SundhedSygdomme og betingelser

Hermafroditter: hvem de er, og hvorfor de ser ud?

Moderne videnskab står ikke stille. Takket være det muligt at finde svar på de spørgsmål, der har plaget menneskeheden i tusinder af år. En af de mest usædvanlige fænomener i naturen er hermafroditter. Hvem er de, og hvorfor bliver født, er det ikke altid klart. Særlig relevant i denne sag, hvis sagen ikke er dyr og mennesker.

Det er almindeligt kendt, at Tvekønnethed repræsenterer en person, der bærer kimceller af forskelligt køn. I dag besluttet at afsætte en falsk og sande varianter. Hvis vi taler om den første form, det indebærer tilstedeværelsen af både mandlige og kvindelige kønsorganer i en organisme. I dette tilfælde er kønsceller produceret i kun én af dem. Paul kroppen er bestemt af den kendsgerning, hvor celler produceret i det. De kan ikke fuldt ud kan henføres udtrykket "hermafrodit". (Foto af sådanne organismer, om ønsket, kan findes i stort antal.)

Som for sande hermafroditter, så deres kroppe kan produceres både mandlige og kvindelige kønsceller. Et lignende fænomen - ikke ualmindelige i naturen. Hvis vi taler om mennesker, noget i den retning, de er næsten aldrig observeret. Især hermafroditter fødes sjældent. Hvem er de, hvis stand til at gengive, hvad deres afkom - bare ikke engang kender det videnskabelige samfund. Det faktum, at sager af sand tvekønnethed virkelig sjældent, og ikke alle er sådan en person vil afsløre hans "hemmelige".

Hvis vi taler om den forkerte version af tilstanden, men i dag ofte formår at ordne det med hjælp fra kirurgi. Takket være moderne behandlingsmetoder nogle gange viser det sig ikke kun fjerne kosmetiske fejl, men også at etablere en menneskelig seksuel funktion. Piger hermafrodit, have kvindekroppe og under særlige hormonelle stoffer, er ofte i stand til at gøre endnu et barn. Desværre, for at genoprette seksuel funktion styrer ikke alle. Som for libido, alt er en lille smule lettere med ham.

Hvilken af de to køn opnås efter kirurgi falske hermafroditter?

Hvem er bærere af begge køn på én gang, ofte ikke fuldt ud forstår de mennesker sig denne patologi. Det faktum, at de har symptomer på både mænd og kvinder. på nuværende tidspunkt, dag falske hermafroditter kan bestemme deres sande køn simpelt nok. For dette, de kun behøver at gennemgå en DNA-test. Han afslører den sande køn på den person er virkelig hurtig.

Hvilken behandling er falske hermafroditter?

Hvem er de mennesker med tegn på de to køn, fremgår det vyshenapisannogo. Hvilken slags operation, de skal igennem for at blive helt almindeligt? Til dato, lægerne tilbyde dem plastik de relevante myndigheder. Samtidig bevares de, der svarer til den sande menneskelige køn, tidligere identificeret. Denne operation er ikke så kompliceret. Oftest en person er fuldt tilbagebetalt efter hende for et par uger. Men seksuel lyst kommer til ham langt senere, og generelt, med det intime liv er det bedre at vente mindst et par måneder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.