Sport og FitnessFiskeri

Fishhungry: skilsmisse eller ej? Anmeldelser aktivator bide Fishhungry vinter

Betyder en ny generation af i lokkemad for fisk blev Fishhungry tilsætningsstof (eller "sulten fisk"). Mange fiskere er fortrolig med det. Producenterne hævder, at produktet er i stand til ikke blot at lokke fisk fra store afstande, men også gør hende øget appetit. Da en del af komponenterne opfattes store fisk, hedder det, at Fishhungry øger ikke kun antallet, men også størrelsen af produktionen.

Dog ophører ikke med debat om Fishhungry blandt fiskere - en skilsmisse eller ej? For at komme til sandheden, er det nødvendigt at tage hensyn til udtalelser fra eksperter såvel som professionelle og fiskeri entusiaster. Det ville tydeliggøre det kontroversielle spørgsmål.

Sammensætning midler

For at forstå, Fishhungry - skilsmisse eller ej, skal du starte med en undersøgelse af sammensætningen af dette værktøj. Det er miljømæssigt sikre ingredienser. Bestående af tre hovedkomponenter.

Den første er en kunstigt syntetiserede feromoner, som spiller en væsentlig rolle i repræsentationen midler. Det forårsager fisk øget appetit. Ved siden af hende i dette øjeblik er bare madding på en fiskestang, så sandsynligheden for at vælge det bliver maks. Feromoner som er en del af de midler, blandt andet gøre fiskene samles i flokke i stedet for fodring.

Den anden komponent, som har en aktivator Fishhungry, er en særlig kombination af essentielle olier (hvidløg, anis). Deres balance i det rette forhold, der gør det muligt for et stof i lang tid forblive på plads agn.

Den tredje ingrediens er en alsidig mad. Den er velegnet ikke kun for floden, men også for marine fisk.

De opererer princippet om lokkemaden

Går at undersøge spørgsmålet om lokkemad Fishhungry - skilsmisse eller virkelig effektivt værktøj, bør du overveje, hvordan det fungerer. Den ovennævnte sammensætning af de fysiologiske effekter på fisk. Syntetiske feromoner er tvunget til at arbejde flere af sine reflekser.

Det første middel får fisk til at samles i stort tal i stedet for supplerende fødevarer. Endvidere udviklede hun en uimodståelig trang til at tilfredsstille sin sult. Og denne følelse fortsætter i hende i lang tid.

Midler, som anvendes til både fredelige fisk, og for rovdyr. Det er føjet til groundbait for feeder eller flyde tackle. Aktivator bid behandlet lokkemad, dyser, og andre kunstige lokker til fiskeri lokker.

Vejledning til brug

Salgspakken indeholder 5 poser Fishhungry midler ( "sulten fisk"). Hver pakke beskytter blandingen fra at komme i vandet eller snavs. For at forberede agn er nødvendigt at forberede jorden. Det kan være en kage, foder, korn og andre lignende midler.

I den fremstillede basis aktivator tilsættes bid Fishhungry. Til fiskeri kun én pose (5 g). Til den æltede masse var mere bekvem, er aktivatoren opløst i vand. 1 brev tilstrækkelig til 2,5 kg af basen.

Alle midler i form af lokkemad eller lokker behandlede vist midler. I 0,5 l vand opløselig pose betyder sekund. Før støbning et lokkemiddel eller agn dips i væsken.

Lokkemad kan dannes i kombination med det her omhandlede middel. Disse "bomber" smidt i stedet at være fange.

Regnskab for den tid af året

Der er nogle retningslinjer, der giver erfarne lystfiskere under hensyntagen til tid af året. skal der tages hensyn til disse nuancer. Anmeldelser aktivator bidende vinter Fishhungry tale om nogle af de problemer med behandlingen af lokkemad og lokker.

Til kogt væske ikke har haft tid til at hærde, at alle gear blive behandlet umiddelbart efter fremstilling af opløsningen. Hvis agenten er frosset, er dens fortsatte brug udelukket.

Fjederen bidende under gydning er høj og uden brug af specialværktøj. Men efter ikrometa fisk hviler. I løbet af denne periode, repræsenteret af agenten bliver nødt til at ikke være mere passende.

