Sport og FitnessFiskeri

Fiskeri: brasen på svømmerstangen

Bream - en meget interessant, omend vanskelig opgave. Denne fisk er meget omhyggelig og list. Brasen på float stang er normalt meget god, men hvis han selv bemærket skyggen af lystfiskeren eller høre mærkelige lyde, så i lang tid vil gemme sig i hans læ. Derfor ved at fange disse fisk har brug for at være maskeret, og tie stille.

bidende tid

Brasen på svømmerstangen begynder at bide i foråret, når vejret varmer nok. Men så kommer pausen for at gyde. I slutningen af maj til midten af juni, fiskene begynder at blive fanget igen. Eftersom brasen midten af august på svømmerstangen er mere aktiv. Nibble strækker sig omtrent til midten af efteråret. Peck på fisken begynder tidligt om morgenen, og det er let at fange op til 11-12 dage. Brasen på svømmerstangen går godt i aften (3 timer før solnedgang).

levested

Bream foretrækker afslappet og varmt vand med sand eller silt-ler bund. I floderne i fiskene kan findes i områder med moderat strøm, langt fra bluffs i en dybde på 3-4 m. Det gør det ikke til deres opmærksomhed og bugter med gruber. Brasen er ofte holdes tæt bunker af broer, over eller under dæmningerne. De reservoirer og søer, foretrækker han dybere steder, der starter lige bag klippekanten af sivene eller siv. Bream er ofte holdes rolige strækninger med huller, krat af planter eller midten af dammen.

Krav til Tackle

Catching brasen på float stang - besættelse er meget interessant, men det kræver særlig opmærksomhed på snap. For at fange denne fisk ved hjælp stang omkring 6 meter lang. For fiskeri fra en båd , kan du bruge en kortere gear. Linjen skal være 0,18-0,28 mm (ca. 3 kg belastning). Krogene skal bruges №10-№14. Tooling svømmerstangen på brasen kræver installation af en flyder med en lang køl - fjer af en fugl eller balsa. Det skal veje 1-2 gram. Georgien skal placeres på linjen i samme afstand fra hinanden. Den seneste sending bør være den letteste. Brasen på svømmerstangen bid anderledes end de fleste fisk. Han sjældent drukner flyde. Normalt fisk sætter det i vand.

agn

Agn anbefales som følger: 1 kg korn hirse skal koge i 3 liter vand, tilsætning af 5 spiseskefulde sukker og 0,5 tsk salt. Hamp, rasp, hørfrø, boghvede, havre og raps bør være godt tørret i gryden, derefter male i støvet på kaffemølle. Fra hirse kogte korn, den tørblandet med massen støbte kugler med en gennemsnitlig størrelse orange. Deres densitet skal være sådan, at de faldt ned i bunden, i stedet for når den rammer vandoverfladen. Ved ankomsten til fiskeri sted umiddelbart har brug for at smide i vandet 5-6 bolde og derefter kaste 1-2 hver 2 timer. Fodring giver gode resultater og øger antallet af bid.

dyser

Bream - en fisk, der er fanget på agn vegetabilske og animalske. Animal agn størst effektivitet giver maddiker, jord og gødning orme, hals og kløer falmet kræft. Fra vegetabilske mest populære lokkemad i brasen nyder dej, dåse majs, hakkede let svejset nye kartofler, ærter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.