ComputereNetværk

Sådan får du en skovflåt i "Instagrame" Kontobekræftelse

"Instagram" netværk har et enormt antal registrerede brugere. Det er populært med almindelige mennesker, og i kendte virksomheder og stjerner. Af denne grund, dens udviklere i 2014 indført en kontrol, som er designet til at tage sig af interesse berømtheder og dele omdømme. Proceduren har reduceret mængden feykovye profiler.

Hvilket betyder kryds i Instagram

Sådan får du en skovflåt i "Instagrame"? For at besvare dette spørgsmål, først skal du forstå, hvad det alle midler. Så dette skilt i blå kædehjul bekræfter, at kontoen ikke tilhører en ukendt svindler og den virkelige berømt person. Det ses ikke kun på brugerens side, men også i andre steder, hvor det kaldenavn vises.

Profil af et lignende varemærke anses embedsmand. Derfor kan andre populære netværk af fans være sikker på, at den anden person gemmer sig under dække af en stjerne eller et selskab. Derfor alle fotoalbum er reelle, og der genopfyldes af ejeren.

Sådan bekræfte din konto

Sådan får du en skovflåt i "Instagrame"? I dag, med henblik på at beundre kryds nær sit login, skal du være et globalt brand, politiker, journalist, kunstner, forfatter, kunstner, atlet, skuespiller, social aktivist, musiker, i et ord, enestående personlighed. Almindelige mennesker er berøvet sådanne privilegier. Du kan ikke på eget initiativ at appellere til skaberne af det netværk om tildeling af det blå skilt.

Sådan får du en skovflåt i "Instagrame" kunstner? Stjerne har brug for at udføre følgende trin:

  • Fastgør til deres bekræftelsesside profil på "Facebook". Hvis kontoen på netværket ikke gør det, du ønsker at oprette, og derefter rekruttere et tilstrækkeligt antal abonnenter (mere end 3000).
  • For at udføre en bindende procedure, åbne "Indstillinger", klik på "Indstillinger" find det "Links regnskab."
  • Når brugeren har verificeret den anden side, så de også er værd at bemærke.

  • Hvis en person er virkelig populære og er kendt af mange, vil grundlæggerne af Instagram kontakte brugeren ved at bede ham et foto eller scanne af pasoplysninger.
  • Sådan får du en skovflåt i "Instagrame", når et sådant forslag i lang tid ikke ankommer? For at gøre dette, skal kontakte den tekniske support, hvor eksperter vil overveje budskabet med anmodningen.

Hvis den første gang et afslag på at yde den blåt skilt, ingen grund til at blive ked. Det er nødvendigt at indsamle flere abonnenter til at binde alle offentlige sider af andre ressourcer, snoet din profil. Så Instagram uafhængigt sende en mand tilbud om at levere et badge.

En alternativ mulighed

Sådan får du en skovflåt i "Instagrame" uden popularitet og programmer? Ak, er dette ikke muligt. Men der er en metode, der anvender nogle standard brugere, længtes i det mindste i nogen tid for at se ved siden af navnet på den eftertragtede mærke. Når du opdaterer siden badge forsvinder. Metoden er populær blandt dem, der ønsker at spille dine venner. Du kan også tage et billede af din konto på det tidspunkt, hvor Nick vil vise et flueben i tandhjulet, der var noget at stræbe efter i fremtiden.

Til dette formål, skal du kopiere koden til kryds af den virkelige berømthed profil, og derefter ændre det til din side. På et tidspunkt vil det blåt skilt ud for brugernavnet. Så, hvordan man får et kryds i "Instagrame"? Du skal være en populær person samle en masse abonnenter og fremme deres brand. Så repræsentanter for de netværk, selv vil appellere til brugeren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.