FinanserBanker

Trust lån - billige boliger

Køb deres eget hjem hjælper target kredit. Times, hvor det var muligt at få en lejlighed fra staten uden problemer, der er gået, og nu alle har at løse boligproblemet på egen hånd. Men ikke alle har de nødvendige midler til at købe ejendommen. Livets realiteter er sådan, at hjælp i dette kun kan være et lån til at købe bolig.

Et stort udvalg af lån, som tilbyder en bred vifte af banker, kan forvirre nogen. Sådan en lang række lån til befolkningen er ikke så meget arbejde, hvor meget, tværtimod, forhindrer at finde det mest fordelagtige tilbud fra tilbuddet dato. Men det er ekstremt vigtigt at tage målet lån, der bedst opfylder de evner og ønsker låntager.

Sberbank program

Ifølge mange mennesker, de mest gunstige pant tilbud er Sberbank. Lad os se, hvorfor. Target kredit i sparekassen blev overkommelige nok for almindelige mennesker, fordi i 2013, kan et pengeinstitut tilbyde sine kunder tre grundlæggende og fire særlige programmer, for hvilke der er kredit.

Deres essens er som følger. I sparekassen kan tage æren for køb af både færdige og under opførelse boliger. Der er også yde lån til opførelse af et privat hus, er det muligt at ansøge om et lån mål for køb af fast ejendom i landet, parkeringspladser eller garage.

Af de særlige tilbud i banken er det nødvendigt at bemærke en mulighed for at få et realkreditlån under barsel kapital, og de rigtige mål refinansiere lån til boliger.


Tilbud og VTB 24 betingelser

Også fordelagtige mål kredit til køb af ejendom udstedes af banken VTB 24. Banken i dag - den førende med hensyn til realkreditudlån i Rusland. Hans tilstand har særlige kendetegn. For eksempel kan den kredit udstedes for op til 50 år, mens de øvrige banker, denne periode er ikke mere end 30. Den periode, for hvilken den tilgængelige pant - 5 år.

VTB 24, samt i sparekassen, er der flere typer af lån til køb af en lejlighed eller hus. Du kan få målet kredit til køb af boliger i den nye bygning, samt få afbundet på eventuelle behov, give din egen ejendom som sikkerhed.

Det bør være kendt, at ved at opnå lån fra VTB 24 krævede betaling af en første betaling, der kan variere fra 10 til 30% af det samlede beløb, afhængigt af ejendommen, som han gav på købet. Når du køber en garage den første rate på 30% af sin værdi, og køb af boliger på det sekundære marked - ikke mere end 10%, forudsat at låntagers ansvar er forsikret.

Desuden kan målet forsøge at få kredit Rosselkhozbank, som tilbyder helt acceptable kreditvilkår til sine låntagere.

De fleste banker på deres officielle hjemmesider tilbyder beregne omkostningerne ved kredit online.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.