Kunst og underholdningFilm

Vensan Peres (Vincent Perez): biografi, filmografi og personlige liv af skuespilleren (billedet)

I dag tilbyder vi at stifte bekendtskab med den populære schweiziske skuespiller og instruktør ved navn Vensan Peres. Verdensberømmelse erhvervede han efter gennemførelsen af de vigtigste roller i film som "Beyond the Clouds" (1995) og "The Crow 2: City of Angels" (1996). Vi tilbyder at komme i nærkontakt med skuespilleren til at lære nærmere oplysninger om sin karriere og personlige liv.

Vensan Peres: Biografi

Fremtiden for verdensberømte skuespiller blev født i Lausanne, Schweiz 10 juni 1964. Hans forældre var tyske og spanske rødder. Som teenager, Vincent ønskede at i fremtiden at blive en billedhugger, fotograf eller kunstner. Men trods alt, i en alder af atten, han trådte universitetet i Geneve Faculty of Dramatic Arts. Et år senere, besluttede han at fortsætte sine studier i Paris. I 1986 vil Vensan Peres, et foto af som på få år blive flashed på film plakater og magasin dækker, blev spottet af instruktøren Patrisom Shero, der inviterede den unge mand til at arbejde i studiet på teatret med navnet "Des Amanda", som ligger i Nanterre. Her fremtiden berømthed med verdensry lært hemmelighederne af skuespil.

Start en karriere i film

I 1986 tog han Vincent og debut på det store lærred. Det var rollen som den temperamentsfulde ung mand ved navn Armando i dramaet "The Guardian om natten," instrueret af Jean-Pierre Limozena. Et år senere, Patris Shero beslutter sig for at lave en film, der hedder "hotel" Frankrig "baseret på værker af russiske forfatter AP Tjekhovs "Platonov". I filmen, bruger han sine bedste studerende, blandt hvilke er i tillæg til Vincent Perez og Marianne Denikur og Anes Zhaui. Skuespillerens filmkarriere startede så vellykket, at han besluttede at opgive arbejdet på scenen. Det skal bemærkes, at han aldrig havde haft grund til at fortryde dette valg.

Vincent Perez filmografi, fortsatte karriere

International anerkendelse kom til skuespilleren i 1990 efter udførelsen af den rolle, Christian i filmen "Sirano De Berzherak" instrueret af Jean-Paul Rapp. Vincent var så overbevisende i rollen som helten-elsker, at de instruktører og producenter har været aktivt tilbyde ham et billede, hvor det ville spille sådanne tegn. Sikker stjernestatus Peres hjulpet sådanne bånd som melodrama "Indochine", og filmatisering af den berømte værk Aleksandra Dyuma kaldet "Koroleva Margo". Men seere og kritikere beundret ikke kun en stor skuespiller spille Vincent, men sexscenerne var til stede i begge film. Som et resultat, Perez blev en overnatning sex symbol №1 i Frankrig. Perioden var vidne deltagelse skuespilleren i andre melodramaer: "Fanfan", "Kaptajn Fracassi Journey" og andre.

verdensberømmelse

Takket være flydende engelsk, har Vensan Peres besluttede at prøve sin hånd i Hollywood. Så i 1995 om de store skærme ud et billede med sin deltagelse, med titlen "Beyond the Clouds", filmet Mikelandzhelo Antonioni og Wim Wenders. Dette blev efterfulgt af filmen "The Crow 2:. City of Angels" Det er interessant, at den rolle i filmen efter død Brandon Lee forsøgte en masse berømte Hollywood-skuespillere, heriblandt Dzhon Bon Dzhovi. Men producenten og instruktøren, valgte Peres.

I 1996 Vincent gik til Rusland. Her medvirkede han i filmen om livet i mafiaen kaldet "Ribbon of Life" instrueret af Pavel Lungin. Perez partnere på sættet var sådanne russiske stjerner som Armen Dzhigarkhanyan, Dmitriy Pevtsov, Vladimir Steklov og Vsevolod Larionov.

