ComputereComputerspil

Hvordan er den korrekte indstilling af synet i "CS: GO"

Enhver spiller, der lancerer Counter Strike: Global Offensive, så tænk på, hvordan man gennemfører en tilpasning af synet i "CS: GO". Efter alt, standard rækkevidde, og mange er ikke tilfredse med blot ubehageligt, men i spillet, hvor reaktionen spiller en afgørende rolle, at give komfort for sig selv skal først.

Desværre er den enkle konfiguration gennem nogle separat menu i spillet ikke er fastsat. Det er grunden til synet indstillingen i "CS: GO" kan kun ske ved en specialiseret konsol kommandoer.

Hvorfor ændre et syn?

Nu skal det bemærkes, at fastsættelsen af et syn "CS: GO" er udelukkende visuelt element, der gør gameplayet mere komfortabel. Ingen fordele fra et teknisk synspunkt, kan det ikke antages, at er, hver spiller vælger, hvilken af synet er den mest hensigtsmæssige løsning for ham.

Det er værd at nævne, at nogle hardcore gamere og slukke alle øjekast, spille uden ham som også kan gøres. Virksomheder anvender kampe fordelagtigt AWP, er uddannet på denne måde ved de andre arme, at skærpe dygtighed fyring "fra hoften".

Sådan indtaste kommandoer?

For at indtaste kommandoen, skal du begynde med åbne konsollen. For at gøre dette, skal du trykke på "~", og i det vindue, der vises, skal du indtaste allerede kommandoer, der interesserer dig. Der lægges særlig vægt på, at konsollen var engelsk, fordi ellers du bare vil ikke være i stand til at indtaste kommandoer.

I modsætning til ældre versioner af Counter Strike i en ny online-skydespil konsol har gjort mere for bekvemmelighed. For eksempel er det udføres på anfordring indstilling i "CS: GO" er valgt vejr, og andre mindre elementer. Alle former for genstarter vært og dræbte alle et hold, og det andet i fortiden.

Hvilke hold skal indtaste?

Juster syn i "CS: GO" kan opnås ved tilsætning af de forskellige kommandoer. Umiddelbart skal det bemærkes, at hvis holdet tænder eller slukker en specifik funktion, i dette tilfælde, er det nødvendigt at registrere efter "0" - eller "1" - "On". "Off".:

  • cl_crosshairgap_usewaeponvalue. Denne kommando er relevant for 4 og 5 i stil. Den kan kun bruges, hvis du har sådan et syn i "CS: GO". Det aktiverer eller deaktiverer Crosshairgrap forskellig for forskellige typer af våben.
  • cl_crosshairsize. Den sætter længden af divisionerne. Hvis sat til 0, så synet er slet ikke.
  • cl_crosshairdot. Aktiver eller deaktiver det punkt, som er beliggende i centrum af trådkorset. Det er også muligt blot at erstatte synet i "CS: GO" til det punkt.
  • cl_crosshaircolor. Efter kommandoerne er tal fra 1 til 5 for at justere farven på synet.
  • cl_crosshairstyle. Efter kommandoerne er tallene 1 til 5 for at ændre stilen i synet.
  • cl_crosshairgap. Passer hul størrelse mellem sight gradueringer. Det er værd at bemærke, at professionelle spillere er sat til en værdi oftere 1.
  • cl_crosshair_drawoutline. Aktiver eller deaktiver slag omkring synet.
  • cl_crosshairusealpha. Gør seværdighederne i "CS: GO" gennemsigtig eller uigennemsigtig.

Hvis du er i tvivl om, hvordan man bedst til at justere rækkevidden selv, og har ingen idé om, hvad de kan være, og som er den mest bekvemme, kan du se videoer af professionelle spillere. De beskriver ofte i detaljer deres indstillinger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.