LovVaremærker

Plast Mærkning: eksempler på symboler, dekodning

Plast anvendes i hverdagen i absolut alle områder af menneskelig aktivitet. Det er behageligt, holdbart og af høj kvalitet materiale, der ikke korroderer, er ikke tabt, og så videre. Men der med ham og er et alvorligt problem. Så næsten plast ikke nedbrydes og kræver en særlig tilgang til behandling, afhængig af typen. Desuden er det i sig selv ganske giftig (i det mindste nogle af dens varianter). Det vil sige, det kan ikke bruges effektivt til alle behov.

Hvorfor plastik mærkning?

For at forstå, hvordan det er behandlet korrekt eller den slags ting, samt at vurdere risikoen ved at bruge det, skal du bruge plastik-mærkning. Den indførte tilbage i 1988, og siden da har stort set intet ændret sig. Alle nye plasttyper, den ene eller anden måde, forholde sig til en af de grundlæggende kategorier. Det ligner tre pile, der kommer den ene efter den anden i form af en trekant. Indvendigt er der et tal, der er en kode, og under ikonet har et bogstav betegnelse angiver, hvilken type materiale. For eksempel vil mærkning af plastflasker ligne en trekant med pile, inden i hvilke er tallene 01 og under en indskrift PET. Det gælder for de fleste af disse beholdere anvendes som beholdere til fødevarer. Flaskerne, der anvendes til opbevaring af maling eller lak kan være andre markeringer. Men værst af alt, når beholderen til maden værd den forkerte mark. I bedste fald blot forvirret. Men det er sjældent. Oftest producenten bevidst at tage dette skridt for at spare. Hvis du vil købe sådanne produkter ikke anbefales på grund af mulig forgiftning eller andre sundhedsmæssige problemer.

PET - Mærkning på plast

Sommetider navnet lyder som PETE. Det står som polyethylenterephthalat ethylen. Anvendes til fremstilling af flasker til vand, drikkevarer uden alkohol, forskellige saft samt vaske- og rengøringsmidler væsker typer. Det menes, at denne form for materiale giver maksimal renlighed og sikkerhed. Alligevel er der meget meget afhænger af, hvor meget væske er især var i en container. Hvis udtrykket er for stor, så de giftige elementer af plast vil falde i vandet, hvilket gør dem uegnede til konsum. Det anbefales ikke at opbevare væske i lang tid i en sådan egenskab, samt at bruge dem gentagne gange. Denne type af plast er perfekt behandlet. Det giver dig mulighed for at skabe nye produkter ud af det, uden at forurene miljøet. Ikke altid i gang efter denne behandling, materialerne har de samme kvaliteter og egenskaber som før. Men det er stadig muligt at producere en anden type produkt.

mærkning HDPE

Denne specielle polyethylen, kendetegnet ved høj holdbarhed. Forkortelse står som en High Density Polyethylen. Ikon ser nøjagtig det samme som ovenfor, men indeni er der tal 02 og nedenfor - HDPE inskription. Det er netop de ting, som producerer en række forskellige beholdere til vaske- eller blegemidler, alle former for shampoo, og selv at skabe en bestemt pakke grupper. Ligesom de tidligere arter, er det også fødevaregodkendt plast, men mere farlig og er sjældent brugt. Især når hensigten, at produkterne vil være direkte i kontakt med ham. Det vil sige, det bruges til at skabe nogle containere eller noget i den retning, hvor produkterne er undergivet, og hvis det ikke er i sin rene form og pakket i andre beholdere.

typen PVC

Denne plast mærkning står for Polyvinyl hloride. Hvis den russiske, PVC. Det bruges til at skabe en film til fødevarer, en række forskellige flasker og så videre. På trods af at en række producenter virkelig placeret som en sikker substans, det er faktisk meget giftigt. Plast af denne type kan være meget giftige og farlige for miljøet og for menneskers krop. Mærkning af plastflasker fremstillet af dette materiale er også visuelt identisk med den foregående, men i det indre er tal 03 og under indskriften ligner PVC eller blot V. Et andet vigtigt punkt - med alle dets farer for stoffet meget vanskeligt bearbejdning. Og selv efter at emballagen er blevet fremstillet, er udbyttet af det materiale, ikke svarer til, hvor meget det blev brugt oprindeligt. Det er en meget urentabelt at arbejde sammen med ham. Imidlertid er dette materiale stadig almindeligt anvendt i forskellige aktivitetsområder.