2000'erne

Peres altid forsøgt ikke at være begrænset til omfanget af den nu velkendte helten-elsker i denne forbindelse, han gentagne gange forsøgt at deltage i non-profit-film. som regel disse eksperimenter viste sig imidlertid, mislykket som publikum vil helt sikkert ønsker at se i Vincent kun et sex symbol. De har stor glæde i at se din favorit skuespiller i rollen som Zhan Batista, La Mole, eller den charmerende unge Diderot - karakter useriøst komedie instrueret af Gabrielya Agiyon "Libertine", udgivet i 2000.

Tre år senere, Vensan Peres, filmografi, som dengang talte mere end et dusin af de mest populære malerier, medvirkede i den nye version af den klassiske film "Fanfan Tulip". Skuespiller i dette projekt spillet en stor rolle. Filmen blev en stor succes med publikum. Den selvsamme Peres efter projektet besluttede at sætte et punkt på de roller, helte-elskere.

I samme år spillede han glimrende i komedien melodrama Diana Curie "Jeg bliver." Efter at Perez deltog i nedskydningen af film som "på vagt farmaceut", "Lykke koster ikke noget," "Bilnøgler", "Velkommen til Schweiz", "Arn:. The Knight Templar"

I 2007 Vincent igen samarbejder med de russiske filmfotografer i projektet "Apocalypse Code" instrueret af Vadim Shmelev. Partnere sådan indenlandske berømthed skuespiller begyndte på sættet som Anastasia Zavorotnyuk, Vladimir Menshov, Oskar Kuchera og Alexei Serebryakov. Den meget samme billede fortæller os om historien om den kamp af hemmelige efterretningsagenter med skurken, vovede at forstyrre ro og orden i flere dele af verden. Dette blev efterfulgt af roller i sådanne film som "I morgen ved daggry" (2009), "Indtil det sidste åndedrag" (2010), "uhørlig præg" (2011), "min første gang" (2012) og "(Han) Zhdanov Prince "(2013).

Instruktørens arbejde

Vensan Peres, med hvem de film som skuespiller altid haft stor succes med de unge og også draget til at lede. For første gang i denne rolle, adskiller han sig i 1991 ved at fjerne de kortfilm "Exchange". Den anden sådan erfaring var også en kort film i 1999 kaldet "The Secret". Af den måde, en forfatter i dette projekt var gift med Vincent.

Hvad kaldes, fyldte sin hånd, Perez begyndte at skyde en fuld-længde film "Angel Skin". Scriptet til denne film igen skrev til Vincent kone, Karine Silla. Filmen viste sig at være virkelig stærk og fuldt ud opfyldt alle forventninger til instruktøren. Inspireret af succesen, Perez i 2007 tager et andet billede. Filmen hedder "The Secret", og historien var grundlag for en tragisk historie, den fortæller historien om, hvordan i en ulykke dræbte hustru hovedpersonen og hendes sjæl flytter ind i kroppen af deres datter.

Personlige liv

I sin ungdom, Vensan Peres afhængige kvinder, der begrunder rolle helten-elsker. Blandt hans kammerater kan skelnes skuespillerinde Zhaklin Bisset (de var selv ansat, på trods af den 20-årige alder forskel) og model Carla Bruni, som efter hans kone af den franske præsident - Nikolya Sarkozi. Men i 1998 Vincent slog sig ned, gift med sin kæreste - senegalesiske model Karine Silla. Af den måde, før hans ægteskab med Peres charmerende mulat kvinde var gift med en verdensberømt skuespiller Zherarom Deparde.

I dag, Vensan Peres og hans kone Karin hæve fire børn: en datter, Iman (1999), tvillingerne Tess og Pablo (2004) og Kathrine (1992) - datter af Silla ved Zherara Deparde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.