Mad og drikkevarerOpskrifter

Rulyada af kylling og andre ingredienser

Rulyada Kylling - store kolde forretter. Vil du lære at tilberede denne parabol? Vi vil dele med dig nogle interessante opskrifter. Vi ønsker dig succes i den kulinariske felt!

Rulyady opskrift med æg pandekager

Liste over produkter:

 • Æg - 3 stk;.
 • hel kylling;
 • 2 spsk. l. mælk (enten fedt);
 • Hvidløg - 3 fed.

Instruktioner for forberedelse

Trin №1. Kylling slagtekrop skylninger og tillade langs maven. Fjern derefter huden, ikke at rive det. Knogler og kød er adskilt fra hinanden. Mørbrad frastøde og fjern til siden, dækket med en pakke. I en gryde med vand aftappet knogle. Der sættes også gulerødder og løg (hele). Kom madlavning bouillon. Når væsken koger, fjerne skummet.

Trin №2. Hvidløgsfed slibe en skarp kniv.

Trin №3. I en separat skål, slå æg og antallet af ovennævnte mælk. Krydr med salt. Den resulterende masse hældes i en pande. Stege tynde æg pandekager, med olie.

Trin №4. På et skærebræt lægge ud kyllingen huden. Krydr med salt. Det skal være placeret på toppen af lag af kød. Også de vi salt. Drys med hakket hvidløg. Næste lag - æg pandekager. Alt dette vender vi os til at rulle. Påfyldning skal sidde inde.

Trin №5. Kylling roulade indpakket i gaze og bundet med tyk tråd. Rulyadu sat i en gryde med bouillon. Løg og gulerødder har brug for at få det og smide det. Kog ruller i timen, angive en minimal brand.

Trin №6. Vi viste sig saftig og appetitvækkende rulyada kylling. Før serveringen, bør det være cool under let tryk. Rul skæres i skiver. Så han vil få et mere attraktivt udseende.

Rulyada af kylling: en opskrift med røræg og skinke

Mad sæt:

 • ½ kop mælk;
 • nogle peberkorn;
 • 200 g skinke (enhver grad);
 • 5 æg;
 • 1 time. L. salt (fortrinsvis overfladisk);
 • hel kylling 1-1,3 kg.

Praktisk del:

 1. Lad os starte med at skære kyllingen slagtekroppen. Skær ben og vinger. Skær kyllingen i torso og lår. Fjern indvolde og knogler. De vigtigste ting - ikke skade huden. Den resulterende kød lag blev vasket med vand og sat på bindet.
 2. Madlavning omelet bruge mælk og æg. Krydr med salt.
 3. Kylling spredt på tavlen skindsiden nedad. Drys med salt og krydderier. Sæt på toppen af omelet. Det næste lag vil blive makuleret skinke.
 4. Krølle det hele roll. Bundet med sejlgarn eller tyk tråd. Du kan også sætte i en gaze roll.
 5. Den resterende del af kylling (vinger, ben, knogler) sende i en gryde. Fyld med vand. Madlavning bouillon, angive en langsom brand. Zasekal 60 minutter.
 6. Rul sat i en dyb kop og fyld tidligere opnåede bouillon. Sat i brand. Når væsken koger, tilsæt persille, peberkorn og salt. Så koge 1-1,5 timer.
 7. Kassér bouillon, fjerne gaze eller tråd. Sæt under åget af rullen. Høst i køleskab i 2-3 timer. Rulyada Kylling serveres afkølet. Den skæres i tynde skiver. Nyd dit måltid!

Rulyada kylling i ovnen

Nødvendige ingredienser:

 • 1/2 kop mælk (ethvert fedtindhold);
 • kylling (helt) - 1,5 kg;
 • grønne løg - 5-6 fjer;
 • medium tomat;
 • Æg - 5 stk;.
 • krydderier.

fremstilling:

 1. Tag kyllingen slagtekroppen. Skær vinger og ben til hofterne. Sæt kyllingen, så brystet var nedenunder. Knife gør et snit i form af en omvendt Y, der flytter fra stammen til lårene. Knogler sammen med en højderyg at fjerne. Vi gør det omhyggeligt for ikke at beskadige kylling hud. Som et resultat, har vi vendt kødlaget uden knogler. Vi vasker det under rindende vand. Så spredes på et papir serviet.
 2. I en skål piskes æg, tilføjer krydderier (fx salt og peber). Hæld i gryden og kog omelet. Den resulterende masse forsigtigt forskyde pladen.
 3. Peber og smag til med salt lag af kød. Put den direkte på omelet kogt tidligere. Drys med hakkede løg.
 4. Nu starter vi at folde det hele i en rulle. Vi sætter det i folie. Forsegl kanterne. Dette vil forhindre udsivning af saft. Folie til indholdet sende i forvarmet ovn. Kylling rulyadu nødvendigt at bage ved 200 ° C Det tager 30 minutter.
 5. Rulyada Kylling klar. Men anvende det på bordet er stadig for tidligt. Vi venter på det køle af. Få rulyadu folie er ikke nødvendig. Læg kødet masse under pres, og fjern den midterste hylde i køleskabet. Efter 3 timer, kan du få rulyadu og indsende det til tabellen.

Som konklusion

Er indeholdt i artikel opskrifter er ideelle for begyndere og erfarne kokke husmødre. Ønsker du at overraske din husstand lækker og saftigt kød fad? Så forberede dem rulyadu kylling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.