Selv-dyrkningPsykologi

Pick-up kvinde: tips og tricks

Selvfølgelig, hver kvinde ønsker at svømme i de komplimenter og ingen mangel på mandlig opmærksomhed. Men desværre kan ikke alle prale af en født gave af forførelse. For at opnå succes med det modsatte køn vil pickup - forførelsens kunst. Tidligere hemmelige metoder var interesserede udelukkende mandlige, men nu messen køn, også ønsker at vide, hvordan man kan opnå deres på kærlighed foran.

Hvorfor er alt dette nødvendigt?

Pickup kvinder forfølger deres mål. Hvis mænd normalt er på udkig efter en kvinde og så hurtigt som muligt at få hende ind i seng, så de andre fine damer ønsker. Således kvinder har brug for at forstå følgende:

 • Hvor kan man finde en egnet kandidat?
 • Hvordan at stifte bekendtskab?
 • Hvordan at maksimere brugen af deres charme?
 • Sådan holder opmærksomheden Ligesom det?

Svarene på disse spørgsmål indeholder kvindelig afhentning. Tips forudsat nedenfor vil hjælpe til at blive en sand ekspert i forførelse.

fundament

 • Lær at styre selv. Ser sulten ulv kun afskrække potentielle kandidater til en plads i dit hjerte. Boyfriend sikkert være interesseret i en dame, som efter bedste smilende og opfører sig naturligt.
 • Sig farvel til sine venner. Konstant støtte dig til noget. Desuden to jægere vælger ofte en enkelt offer. Dette kan føre til alvorlige konflikter. Den bedste mulighed - ikke tynget af melankoli ensomhed. For eksempel, du sidder ved et bord i en café og læse et blad eller se nyheder på internettet.
 • Omhyggelig med at come-on! Modsat køn kan forveksle dem for signal tilgængelighed. Prøv at træne dragende, men samtidig holder på sikker afstand af syne.
 • Pick-up kvinder, men som en mandlig, pålægge et strengt forbud mod alkoholmisbrug. Der er ikke noget mere frastødende end bedugget dame udlejning gå beskidte vittigheder og også opmuntret. En kvinde i en sådan situation, ser det ud til, at hendes opførsel hyperseksualitet, men det er ikke sandt.
 • Gider ikke at behage mænd med deres opmærksomhed. Er det tilstrækkeligt at henvise til det lidt oftere end de andre. Således kan man tro, at han er en jæger, ikke dig. I dette tilfælde vil spillet være lige interessant.
 • Master kunsten at røre ved. Tro mig, kan en let sensuel berøring forårsage en storm af følelser. For at "gøre" en mand, der ikke nødvendigvis at danse halvnøgen på baren.
 • Elsk dig selv først og fremmest. Udstrålende tillid, vil du tiltrække værdige herrer besvær.
 • Prøv at forstå, hvad du ønsker fra en bestemt mandlig. Du har brug for en flirt? Hvirvelvind romance? Langsigtet forhold? Efter at have fastslået dette, vil det være lettere at bygge en strategi.

At stræbe efter?

Pickup kvindelige indebærer resurfacing af visse kvaliteter, som primært tiltrukket af mænd. Blandt dem er følgende:

 • Mangel på aggression.
 • Initiative (moderat).
 • Uafhængighed.
 • Løshed i intimsfæren.
 • Frihed fra fordomme.
 • Evnen til at lytte til samtalepartner.

Nogle heldig af natur tildelt evne til at tiltrække mandlige opmærksomhed. Men ikke alle kan drage fordel af iboende kvaliteter korrekt. Bare dette og underviser kvindelig afhentning. Tips til forførelse er vigtigt ikke kun at huske, men også effektivt at anvende.