Betydning LDPE

I henhold til denne definition realisere polyethylen, hvor det lav densitet. Det står for Low Density Polyethylen. Konventionelt, kan dette stof også defineres som en fødevare kunststof. Gost indikerer, at det her er virkelig ikke meget giftigt og kan nemt bruges til at skabe plastikposer. Desuden er det anvendes i produktionen af mange typer af wraps, samt oprettelsen af flasker. Generelt tilstrækkelig indifferent materiale, som imidlertid langsigtet interaktion med produkterne er helt i stand til at give dem nogle af deres toksiske komponenter. Ikonet er næsten den samme, men indeni er der nummer 04, og under det der er betegnelsen LDPE eller PE-LD. Behandling af denne type materiale er også ganske kompliceret, men er allerede højere end niveauet for økonomisk effektivitet, så det ikke har problemer som de tidligere arter.

plast PP

Denne underart af materialet, der anvendes i tilfælde, hvor det er nødvendigt at fremstille beholder under yoghurt rør til drikkevarer, beholdere til fødevarer , og selv flasker til børn. Det ligner den samme markere en trekant med pile, hvor tallene 05 og under betegnelsen PP etiket er til stede. Det antages, at dette er den sikreste form for materiale fra alle mulige analoger. Det kaldes plast PP - polypropylen. Men som i alle andre tilfælde, langvarig kontakt med fødevarer uønsket. Især når det kommer til børns produkter. For eksempel, når hældes i en flaske fremstillet af dette materiale vand for barnet, det kan ikke overlades i lang tid. Det bør opdateres regelmæssigt, og endnu bedre ikke at bruge de samme containere flere gange. Det samme gælder for andre fartøjer, som de oprindelig ikke er bestemt. Ideelt set efter en enkelt anvendelse, bør de straks sendt til forarbejdning.

mærkning PS

Et sådant stof kaldet polystyren. Ikonet ser det samme som i tidligere tilfælde, men tallene inde i trekanten af pile - 06, og indskriften nedenfor - PS. En sådan plast mærkning behandling betyder, at det bliver brugt i produktionen af emballage til fødevarer, fade, apparater, beholdere til cd-rommer og så videre. Samtidig er det anvendes til fremstilling af isoleringsplader, håndtag og lignende produkter. Generelt stoffet relateret til farligt konventionelt, men først og fremmest fordi det indeholder styren. Denne komponent er kun virkelig bliver giftigt, når det opvarmes, så i teorien som et fødevaregodkendt plast kan stadig bruges. Det vil sige, til opbevaring af fødevarer i køleskabet sådanne produkter er fremragende, men de kan ikke anbefales at varme op i mikrobølgeovn.

Andre plast eller mærket «O»

Under dette mærke vises alle de andre former for plast. I langt de fleste af dem er ganske farligt for sundheden og miljøet. plasttype mærkning "O" anvendes til de produkter, der ikke er bestemt til direkte interaktion med mad, vand og andre sådanne stoffer. Af dem gjort talrige produktgrupper, som bruges af mennesket, men når man arbejder med mad ikke finder anvendelse. For eksempel fra en sådan plast kan gøres intelligente, eller andre lignende typer af køretøjer. Hvis folk finder etiketter på emballage til fødevarer, er det ikke anbefales at spise det, fordi det sandsynligvis er alvorligt forgiftet. Denne situation kan ikke ske, men det ville være bedre at spille det sikkert.

resultat

Generelt plast mærkning - en meget nyttig opfindelse for menneskeheden. Det gør det muligt almindelige mennesker at forstå graden af risiko ved brug af forskellige variationer af materialer eller produkter. Blandt andet genbrug er stadig den eneste vej til mere eller mindre sikkert for miljøet at klare forureningen. Selvfølgelig, selv behandlingsprocessen kaldt den bedste metode kan ikke være, men så længe menneskeheden er ikke mere effektive muligheder endnu ikke opfundet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.