i beskrivelsen sammen med teksten samt hashtags.

Det skal huskes, at dette projekt ikke opfatter "smiler" som tags. Derfor giver det ingen mening at bruge dem i tags. Smil i kommentarerne sker samtidig med deres offentliggørelse. Det følger heraf, at det ikke vil være muligt at redigere dem senere. Vi kan dog indsætte et smil i den offentliggjorte beskrivelse af publikationen. Til dette formål går vi ind i applikationen ved hjælp af personlige data, åbner et foto eller en video i fuldskærmstilstand og finder under den nederste højre hjørne menu med funktioner. Brug det og vælg "Rediger" eller "Rediger". Den åbne tekstboks giver dig mulighed for at rette teksten og dermed tilføje eller fjerne smiler. Takket være de beskrevne animationselementer bliver "Instagram" mere informativt. Men oftest er det mere hensigtsmæssigt, når du laver en kommentar til at komponere en meningsfuld tekst.

Kommunikationsfaciliteter

Nu ser vi på, hvordan man lægger smil i "Instagram" ("Android", iOS) på mobile enheder. Apple-enheder udstyret med operativsystem version 3.0 og højere har et indbygget Emoji-tastatur. Det giver et sæt grafiske emoticons. De kan indsættes ikke kun i "Instagram", men også i SMS-beskeder samt tekstredaktører. Android-udviklere gav ikke mulighed for at indsætte grafiske humørikoner som standard. Denne mangel blev rettet af forfatterne af mobile applikationer. Således kan vi gratis downloade Emoji-værktøjet i "Market", og derefter bruge det til at indsætte de nødvendige elementer i Instagram og ikke kun. For at gøre dette skal du gå til Google Play. Indtast følgende forespørgsel i søgestrengen: gratis tastatur Emoji. Vi vil se mange applikationer oprettet af forskellige forfattere. Vi kan downloade en eller flere af dem, prøve hver og, som et resultat, nyde det bedste. Før du beslutter dig for en passende ansøgning, vil vi studere brugerfeedback. Således vil vi på forhånd kunne lære om fejl, konflikter samt fraværet af den russiske version af ansøgningerne. Så snart add-onen er indlæst, trykker vi på knappen "Åbn" direkte på siden i Play Butik. Du kan også få adgang til menuen til mobilindstillinger. Så vi regnede ud, hvordan vi lægger smil i kommentarerne i "Instagram".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.