succes hemmeligheder

 • Prøv altid at være i sigte. Få nye venner, være åben for dialog. Selektiv henviser til placeringen af den frie tid. Hvis du drømmer om en muskuløs smuk mand, håber ikke at møde ham i biblioteket.
 • Hold øje med deres udseende. Husk: et møde med det formål, at du er interesseret i, kan være ikke-planlagt. Perfekt udseende, let smil og godt humør - her er dine loyale hjælpere.
 • Bliv ekspert i mandlig psykologi. Denne viden vil hjælpe dig til at mestre et hundrede procent kvindelig afhentning. Receptioner vil være ineffektiv, hvis du ikke har en idé om, hvad og hvornår de skal sige og gøre.
 • Ros - den bedste agn. Hvis et menneske hører komplimenter i sin tale, er han fading væk. Men her overholde foranstaltningen. Så vil beundring rene sko eller stryges kulør forårsage mere forvirring. Ros, I mænd af heltegerninger og rettidig bistand. Hvis du ikke kan lide matriarkat, vil kvindelige afhentning hjælpe med at opbygge et forhold til en mand, så han vil være din ridder, og du - hans smukke dame.
 • Prøv at tune sig ind på samme bølgelængde med du er interesseret i den stærke køn. Dette er bedst egnet gentagelse af hans gestus, måde at tale på, bevægelighed. Det er på denne adfærd og bygger pickup kvinder. Men vær forsigtig: en klar kopi kan tages som en hån.

Elena Gamayun. "Kvindelige pickup»

I samarbejde med Alice Elena udstedt Andreeva Humayun en kodeks for en pickup truck. Publikationen har enorm popularitet, fordi det indeholder praktiske råd baseret på årtiers erfaring studerer omfanget af forførelse. "Kvinders afhentning" - en bog, der beskriver de bevist dating teknikker, som gør det muligt at forstå psykologi af mænd og afslørende hemmeligheder om, hvordan at tiltrække en anstændig udvalgte.

Tips fra de professionelle

Elena Gamayun beskriver metoder til at opnå succes på første date. Hemmeligheden bag den første: kvinden ikke har nogen tid på at forsøge at imponere. Alt er besluttet af de første par minutter, nogle gange endda sekunder af dating. Secret to: en masse bestemmes på den første date. Det er på dette - tidligt - stadie mand beslutter, på linje med, hvad der vil udvikle relationer. Og hvis du viser for eksempel findes specielle, ikke regne med en alvorlig roman.

inspektion

Forskellige livssituationer vil hjælpe dig med at forstå, om din partner værdig mand. En mulighed - at kontrollere for generøsitet. Det er i hvert fald ikke ensbetydende med hjernedød ødelæggelser mands tegnebog. Men som regel meget grådige person, bare ikke skille sig selv med hundrede rubler. Gå til en cafe. Når du betaler regninger omhyggeligt observere hvordan manden styrer penge. Skandale på grund af forkert tælles eller sætte undersøgelsesforbehold konti bør gøre du tror.

Hvis noget i adfærd mænd du forsigtige, ikke spilder tid forgæves. Værdi dine seksuelle energi, ikke give hende upålidelig person. I så fald, hvis det er spildt, irritabilitet, lethed til tårer, og hysteri er ikke længe på sig.

Forstyrrelser i os

Elena Humayun fortæller, at mange kvinder har en opsætning, programmering af ensomhed. Dens unikke design - Kvinders afhentning, hvilke metoder gør det muligt at fjerne barrierer installeret. Så hvad forhindrer os i at være glad og elsket?

 • "Den rige mand sikkert uærlig. De penge en ond! En mand på en god bil? Ligeledes en bandit! "Slippe af med disse tanker. Succesfulde forretningsfolk - hårdtarbejdende, ansvarlige og intelligente mennesker.
 • "På opdagelse i første er umuligt." Overdreven beskedenhed - en vej til ingenting, men ikke forveksle modet med vedholdenhed.
 • "Jeg er grim." Elsk dig selv med alle fejl. Tro mig, de fleste af dine mangler kun mærke dig!
 • "Tiden er ved at løbe ud, ville jeg blive gift hurtigt." Fra hensynsløs adfærd skal du beskytte mindst det faktum, at en kvinde er ansvarlig for fremtidige børn for en far, de vil. Sæt i hjertet af personlige lykke, og ikke de andres meninger.

konklusion

Husk: det vigtigste i enhver virksomhed - konsistens. Arbejdet med dig selv, vil du lykkes!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.