ModeTøj

GORE-TEX®-fodtøj fortjent universel anerkendelse? Funktioner, anmeldelser og pleje

Funktioner klima i vores land tvinge folk til nøje nærme køb af høj kvalitet fodtøj. Hvem ønsker at lide hver dag, tørring støvler efter walking gennem sne og vandpytter, eller omvendt, at svede i en vandtæt gummi galocher? Nu hurtigt og præcist vælge en pålidelig par sko er ganske reel. For at gøre dette, kigge efter en model, præget af logoet for GORE-TEX, som garanterer sine ejere fødder tørre og behagelige på 100%. Sko Gore-Tex er ikke våd!

mærke historie

Åndbare stoffer, der nu omtales som GORE-TEX, skabt af NASA orden, men det blev berømt inden for tøjdesign. WLGore & Associates var den første og eneste virksomhed inden for produktion af "smart" materiale, der anvendes til at fremstille tingene for turisme.

GORE-TEX har opnået slående resultater: i dag er han en af de førende producenter på markedet af membran materialer, der leverer produkter over hele verden til producenter af tøj og fodtøj til atleter og entusiaster af alle former for udendørs aktiviteter. Gore Tex - en fælles navneord, fordi nu næsten enhver ting for vandtætte sokker kan kaldes gorteksom.

Funktioner GORE-TEX®

De unikke egenskaber af vand modstand og evnen til at "ånde", gjorde teknologien så berømt. Som et resultat, har forskere fundet, at udskille menneskelige fod omkring 25 ml sved dagligt, alene og ca. 100 ml under træning. Det truer med at overophede, og efterfølgende - hypotermi, så fugten output er afgørende, ikke at tillade hende at forblive i skoen. Dette faktum er knyttet basale egenskaber af det berømte materiale:

 • Øget resistens vand. Sko med Gore-tex membran ikke lækker, og at dens vigtigste egenskab. Den unikke membran, hvilket skaber denne beskyttelse, er en Teflon-film med et stort antal porer, i 20 tusinde gange mindre end en vanddråbe. Dette tillader materialet ikke passerer fugt ved et tryk på 28000 mm vand. Art., Og det skal bemærkes, at en almindelig regn har et tryk på ikke mere end 7500 mm vand. Art.
 • Den ideelle vanddamppermeabilitet. Dampen passerer let gennem det porøse materiale, så som membran åbninger 700 gange bredere end dens molekyler. Derfor korrekt at sige, at sveden fordamper fra huden under den mest alvorlige fysiske anstrengelse. Menneskelig hud i sådan en højteknologisk sko er sikker på at være at "ånde".
 • Pålidelig beskyttelse mod vind. Materialet er unikt, fordi der i de produkter, hvor det bruges, Gore-Tex sko er ikke kun overholder neproduvaemosti, men væsentligt overstiger det.

Foruden tørhed særlige "mikroklima" af ting skabt af Gore-tex teknologi er at opretholde en konstant temperatur ved 31 °, der er anerkendt som den mest komfortable under kørslen. Gore-Tex produkt er resistent over for kulde, ikke warp og er meget lys.

Med Gore-Tex varm og fuzzy alle og overalt

Membran Sko Gore-Tex er fokuseret på alle tider af året. I rækken af populære producenter af kvalitet sko der er modeller, at:

 • velegnet til vinter, takket være frost;
 • designet til moderat vejr;
 • designet til brug i varm periode.

Det er urimeligt at antage, at rækkevidden af teknologien er begrænset kun sport og aktive fritidsaktiviteter. I dag er de fleste mærker har et godt udvalg af moderigtigt fodtøj af membran per dag, plus en model i business stil. Det er kendt, at Gore-Tex sko er meget populære børn forældre, fordi især for børnesko de højeste krav. Kvinder 'gorteks "model vise sig perfekt under lange gåture. Den enorme udvalg af produkter fremstillet med denne teknologi, kan du finde elegante variationer på de hæle eller kiler. Hver kvinde vil vælge for sig selv den rigtige pasform, i overensstemmelse med sin egen smag, i enhver stil, enhver farve du ønsker, samt med eller uden snøring det. Og selv for et behageligt ophold er hyggelige hjemmesko.

Behov for nogle bud pleje

En vigtig forudsætning for at opretholde de egenskaber, kendetegn, - regelmæssig pleje til sko Gore-tex. Det kræver kun rengøres med en børste eller tørres af med en fugtig svamp og efter tørring proces de vandafvisende formuleringer og sprays. Glem ikke, at de sædvanlige fedtet conditioning agenter vil lukke porerne i materialet. Den bedste løsning - indkøb af særlige plejeprodukter til ting lavet af denne teknologi. Tørre produkter anbefalet in vivo ved at anbringe dem væk fra varmekilder såsom radiatorer og varmeapparater, der kan skade den unikke membran.

Sko Gore-Tex. Kundevurdering

Læs udtalelser fra brugere på netværket, kan det konkluderes, at de fuldt ud bekræfte alle de løfter, der giver skabere og producenter af sko membran. Meget ofte kan du finde sådanne anmeldelser:

 • med "gore-tex" er ikke bange for ingen pytter, ej heller slud eller sne grød;
 • Let, stilfuld og komfortabel;
 • holdbare og slidstærke, ridse de ikke er bange;
 • kan vare mere end én sæson, med fornøden omhu;
 • tør, komfortabel og blot "neubivaemaya" sko;
 • meget varm, selv efteråret støvler kan bæres om vinteren, hvis der ikke er nogen alvorlige frost, det er sandt, at de er en lille dias.

Selvfølgelig, der er online og negative reaktioner. Ifølge dem, har produktet følgende ulemper:

 • høj pris;
 • opvarmet kun når en person flytter, og de mere aktive, de varmere fødder;
 • Det kan ødelægge virkningen af nogle aggressive reagenser.

Valget af butikken og de bedste priser

Selskabet er ikke direkte involveret i salg af produkter fremstillet af vores egen teknologi. Ressource gore-tex.com angiver kun de adresser på butikker, hvor du kan købe udstyret med en proprietær membran Gore-Tex sko. Producenten er repræsenteret i butikkerne mærker Adidas, Ecco, Salomon, Scott, Nike, Timberland og mange andre.

Indkøb lavet af Gore-Tex teknologi-produkter kan mærkes online butikker, for eksempel, Nordstrom, 6pm.com, Zappos, og "Amazon", hvor valget er meget bred. Men du behøver ikke være begrænset til disse steder, skal du bruge søgetjenester og foretage indkøb til den bedste pris.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.