Selv-dyrkningPsykologi

Unfaithful til hendes mand, hvad man skal gøre? Hvad skal man gøre, hvis en kvinde utro til sin mand og blev gravid?

Mærkeligt, men en eller anden grund spørgsmålet "Hvad skal jeg gøre?" Opstår selv efter en kvinde har gjort noget dumt. Forræderi er en alsidig karakter, dette kan tilskynde til en masse grunde, og det er svært at forstå situationen.

Stagnation i sengen - hvilke resultater

Ja, en harmonisk sexliv - det er ikke vigtigt, men det er stadig en af komponenterne i en vellykket ægteskab. Efter at have opbrugt deres potentiale og viden på dette område for to eller tre år, som regel i sex ægtefæller kommer mindre og mindre ofte, og intet nyt, foruroligende, forårsager en bølge af følelser opstår ikke. Du synes at kende hinanden udenad, alle de vaner, vaner og manerer i sengen. Hvorfor er det - manden ændrer sin kone, konen utro mod sin mand? Hvad skal man gøre i sådanne situationer? Folk kommer til at ændre for at opleve nye følelser af en anden person, der er i stand til at give dem. Dette er garanteret. Men faktum er, at lidt ved at analysere deres intime liv, kan begge parter gøre det samme for hinanden uden hjælp. Eller, hvis du kan lide tilladelsen, med det også (det er nu så døde ting, og om de mennesker, man ved aldrig. Men det vigtigste - alt inden for lovens rammer).

Det er kun vigtigt ikke at gå glip af det øjeblik, hvor du begyndte at glide fra hinanden, men alligevel tog det ikke så meget, at processen bliver irreversibel.

Analyse og korrektion af fejl

De siger, ikke sammenligne med nogen af hendes mand. Hvad er - og godt. Dette er næppe sandt. Det er nødvendigt at foretage en sådan analyse for sig selv (i hovedet, og ikke forventes at forsøge at flygte, da han vandt en flot nabo opfører sig i sengen, og derefter uagtsom hanrej vil stille det samme nabo Råd om hvad de skal gøre, hvis hustru har ændret hendes mand). Analysere behovet for at gennemføre en ægtefælle i forhold til os selv, at de huslige pligter at tjene penge til at leve sammen. Du ser hinanden hver dag, du kender alle de vaner, opførsel. Så drage fordel af dette, viser det trick, sind og forandring er ikke hendes mand, og en situation, der kører din ægteskab tilbage til registratoren. "Han plejede at elske mig mere." Men så han blev slået i hovedet et hormon, der får ham til at gøre noget slags, for at få din placering. Nu har du, og han ved, at du er sammen, og det ser ud, vil hinanden for at blive. I så fald, hvorfor skulle vinde, hvad der allerede i lang tid er din egen? Hvordan er det at de tager fejl, der tænker på denne måde, og både mænd og kvinder!

Vi er på udkig efter nye i det gamle

Du kan ikke tillade dig selv at vænne sig til hinanden. Søgningen efter nye fornemmelser - det er den første ting, der presser på for landsforræderi. Og hvis den anden halvdel er altid i stand til at overraske, så hvorfor lede efter nogen på siden? Det er i øvrigt gælder for begge ægtefæller. Hvis kun manden eller konen vil kun forsøge at gøre nogle ting, men fra den anden halvdel ikke vil vende tilbage, ønsket om at overraske, bekymring, glæde svinder væk og forsvinder for altid, dreje en gang glade nygifte i den gennemsnitlige par trætte liv.

Lær behov sammen

En klog kvinde vil være i stand til at gøre manden skyndte sig hjem fra arbejde oftere, omgivet af sin kone pleje har været stærk støtte. Du siger, "Hvorfor jeg har noget at lære ham? Jeg er ikke hans mor. " Hele sandheden er, at det første ægteskab - det er noget nyt for dem begge, og lære at leve sammen, så begge var gode, også, har brug for to af de mennesker. Dette er den nemmeste måde at komme væk fra problemer - der gik og snydt på sin mand. "Hvad gør, er det ikke lettere for mig, der var et ønske om at leve, føler at elsket igen." Men at forsøge at etablere mekanismen af en eksisterende familie - en opgave mere vanskelig. Du kan finde dig selv en anden, der synes en bedre løsning end et eksisterende ægtefælle, men det er dårligt held, over tid, det bliver det samme som det var den første mand. "De er alle de samme" - denne konklusion gør for en kvinde. Ideen er, at deres adfærd det provokerer mænd for lignende tiltag, i dette tilfælde ikke opstår.

Problemet med troskab, eller Hvad er det første skubber for forræderi

Loyalitet - dette er ikke noget mærkeligt, som er opkrævet hos den offentlige ved kanonerne. Loyalitet - er erkendelsen af, at den person, der er ved siden af dig, kan blive såret af dine handlinger, samt modvilje mod at forårsage en sådan sin halvdel. Alligevel forræderi - ikke ualmindelige. Hvorfor sker det?

