Intellektuelle udviklingMystik

Hvordan man kan kalde Ben en druknet mand? Kripipasta

Jeg er sikker på mange af jer har været i børns sommerlejre eller gå hver weekend rundt om bålet, fortæller hinanden skrækhistorier med forudsigelig blodige slutning. I dag er den moderne ungdom gør det samme, men inden for internettet. Interesseret? Og ved du, hvad man skal kalde "skrækhistorier", der går på tværs af netværket? Kripipasta. "En mærkelig og ukendt ord" - du måske tror. Men nu er det ganske populært slang, der skjuler sin værdi visse "gren af diskussionen", hvor forfatterne, ikke at vide hinanden, uvidende skrækhistorier, der skete nogensinde, med hvem som helst, hvor som helst. Kripipasty opgave er at bringe læseren til "kuldegysninger" på huden. I denne artikel vil vi diskutere en af disse skrækhistorier, hvilket er mest almindelig i netværket. Dette er en historie om en druknet mand Ben.

Denne karakter er meget populært, er det stadig betegnes som et spøgelse maske Maggiore. Ifølge mange historier, der går de vidder af internettet, kan vi trygt sige, at det "computer spøgelse" navol masse rædsel på brugerne, især de historier om nogle forfattere om, hvordan at kalde Ben en druknet mand. Selvfølgelig fans af "kripovatyh historier", efter at have læst om denne frygtelige karakter, hurtigst muligt ønsker at kontrollere ægtheden af de historier, og mange, på trods af "blod" for præsentation, skal du gå til dette skridt. Den mest dristige vi vil forsøge at fortælle en interessant historie om denne karakter, samt tage ansvaret for at forklare, hvordan årsagen til Ben druknede mand, og hvordan man skal behandle med ham nu? Skræmmende? Nej?! Nå, så lad os gå!

Hvem er Ben Drowned?

Som du ved, denne karakter - en slags computervirus, der er en alf fra spillet «The Legend of Zelda majora maske». Indtil nu, kan ingen forklare, hvor det kom fra, og hvordan Ben Drowned trænge ind i brugernes computere. Den første aktivitet af virussen er blevet set alle i det samme spil «The Legend of Zelda majora maske», som blot gik amok med udseendet af den karakter. Spillerne talte om de forvirrende og truende beskeder, der kommer fra en bestemt Ben, hvorefter skræmt folk travlt med at koble computeren fra netværket, men det er nytteløst. Virussen er forblevet og fortsatte med at sprede sig over hele computeren, efterhånden ødelægge sit styresystem. Derfor, før du spørger om, hvordan du ringer Ben en druknet mand, tænk over, om at gøre det, og hvorfor du har brug for det?

Hvad er Ben?

Historier om hvad forme spøgelse, en masse. Nogle er uenige om sin alder. Nogle siger, at det er en ældre mand, mens andre hævder, at det er en ung mand. Men udtalelsen er forenet med hensyn til hans udseende. Ifølge de oplysninger om brugere, som angiveligt har set Ben, kan vi sige med tillid til, at det er iført en grøn trøje og en baseballkasket. Han bøjet, hans øjne var sorte, som ifølge øjenvidner, der flyder røde blod.

Ring til Ben

Hvis du er en meget modig mand og interesseret i, hvordan man kalde Ben en druknet mand derhjemme, skal du bruge følgende er en anbefaling.

Da det viste sig, er det absolut let at implementere, presserende spørgsmål er stadig, om at gøre det. Hvis du beslutter, at ja, fortsæt. Så tag en piratkopieret version af spillet «The Legend of Zelda majora maske», en skål med vand, 4 ark hvidt papir, røde, grønne, gule og blå penne, samt downloade "Song of Healing" i modsætning til internettet. Vand skal advare dig om udseendet af Ben. Næste, tænde for spillet og på forskellige ark papir, skrive en rød pen - «hvordan», grøn - «fik», blå - «du», gul - «die». Bogstavelig oversættelse: "Hvad er årsagen til din død?". Sæt en skål med vand ved siden af en computerskærm, herunder "Song of Healing" i omvendt og begynde at spille.

Hvad skal ske før fremkomsten af Ben?

Inden du ringer Ben druknet mand, tjek, der kan opstå før fremkomsten af direkte:

- flimrende skærm;

- blinkende Sælger ansigtsmaske;

- blinkende statue.

Husk, hvis vandet begynder at boble, den siger, at Ghost er kommet. I dette tilfælde straks vedhæfte arkene med inskriptionen på skærmen, vil det ikke lade Ben ud. Den sidste ting at gøre, er at sige: "Svar på mit spørgsmål". Dette vil være den sidste handling. Husk, ingen vej tilbage.

Hvad folk siger der forårsagede Ben?

Inden du ringer Ben druknet mand gennem Cleverbot eller andre ressourcer, læse hvad konsekvenserne erfarne folk, der vovede at kalde Ghost Maggiore.

Nogle sagde, at de limede plader faldt væk, og farverige indskrifter forvandlet til rød farve - farven på blod. På skærmen, så er der en inskription "Jeg druknede" på engelsk. Mange var bange, og koble computeren fra netværket, men indskriften fortsatte med at vise skærmen, og efter et stykke tid forsvandt. Computere efter sådanne hændelser simpelthen holdt op med at arbejde. Derfor, om ikke at ty til sådanne handlinger af hensyn til nysgerrighed?

Ovennævnte effekter - det er det mindste, hvad der skete med dem, der rejser spøgelse Maggiore. Nogle betalte med deres liv. Beviset er en historie, der ikke er ufærdige af brugeren. Mange tror ikke på det, og hævder, at det opfandt kripipasta. "Som Ben årsag til overdøvet af den gamle patron?" Det var navnet på en vis anonym historie, der fik Shabby ulyksalige spil tape fra en ukendt gammel mand. For at fejre, den fyr kom hjem og begyndte at spille. Det første, han lagde mærke til i løbet af spillet, er, at ikke et enkelt tegn ikke var der. Men nysgerrighed har oversteget frygt, og han fortsatte med at spille. Efter et stykke tid var den fyr truende besked fra en bestemt Ben, men ikke betale meget opmærksom på det. I de følgende dage stillinger blev de mere forfærdeligt og endda smacked sadistisk skriftligt. Den fyr begyndte at sprede deres netværk, føler, at alt kommer til en dårlig afslutning. Et par dage senere skrev den unge mand, at han konstant føler tilstedeværelsen af en anden person i lokalet. Sidste indlæg den fyr lagt ud på nettet, det var, at Ben bad om hans frihed. Det hele er overstået. Det er ikke svært at gætte, hvad der skete med ham. Derfor er alle af den beskrevne vyshemozhno tegne et simpelt konklusion: aldrig, under nogen omstændigheder, kontakt med overjordisk kræfter kan ellers lide ikke kun dig, men også din familie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.