BilerBiler

Toyota Noah: specifikationer og beskrivelser af den japanske minivan

Toyota Noah - det er rummelige og komfortable minivan, hvis historie begyndte i 2001. Denne maskine er blevet populært ikke kun derhjemme, men også i Rusland, trods det faktum, at i vores land var der ingen eksport. Men dette ikke forhindre bilister til selvstændigt at engagere sig i køb og genudstedelse modeller de.

Kort om produktion

Først i lyseffekten af en sådan bil som Toyota Town Ace. Noah - det er en MPV, som blev hans efterfølger. Forgænger var ganske populært og efterspurgt bil. Det producerer lige så meget som 11 år. Og denne bil er blevet så købe ikke kun på grund af, hvad der tilbydes med en række forskellige motorer. Minibus pralede mere ved tilstedeværelsen af firehjulstræk.

Der har også været passager- og fragttakster versioner. Det er de sædvanlige varevogne med en simpel finish og minimale muligheder. Og denne maskine kunne stadig være populær i lang tid, hvis hun ikke kom til at erstatte den model af Toyota Noah. Voxy - hendes anden navn.

Dette 5-dørs 8-personers MPV var ikke kun praktisk, men også meget attraktivt. Han pralede også en behagelig, moderne interiør. Mere fra denne maskine kan let forvandles tilbage sæderække, vende sig i et plant gulv. Med denne funktion kan ejeren på ethvert tidspunkt at øge mængden af bagage, hvis han havde brug for.

karakteristika

Toyota Noah tilbudt til potentielle kunder med en bred vifte af motorer. Den allerførste model imidlertid fandtes i en udførelsesform. De pakkede 2-liters 152 HK motor og 4-trins "automatisk".

I 2004 samlet set lidt bedre. Hans magt blev justeret til 155 "heste". Men der var en masse mere attraktive biler, der blev fremstillet 2007-2010 tilbyder fire forskellige versioner. To - fire-hjulstræk. Og det samme - med aktive forhjulene. Motoren havde også to. En på 143, og den anden - ved 158 hestekræfter hhv.

I princippet karakteristika god. Det eneste - er ikke sådan en stor frihøjde, som vi gerne ville. Han er kun 15,5 centimeter, der ganske lidt for de russiske veje. Men denne bil er ikke til rådighed for os, fordi den downside til denne nuance, kan du ikke forholde. Men van er udstyret med elektronisk styring affjedring. Og ventilerede skivebremser foran. Bag er almindelig tromle.

Omkostninger og udstyr

Det skal bemærkes, at den nye minivan Toyota kan Noah 2015/2016 model år købes for en forholdsvis beskeden sum. Model med en 152-hestekræfter 2-liters motor og "automatisk" koste ca. 1,65 millioner rubler.

Og det er meget beskedent i betragtning af hvad udstyr foreslås. Xenon forlygter, "tåge" fabrikken toning, hækspoiler, vetroviki, repeater omgange i spejlene, motor startknap, justerbare sæder, fjernbetjening, elruder, bakkamera, multimediesystem, airbags (front, side, knæ), gardiner, aktive nakkestøtter - disse er blot en lille liste over, hvad der får folk køber en minivan. Hertil kommer, en bil er udstyret med ABS (blokeringsfri), BAS (nødbremsesystem), ESP (stabilitetskontrol), IPA (parktronikom), TCS (Traction). Selv LKA tilgængelig i hardware listen. Dette system forhindrer exit vognbane. Generelt indersiden har virkelig alt, hvad der kan være nyttige.

Fordi, hvis en Solid, pålidelig, høj kvalitet og komfortable minivan, kan du roligt vælge en helt ny Toyota Noah.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.