Den første faktor, der medfører forræderi - er manglen på en fuld sexliv i ægteskabet. Og hvis årsagen til det, der kun sker i denne, er det sandsynligt, eller mand har altid været "ikke meget" i denne henseende, enten ungdommelige lidenskab aftaget eller været en lang tid siden vandretur til registrator, og derfor uinteressante mennesker var sammen.

Sengen var ikke tilfreds oprindeligt

Kvinde før ægteskabet, kan have oplevelsen af et seksuelt forhold. Men hun valgte en mand, der ikke er i stand til at tilfredsstille hende. Udelad årsagerne til, hvad der skete, står det fast, at ægteskabet hun giftede sig med ham. I dette tilfælde havde vi god grund til, at du bliver bedt om at oprette et par. Måske er det i denne situation, kvinden spørger: "Jeg snød sin mand, hvad de skal gøre næste?" Til at begynde med er det nødvendigt at huske, hvad er det, hun har skabt med denne mand celle i samfundet.

Hvis det var et proformaægteskab

En kvinde i en sådan situation er ofte anerkendt hendes venner: "Jeg regelmæssigt ændre min mand. Hvad skal jeg gøre? "For det første er det nødvendigt at analysere deres situation i øjeblikket. Beregningen er stadig i kraft? Husband vil blive forstyrret at erfare, at hans kone er snyd på ham? Men hvis du ser et bedre perspektiv med en anden mand, og ægteskabet tynger jer begge, derefter gå videre og rive til en ny mand. Det er sandsynligt, at et sådant resultat vil arrangere to partnere, men bør nøje afbryde forbindelserne: skandaler, raserianfald, gensidige fornærmelser. Handle som voksne, diskutere dit forhold, så prøv at finde ud af, hvad der førte til dette resultat, og kommer sammen til den samme konklusion.

Ægteskab af kærlighed og forræderi

Hvis ægteskabet var for kærlighed, som voksede til noget mere, at forræderi var snarere en forbigående dille. Og det er også ganske ofte er tilfældet. Så en kvinde ændrede elskede mand. Hvad skal man gøre i denne sag? Blot ikke fortælle sin kone om hændelsen. Det er bedre at stoppe alle former for eventyr på vej, og at analysere, hvorfor det skete. Hvis der er utilfredshed med eventuelle øjeblikke i hverdagen, i tonerne, i forhold til helheden, til at gøre ting, der vil skubbe hendes mand for at ændre situationen. Hvis ægteskabet virkelig er bygget på gensidig kærlighed, at dine forsøg etablere en skrøbelig trivsel i huset af en kærlig mand til at blive set. Hvorfor har dette at gøre det en kvinde? Mest sandsynligt, vil samvittigheden forstyrre søvnen, og skyld for at begå handlingen skal presse på for bedre relationer i ægteskabet. Mand ikke vide, hvorfor hans kone pludselig begyndte en romantisk middag. Han gør alle synes en flot gestus, men er også sandsynligt, at tilskynde til en reaktion.

Vi nyder godt af den dumme

Det er også muligt, at før vægmaleri i registreringsdatabasen kontor et par seksuel kontakt ikke var. Nu er det svært at tro, men alligevel praktiseres tidligere - mand plejet om "renhed" af hans kommende kone. Hvis i denne situation en kvinde kan bekende: "Jeg forrådte sin mand," hvad de skal gøre i dette tilfælde? Overvej, om en momentan seksuelle eventyr med en anden mand forhold med en ægtefælle, samt lære af erfaringerne noget nyt. Kun koster at være forsigtig, fordi ægtefællen kan spørge, hvor hans kone, bortset fra det en intet menneske ikke længere har kendt, ved, at "noget". Pre-plukke en liste over mulige kilder på nettet eller fra dameblade.

Problemet er ikke kun i parforhold

Hvis en mand ikke ustaivayte kvinde er ikke kun en partner, men som en følgesvend for livet som helhed (i form af finansiel støtte, hjemmehjælp, børnepasning, det vil sige, at personen er ikke i stand til noget, for hans kones mening), er det ikke underligt, at når først gemt mulighed hun ville finde en anden. Og mens hun åbenlyst kunne indrømme de samme veninder: "Jeg snydt på sin mand." Hvad skal man gøre i denne sag? Ikke alene har nogle af den moderne kvinde eller pige vil have nok tålmodighed til at omgøre lanceret en ægtefælle for sig selv, så er svaret indlysende.

Hvis denne mands liv undertrykker, det bliver til en stridbar tante, og alle dine bestræbelser vil en eller anden måde forbedre forbindelserne ender fiaskoen, løbe fra denne mand. Ægteskab bør bringe harmoni til livet for både mænd og gøre det, hvis ikke bedre, i hvert fald ikke værre.

