Mad og drikkevarerOpskrifter

Kylling i folie

Kylling i folie, sandsynligvis en af de mest elskede og populære varianter af forberedelsen af denne vidunderlige fugl. Oftest, når den udarbejder sin nashpigovyvayut hvidløg, belagt med mayonnaise eller adzhika, fyldte grøntsager, nødder, tørret frugt og andre ting. De vigtigste ting - glem ikke at pakke kylling i folie. Og alle de andre trin kan variere opskriften.

Kylling i folie: den første opskrift

ingredienser:

- Kylling medium størrelse;

- to fed hvidløg;

- to eller tre kartofler;

- grønne (til din smag);

- to spiseskefulde mayonnaise;

- to teskefulde adzhika;

- peber og salt (til din smag).

forberedelse

Vask omhyggeligt kylling, fjern indmaden. Efter at rengøre hvidløgsfed, skær dem og de nashpiguyte fugl. Tidligere selvfølgelig bliver nødt til at gøre det i små snit.

Bland adjika med mayonnaise og spredning, og den resulterende blanding af udvendig og indvendig kylling. Så, omkring en time, fjerne fuglen i et køleskab. Dette vil gøre det juicier og mere mørt.

Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Hak persille og dild. Rør grønne og kartofler, føje dem til en lille mængde af mayonnaise, hvidløg, peber og salt. Bland alle.

Hvornår vil timers ophold af kylling i køleskabet, tage det ud og begynder at kartofler. Nu kan du wrap fuglen i folie. Det ville være bedre, hvis du sætter det i flere lag.

Put kylling bagt i ovnen, forvarmet til 200 grader. Tilberedningstid - et par timer. Hvis du forstår, at kyllingen er helt klar, ikke haste at installere den med det samme. Lad det være en lille mængde af tid, stå op og mættet med saft dannes under tilberedningen.

Serveres bedst, der omgiver ham med friske grøntsager.

Kylling i folie: den anden opskrift

Denne ret adskiller tydeligt mærkbare italienske noter: basilikum, mozzarella, tomater og squash. I alt dette, kogetiden - 10 minutter. Resten af arbejdet for dig vil være i ovnen.

Hvis du ønsker en let middag, kan du gøre uden en side parabol. Hvis det stadig er nødvendig, perfekt pasta eller ris. Når ristning en kylling tildeles en lille mængde saft, der gør måltidet endnu mere lækker.

Forvarm ovnen til 200 grader. Skær cirka cm skiver, unge zucchini. Hvis du har store mellemstore tomater, skær dem i skiver godt, og kirsebær - i halve.

ingredienser:

- 800 gram kyllingebryst;

- 200 g mozzarella;

- halv teskefuld salt;

- halv teskefuld sort peber;

- 20 g frisk basilikum;

- 40 g olivenolie.

forberedelse

Hæld på en stor plade af folie lidt af tomater og zucchini. Alt peber, salt og drys med basilikum finthakket. Tag en dyb nok nedskæringer i kylling (lidt skråt). I hver af dem skubbe et stykke mozzarella.

Når således fremstillede mørbrad, kylling i folie "ud" i den mest interessante fase. Sæt det på toppen af grøntsager, peber igen, smag til med salt og drys med basilikum. Det kan hældes på toppen af en lille mængde af olivenolie.

Stramt pak folie, så at de frie ender forenet. Disse "kulechki" sat i den forvarmede ovn i en halv time. Indtil kylling og grøntsager er at bage, forberede pynt.

Kyllingefilet i folie viser sig meget mørt, saftigt og duftende. Samtidig forbereder det i ovnen helt uden din deltagelse. Det betyder, at frigør din tid til andre ting.

Kylling i folie: tredje opskrift

Og jeg må indrømme, det nemmeste.

ingredienser:

- en kylling;

- salt (til din smag);

- krydderier (til din smag).

forberedelse

Gnid kyllingen med salt og krydderier. pakkes det omhyggeligt i folie, placere på en bageplade og sted i forvarmet ovn.

Kylling, vejer omkring 1 kilogram skal bage cirka 40 minutter. Det ville være dejligt, hvis i sidste ende du er lidt bagning åbne folien toppen. Så det bliver gylden brun.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.