Kunst og underholdningLitteratur

Sergey Nedorub: bøger serien "STALKER"

Sergey Nedorub - den berømte russiske forfatter, hvis bøger har været populære i mange år rundt omkring i verden. En bog fortæller historien om livet i stalkere, elsket af alle de mandlige publikum.

Biografi Sergeya Nedoruba

Født forfatter juni 11, 1982 Ukraine, Sudak.

Efter eksamen fra high school, Sergey Nedorub indtastet Det Tekniske Fakultet og økonomi ved universitetet i Vernadsky navngivne mærker.

Om fordel af Sergei selv siger kun, at det er meget interesseret i musik. Sergey Nedorub spiller guitar, har en hel samling af forskellige musikinstrumenter. Forfatteren er skaberen af den officielle fan samfund i Rusland den berømte amerikanske rockband «Poets of the Fall».

Til dato, Sergey Nedorub bor i Simferopol.

Om kreativitet

Fame Sergei kom efter offentliggørelsen af bogserien "Stalker". Hans første værk skrevet baseret på den berømte computerspil, er blevet kaldt "timeglas". Det frigange sendt til "Eksmo". Chefredaktører blev overrasket fantasi spirende forfatter, og det blev besluttet at udgive værket.

Så følger Sergeya Nedoruba bøger var en succes, og blev trykt i store mængder. Efter nogen tid produkterne blevet kendt og i udlandet. Book serien "Stalker", der fortæller om livet for de mennesker, der dagligt kæmper for overlevelse med stråling og dens skabninger, var en af de mest berømte historier.

Efter bogen scorede gale vurderinger, baseret på disse værker blev skabt et stort udvalg af computerspil, der er populære hos brugerne så meget som læsere af bogen serien.

Bøger, der kommer ud fra under hånden af Sergei, betagende - så realistisk forfatter beskriver alle virale og farligt territorium, følelserne af soldater og deres erfaringer. Bøger efterlader et meget stærkt indtryk efter at have læst, og det var deres vigtigste fokus. Helt uens figurer, som hver har sin egen karakter og deres tro, giver det unikke i hver bog. Det eneste, der forener dem alle - det er et fælles mål er at overleve i sådanne vanskelige forhold, at flygte fra denne rædsel, ikke at gå amok og blive sig selv.

"Event Horizon"

Det har længe forsøgt at redde de russiske forskere fra stråling zone. Så længe de er uendelige kamp med konstante kemiske emissioner, gå til en særlig gruppe for ødelæggelsen af monolitten. Hver soldat før noget vil ikke stoppe, indtil den destrueres mål. Hele gruppen har en potent våben, de har en person, der er villig til at ofre selv deres liv, for at opfylde den pligt, og i øvrigt vil hele gruppen modtager for de penge en god betjening. Da soldaterne i en særlig trup at klare problemet?

Sergey Nedorub: "Tegn på liv"

Det var lang tid siden. På det tidspunkt mistanke ingen, at området kan være så farligt. Den eneste, der vidste om hvad der foregik i disse områder, der var en særlig trup "Nebats". Det var en gruppe, hvor hver soldat var trofast mod sin pligt, hans ledsagere. Der er aldrig blevet forrådt af deres egne. Det hele begyndte, da en af soldaterne havde forrådt sin enhed og begyndte at jage dem fra en anden ukendt gruppe ...

"Gennembrud virkelighed"

Bogen er skrevet af Sergei medforfatter med flere andre forfattere.

Begivenheder udfolde ikke i den zone, som længe har været vant til alt, og i Moskva, hvor da der var alle mulige mærkværdigheder og anomalier. STALKER, der ønsker at tjene flere penge, vender tilbage til de hjem zoner, blev bragt til hovedstaden i alle mulige fund fra den forurenede jord. Som et resultat, har Moskva åbnet et stort sort marked, hvor man kunne finde nogen ting var blevet bragt til Zone. Kun stalkere vidste ikke, hvad de skal bringe med sig usædvanlige fundne objekter, vil de bære den stærkeste virus og hjemby ...

"Mysteriet om Poltergeist"

Fra hvad han så i Zone glemmer noget umuligt. Hovedpersonen - en tidligere stalker, der besluttede at forlade det i fortiden. Kun forurenet jord ikke lade sine tjenere. Hovedpersonen falder i meget epicentret af virus, hvor det aldrig er blevet fundet. Men han får der er ikke en tilfældighed - han forsøger at redde pigen, som i stor fare. Han efterlod kun et par dage til at komme tilbage i den skide Zone og finde der en mystisk spøgelse, er det kun en mystisk klog mand forstår at redde pigen ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.