Forræderi til den tidligere

Nogle gange kan en situation, hvor pludselig møder en for længst glemt studerende kærlighed. Han, desværre, er blevet kun bedre, men når du er hjemme i sengen povevaet frost. Som et resultat, jeg forrådt sin mand med den tidligere. Hvad skal man gøre? Sandsynligvis påberåbe sig, at den førstnævnte er også gift, og hændelsen vil forblive et eventyr og intet mere for ham. Men i dette tilfælde, hvis en kvinde er helt tilfreds med deres ægteskab. Hvis begge virkelig vækket lyse følelser, bør du overveje, om du er villig til at synke sit hoved i den nye "gamle forhold". Husk hvorfor du brød op, beslutte, om tiden ville løse årsagen, samt beslutte, om villige til at såre sin mand.

Tja, hvis det faktum (eller en faktisk) trin "venstre" ikke bliver offentliggjort. Men hvis en kvinde siger: "Jeg svigtede sin mand med en nabo" - hvad man skal gøre? Efter alt, kan enhver nysgerrig, der bor i nærheden af min mormor har bemærket indtastningen ikke er i lejligheden, samt at måle den tid af pleje, for at nyde detaljerne i morgen på en bænk med sine venner. Hvis det er tilfældet, og det så skete, at som din nye kæreste står nabo, skal du starte med at finde ud af, hvad slags person han er, om han kunne holde en hemmelighed. Også, du har brug for at tænke på et sikkert sted for mødet. Men analysen af hændelsen, om emnet, hvordan alt dette vil påvirke forholdet til sin mand, gør ikke ondt.

Unfaithful til sin mand, mor-in-jeg lært

Hvad skal man gøre i denne sag? Først og fremmest, skal du ikke gå i panik. Hvis svigermor lige hørt et eller andet sted om hændelsen og ingen yderligere detaljer er ikke vide med sikkerhed, og med disse argumenter det virker som et angreb, bør du ikke benægte det. Bare Ret hendes historie. Må ikke du har forladt hotellet og cafe næste dør. Ikke med den unge mand var, og med sine gamle venner, der var glade for at se. Og generelt er det et møde, der var med sin kone. Så uden skarpe noter, enkle, rolige og overkommelige du er nødt til at blive stående på jorden. Må ikke umiddelbart genkendes: "Jeg snydt på sin mand." Hvad skal man gøre? Tegn lektioner og drage fordel af, hvad der sker. Nye relationer har øget niveau af adrenalin og hormon af lykke, jeg ønsker at synge og grine, nyde livet? Og fortsætte. Og samtidig huske de andre og forsøge at gøre deres liv lettere, også. Jo mindre andre vil knurre, jo mindre du vil have problemer.

Men hvis du er fanget i seng med en anden mand, så denne situation kan synes håbløs. De muligheder her lidt. Mest sandsynligt, er du nødt til at indsamle ting. Men hvis du er villig til, efter alt det der er sket for at kæmpe for deres familie og ønsker at redde ægteskabet, begynder at benægte alt. Ja, du er endnu mere forkælet relationer-in-law, men du har en chance. Du er nødt til at forstå noget andet: din mands mor ikke falde til ro. Måske du selv ville have handlet på samme måde, hvis du havde en søn. Det kan gå så langt som overvågning. Men du er nødt til at afbryde forbindelserne på siden, hvis du vil gemme dit ægteskab.

Når det kommer til ikke kun dig én

Skødesløshed i sådanne sager kan have meget mere alvorlige konsekvenser. Unfaithful til sin mand og blev gravid - hvad man skal gøre i sådan en situation?

Beslutninger i denne henseende et par stykker. Fra den mest radikale - abort, for at skjule faderskab af mand og fødslen af en ny mand. Og du kan lade en kæreste, hvis du har en mand, ingen børn sammen, og hvis denne mand ville være villig til at tage dig.

Under alle omstændigheder, indtil nyheden om eventyr af parret ikke nåede sin mand, hun beslutter hvad der skal gøres - at blive skilt eller for at skjule, hvad der sker. På den moralske side af sagen til at sige nej, fordi mænd ikke falde for mindre ændring end kvinder. "Jeg forrådte sin mand? Hvad skal jeg gøre? "Hendes mand var gået for at lære om denne kendsgerning? Oplevelsen af mange par viser, at det sker ofte. Men nogle gange, hvis du gør en indsats, kan du returnere den.

Hvorfor utroskab forårsager ubehag

Hvis du ændrer ægtefælle og ikke ved, hvad de skal gøre, er du i noget ikke sikker. Spørg dig selv følgende spørgsmål:

  1. Hvilken begivenhed (eller et sæt af dem) har bidraget til at ændre?
  2. Hvis fejl opstår i denne situation?
  3. Hvor mange problemer løser forræderi?
  4. Hvor mange problemer det tilføjer?

Enkelt løsning på en sådan situation findes ikke. Ikke at bekymre sig, fordi det skabte nonsens, den bedste løsning er ikke at gøre dem. Og så behøver du ikke at bekymre sig om og anerkendt selv i den frygtelige: "Jeg forrådte sin mand. Hvad skal jeg gøre? "

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.