HobbyHåndarbejde

Rygsæk med deres hænder for begyndere

I en tid hvor mode er ikke længere pålægge nogen regler, designere og modeskabere giver frie tøjler til deres fantasi og er vant til at ting, der tidligere kun tilgængelig til en smal formål og anvendes kun i visse situationer. Et slående eksempel på en sådan låntagning - en rygsæk, en trofast følgesvend af turisten. Nu er denne praktiske element kan findes ikke kun bag studerende eller rejsende, men også hængende afslappet med pelsfrakker eller aftenkjole. Hvis du har et ønske om at erhverve denne fashionable tilbehør, så prøv at sy en pose med sine hænder. De kan se, er det ikke svært! Og du kan starte med det mest simple, med børns rygsæk, kan det tjene som grundlag, og fortæller en fantasi stykke.

Hvordan til at sy en pose med sine hænder

Den model, vi har valgt til produktion, er meget enkel. Den består af to identiske rektangler, strapped Løbegang i toppen til at lave en rygsæk med deres hænder, er mønstrene ikke nødvendig.

For det arbejde kræver vi to stykker stof måler 28x35 centimeter, fire stykker af selvklæbende vævede 5x5 centimeter og to meter snor, metal snøreringe, curling deres installation, tråd, en stor sikkerhedsnål.

Med hjælp af jern lim stykker af fleece til de nedre hjørner af de to dele. Med hjælp fra overlock proces alle sektioner, kan du bruge sømmen zig-zag.

Tilføjer detaljer vrangen ud, forskydning og skitserer fordybningen på den øverste kant af fem centimeter. Sostrachivaem to lange og en kort side, rive linje indrykning linje.

Udjævne sidesømmene.
Tucking den øvre kant på 2,5 cm til kuliske trykke ud.
Otstrachivaem to centimeter væk fra kanten.
Bemærk placeringen af øjerne og punch huller.

Hvis du syr en rygsæk fra forskellige væv, beslutte, hvilken side vil stå. På den anden side sætte skiven, og den forreste - Blokke til den konvekse side opad. Knivspids tænger hele strukturen.

Resultatet bør svare til det.

Kom prodergivaniyu ledning. Vi passerer det gennem et af hullerne. Fastgør enden af ledningen store pin.

Cord trækkes fra venstre til højre i snor kabinet på den ene side af rygsækken.
Nu passerer vi det gennem det andet hul.
Og nu i snor kabinet på den anden side af rygsækken.
Vi forbinder enderne af ledningen og skjule dem inde kuliske.
Rygsæk klar! Nu kan du give denne praktiske tilbehør til alle familiemedlemmer.

Rygsæk med deres hænder. Tips og ideer

Så vi har syet en rygsæk med deres hænder. Som du kan se, er det ikke svært. For sin produktion kan være ethvert væv fra Brocade til Jute.

Den nemmeste måde at først sy denim rygsæk med sine hænder. Jeans perfekt behandles, og sy fra det - en fornøjelse. Desuden er det er en glimrende mulighed genbrug af gamle jeans.
Sy denne rygsæk kan endda novice syerske, består af kvadrater og dekoreret med fletning.
Denne søde rygsæk som enhver lille Coquette. Sy det er ikke svært. Basis på en enkel rygsæk, og det syet foldet dobbelt vævssnit.
Denne romantiske rygsæk kan nemt sættes på endnu en cocktail kjole! Til denne type arbejde skal tage, har jeg allerede fået erfaring.
Her er et fint eksempel på realisering af landlig stil - rygsæk linned, broderet med farvede stropper.

Forkæl dig selv og dine kære en smuk tilbehør!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.