LovVaremærker

Hvordan at registrere et varemærke på egen hånd i Rusland?

Sikring af beskyttelsen af sit eget mærke indebærer obligatorisk viden om, hvordan man registrere et varemærke. Det registrerede varemærke har mange fordele, især for iværksætteren. Senere i artiklen vil du lære funktioner i processen med varemærkeregistrering.

Fordele ved at have et registreret varemærke

En stor del af forretningen, på trods af den dybe viden om adfærden for egen virksomhed, har ingen idé om hvad de skal registrere mærke og hvad den har fordele.

1. Beskyttelsen af varemærket. Din tegn ingen vover at stjæle, fordi den ulovlige udnyttelse af udenlandske mærke indebærer civilretlige og administrative ansvar. I særlige tilfælde kan det også selv kriminel.

2. Brugen af varemærket i alle aktivitetsområder. Registrer dit varemærke er berettiget til at anvende betegnelsen overalt: på produktets emballage og i dokumenterne fra virksomheden, inden for reklame, samt skabe tegn og domænenavn på World Wide Web, og det er meget gavnligt for adfærd for egen virksomhed, som i dagens verden, tager internettet en af de førende positioner.

3. Trust tilsigtede forbruger. Folk, der ønsker at købe dit produkt eller bruge tjenesten af din virksomhed er afgjort et positivt indtryk, når de finder ud af, at varemærket er registreret. Denne kendsgerning er forbundet af kunder med en seriøs indstilling af virksomheden til deres arbejde og planer for langsigtet drift, samt med produkter af høj kvalitet.

Således iværksætter er i en bedre position, ikke nærig om registrering varemærke.

Sted for registrering af varemærker

I Den Russiske Føderation, et sted hvor det at være registrerede varemærker, er Rospatent. For at registrere et varemærke på egen hånd, skal du søge på ovennævnte føderale tjeneste på intellektuel ejendomsret og til at anvende. Den vil blive revideret inden for 12 måneder. Men få, der håndterer sådanne tilfælde i Rospatent direkte, fordi de mener, at det er meget lettere at benytte sig af private advokater. Deres hjælp er rigtigheden af ansøgningen og indsamle den nødvendige pakke af dokumenter. Disse oplysninger vil være nyttige for dem, der tænker over, hvordan man registrerer et varemærke på egen hånd i Rusland. Varemærke, der er godkendt af den russiske tjeneste er kun gyldig på det område af Den Russiske Føderation. De, der vover at bringe virksomheden til det globale niveau, er det nødvendigt at kontakte følgende organisation.

WIPO (eller World Intellectual Property Organization) - den internationale tjeneste beskæftiger sig med registrering af varemærker og giver iværksættere til at beskytte dem. Alle ansøgninger indgivet på kontoret af organisationen. Det anbefales, som i det foregående tilfælde, søge hjælp hos en professionel advokatfirmaer.

Tilmeldingsgebyret

At tale om, hvordan man registrerer sit varemærke i Rusland, er det værd at bemærke, at i Rospatent iværksættere skal betale 3 gebyrer for følgende procedurer:

1. Registrering ansøgning.

2. DETALJERET overvejelse.

3. Varemærke registrering og udstedelse certifikat.

Den omtrentlige samlede omkostninger vil være summen af 20 000 rubler.

Hvem kan ansøge om registrering

For at registrere varemærket, skal du være en juridisk enhed. Ansøgningen indsendes enten af ejeren eller dennes repræsentant. Derudover kan det gøre en administrator eller et patent advokat. Sidstnævnte er certificeret i staten Patentmyndighed ekspert, der har ret til varemærkeregistrering og forvaltning af sager vedrørende patenter. Advokat skal have dokumentation for tilstanden af prøven, som bekræftede hans rettigheder.

Med hensyn til spørgsmålet, hvordan man registrerer et varemærke for IP, der er registreringsproceduren er helt analog til tilfældet med en juridisk enhed. En individuel iværksætter kan også anvende på egen hånd eller outsource det til en betroet person.

Typer af varemærker

Der findes flere typer:

1. Verbal. Det er den mest almindelige. Det omfatter navn mærker, mærkevarer skrifttyper eller sloganer.

2. Ikonisk. Denne type omfatter kun et billede uden at bruge etiketterne.

3. Blandet. Dette omfatter en kombination af billeder og breve - logoer.

Det er vigtigt at bemærke, at registret ikke blot kan underskrive, men også dens farve og form af produktemballagen.

