Mad og drikkevarerOpskrifter

Bagt kylling - duftende og lækker

Det ser ud til, bagt kylling - en af de enkleste retter, og vigtigst i sin forberedelse - gå ikke glip af det rigtige øjeblik til lækker gylden skorpe ikke bliver et forkullet. Men hvorfor da, i et tilfælde, kød kylling, bagt i ovnen, er blødt og duftende, og i et andet for tørt og smagløst. Erfarne værtinde ved, at succesen af stege kød afhænger af forberedelse af dyrekroppe og brugte krydderier. spiller også en rolle, og fremstillingsmetoden. Kylling bagt i folie eller låget bliver juicier end slagtekroppen, som er let at sætte på en bageplade.

Fremstilling af bagt kylling - en proces længe nok. Nogle gange, for at reducere den tid, for-stegt kød, og først derefter anbragt i ovnen.

Bagt kylling med ananas og karry sauce.

I opskriften for udarbejdelsen af retter ved hjælp af kyllingebryst, men kan du erstatte det med kyllingelår. 4 portioner kræve ca. 600 g brystkød (med huden), gulerod - 2 rod middelværdi, en pære og en kålrabi én ting, porre - en stilk cup creme, ananas dåse - 150 g, olivenolie eller solsikkeolie - 2 liter . Kunst, Adskillige hvidløgsfed (kan erstattes af et tørt pulver), karry -. 1 tsk, finthakkede greens, sort peber, sukker og salt smag ...

Forvarm ovnen og steg kyllingen i gryden. Let tilføje nogle salt kød, gnide hvidløg og sted i ovnen i 20 minutter.
Sauce til hønen fremstilles som følger:
Hak grøntsagerne, tilsæt krydderier, en knivspids salt og sukker og steg i olie. Hæld derefter cremen forsigtigt og kog saucen ved en lav kog i 8 minutter, tilsæt derefter ananas og kog i yderligere 3 minutter. Drys grøn blanding, tilføjer peber. Kylling skåret i stykker, serveret med en garniture af kogte ris, tæt hælde sauce.

Bagt kylling med grøntsager i hvidvin

Brug kyllingekrop vægt til 1,5 kg, pæren 2, 1 kg af kartoffelknolde tør vin - 100 ml Oil - 25 gram. Som krydderier tage tørret oregano - 2 spiseskefulde, hvidløg (stort hoved) og friskkværnet peber. Bagning også nødt til at danne en dyb og mad folie.

Gnid hvidløget i en homogen opslæmning med en lille mængde salt, oregano og peber. Kylling slagtekrop gnedet med olie, et lille snit under huden og gnid dem i en blanding af krydderier. Tilbageværende blanding gnide hønen.
Sætte form af folie tværs. Shinkuem løg, sat på bunden af formen og niveauet. Tag ham en kylling slagtet, hælde vinen, dæk med folie og læg formularen i ovnen i 40 minutter. Grøntsager, ren, chop, hæld revet hvidløg og salt, tilsættes lidt olie. Vi sætter til kyllingen og bages indtil kogte kartofler. For en sprød skorpe, udvide folie og lad kylling og kartofler i ovnen i yderligere femten minutter. Det vil være nok til, at kød og grøntsager er gyldent.
I denne opskrift bagt kylling kogt med kartofler, men det kan nemt udskiftes med andre grøntsager. Prøv for eksempel bage et græskar, majroe, blomkål eller broccoli.

Bagt kylling med en gylden skorpe

Ofte til madlavning kylling i ovnen bruges til stegning poser. Denne parabol er uhøjtidelige og specielle kulinariske færdigheder af værtinden ikke kræver. Der er flere måder , hvordan man bage kyllingen i posen. Vi foreslår at prøve følgende opskrift. Før ristning kylling slagtekroppen at gøre lavvandede nedskæringer subkutan, gnid blanding af krydderier, salt og creme fraiche (mayonnaise) og forlader i en time - halvdelen til kød gennemblødt ordentligt. Efter der er placeret inde i slagtekrophalvdelene af løg, sætte det i en pose og binde. Vi gør et par punkteringer pakken i ovnen ikke briste. Forvarm pladen til 180 grader og bages kylling indtil den er gylden.

bagt kylling kan tilberedes sammen med garniture, hvis det ønskes. Til dette formål, det vaskede ris eller grøntsager lagt i en pakke sammen med kroppen.

Der er masser af tricks, der gør det muligt at forbedre smagen af grillet kød og fjerkræ. Hvis du ønsker at parabol det var en skole, sted i ovnen kapacitet med vand. Denne teknik kan anvendes i bagning og madlavning, således at produktet ikke brænder jævnt og bages igennem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.