Sommer Fishhungry bruges præcis som producentens anvisninger. I efteråret under vejrskift og ugunstige betingelser for fiskeri aktivator bid vil være en reel frelse for fiskeri entusiaster.

Historie lokkemidler

For at forstå, Fishhungry - skilsmisse eller marketingfolk virkelig effektivt værktøj, du har brug for at studere historie dets oprettelse. præsenteret tillæg blev oprindeligt lavet til industriel fiskeopdræt på specialiserede bedrifter.

I 2011 blev en syntetisk feromon lavet en gruppe italienske forskere ledet af Dr. Andy Moore Sciences. De opnåede stoffet efter en række undersøgelser er blevet kaldt universel, fordi det er lige så godt for fisk af enhver familie.

Dette værktøj bruges i stålindustrien, fiskeavl forskellige sorter til en hurtig stigning i vægt individer.

Siden forelæggelsen af de sædvanlige midler blev tilgængelige for fiskere. I åbne vandforhold, det udstillede samme kvalitet som i dambrug. Midler var efterspørgsel i mange lande.

Skilsmisse eller ej?

En af fiskerne med en stor nok erfaring argumentere for, at Fishhungry - bedrag, mens andre ikke kan få nok af deres resultater i løbet af en tur til dammen. For at forstå, hvorfor meninger er så splittet, er det nødvendigt at forstå processen med at erhverve midler repræsenteret.

Når fiskeren får aktivator bid, kan han ikke være opmærksomme på en række åbenbare overtrædelser. Det er fyldt med køb af en banal efterligning. Sådanne midler, af indlysende grunde, kan ikke retfærdiggøre de store forhåbninger og bringe en rig fisker fangst.

For at undgå svindel, skal du købe en aktivator bid i de reviderede butikker. De har helt sikkert certifikater kvalitetskravene for de produkter, der er repræsenteret i salget. Hvis bagsiden af pakken, kan du se de små tegn, sandsynligvis en falsk. Denne taske Fishhungry bedre ikke at tage med dem til dammen.

negative anmeldelser

I diskussionen om emnet "Fishhungry - skilsmisse eller ikke" skiller sig ud, både negative og positive anmeldelser. Desuden skal det bemærkes, at det samme antal visninger forudsat, ligesom den ene side og på den anden side.

Mange af de negative anmeldelser siger, at de vidunderlige egenskaber af dette produkt er i virkeligheden fiktive. Dette geniale opfindelse af reklamebureauer, der forsøger at palm off sædvanlige fisker et produkt om hvilken han drømmer.

Nogle fiskere havde aldrig hørt om sådanne fonde og behandle dem med skepsis. Der overføres, diskussioner, hvor alle midler udsætter indsendt stof, kalder det en klar bedrag. Derfor, for at erhverve et lignende lægemiddel eller til at give fortrinsret til betroede mærker, valget er udelukkende for fiskeren.

positive anmeldelser

Activator bid Fishhungry har en masse positive tilbagemeldinger. Fiskere oplever en stigning i fisk fangst i en sæson. Anmeldelser af hvordan man hæve niveauet for bid, samt værdien af fisk kan findes overalt.

Nogle anmeldelser hævder, at bruge Fishhungry muligt at få betydelige mængder af fisk, selv for nybegyndere fiskere. Agent bruges overalt, både i floden og havvand. Fiskeri i floder, søer, private dambrug dette værktøj giver gode resultater.

Dog skal det bemærkes, at de positive anmeldelser er rigelige spredt virksomheder er involveret i salg af varerne. Derfor er deres objektivitet er vanskelig at bedømme. Under alle omstændigheder er dette en forholdsvis ny facilitet. Derfor er konservativ, men foretrækker gennemprøvet og lang velkendte midler til at aktivere de fisk, der findes i dag meget.

Indtrængende ind i en diskussion om, hvordan, Fishhungry - skilsmisse eller ej, kan det siges, at fiskernes opfattelse blev delt. På den ene side betyder det en ny generation af høj kvalitet, hvis virkning kan øge bid. På den anden side har mange fiskere ikke hørt noget om det indsendte lokkemidler og ikke ønsker at prøve noget nyt. Efter at have besluttet at købe et sådant produkt, bør du gøre det i den indcheckede butik, hvor man kan se de nødvendige kvalitetscertifikater for varerne. Dette vil reducere risikoen for at købe en falsk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.