Som registreret varemærke: fra ansøgning om at få et certifikat

Inden du kontakter den intellektuelle ejendomsret, er det nødvendigt, i virkeligheden, kommer op med et mærkenavn og tjekke for entydighed for at undgå beskyldninger om plagiat. Hvis kontrollen er blevet fundet lignende varemærke tilstrækkeligt til at begynde registreringsproceduren den selv, som er en sekvens af trin:

1. Fremstilling af ansøgningen. Ansøgningen er en pakke af dokumenter, der indeholder data om den juridiske enhed eller individuel iværksætter og et registreret varemærke. Den krævede pakke indeholder:

  • Erklæring.
  • Direkte betegnelse.
  • Tegn Beskrivelse.
  • En liste over klasserne i Nice-klassifikationen, for hvilke det registrerede varemærke.

Ansøgningen skal skrives på modellen for Rospatent.

2. Behandling af ansøgningen eller dets formelle undersøgelse. Rospatent medarbejdere tager en redegørelse og sæt dokumenter, og derefter tildele ansøgningen registreringsnummer, som underretter ansøgeren, hvis du bliver nødt til at supplere dokumentationen pakke, eller at foretage justeringer. Også i dette rum er beliggende i en omfattende ansøgning base. Så det er sendt til en formel undersøgelse, som kontrollere rigtigheden af sin forberedelse.

3. Undersøgelse af fordelene. Dette trin er en grundig undersøgelse for tilstedeværelsen varemærke sammenfald med andre mærker. Denne proces er vanskelig, som i hele løsningen af problemet, hvordan man registrerer et varemærke. Mærket må ikke forveksles med eksisterende navne for ikke at vildlede forbrugerne.

4. Som følge af anvendelsen af intellektuel ejendomsret beslutter om registrering af varemærket. Den er indført i registret, og udstede et certifikat af ansøgeren, at varemærket blev officielt registreret.

Regler for registrering af varemærket i Rusland

For at finde ud af, hvordan at registrere et varemærke, skal du kende de gældende regler i det område af Den Russiske Føderation.

Du må ikke registrere varemærket på enkeltpersoner, i modsætning til domænenavnet. Her er det spørgsmålet, hvordan man registrerer navnet som et varemærke. Varemærker Navnene selvfølgelig eksisterer, men essensen af disse sager er, at de er registreret på den enkelte iværksætter eller virksomhed. Heraf følger, at brugen af deres navn som et varemærke betegnelser tilladt. Man behøver blot at tænke på, hvordan det vil se ud som et navn eller efternavn som varemærke.

Personer, der har til hensigt at lancere sit eget mærke, er det nødvendigt at læse artiklen 1483 i den borgerlige lovbog i Den Russiske Føderation, hvor en liste over symboler for registrering afvises.

Liste over nødvendige dokumenter

Ud over de ovennævnte komponenter i programmet, Rospatent kræver følgende dokumenter:

1. En kvittering, der bekræfter, at gebyret er betalt.

2. I tilfælde af fællesmærker - underskrive charteret.

3. I tilfælde af at indgive et patent advokat - fuldmagt underskrevet af lederen af virksomheden.

I mangel af disse materialer kan være en misforståelse i registreringsprocessen, så det er vigtigt at tjekke tilgængeligheden af alle nødvendige.

Funktioner af varemærke registreret i andre lande

Til sammenligning, et par ord om, hvordan man registrerer et varemærke uden for Rusland. I Tyskland er en applikation betragtes hurtigere end i Rusland - omkring 7 måneder, mens i østlige lande som Indien, er den undersøgelse, der foretages i flere år.

I Rusland og USA forbudt brugen af udenlandske mærker til kommercielle formål, som vildledning er strafbart. Hertil kommer, Rusland anerkendte tredimensionelle varemærker, i modsætning til Japan og Storbritannien. Der er beskyttelse af sådanne mærker af kun hvis de repræsenterer industrielle design.

Nogle stater tillader ikke brugen af navnet som et varemærke. Dette skyldes det faktum, at en sådan handling krænker rettighederne for mennesker iført det samme efternavn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.