Nyheder og SamfundMiljø

Den Su-30 SM: Specifikationer, fotos

Fighter fly i dagens ustabile og modstridende politikker - vigtigt trumfkort, der kan køle mange brushoveder. Så tilgængeligheden af moderne maskiner med høj driftseffektivitet - et vigtigt mål for den russiske forsvarsindustri. En af de bedste er Su-30 SM, hvis kendetegn, som vi vil diskutere i denne artikel.

Fødslen af prototypen

Bedsteforældre, det vil sige, Su-30, selv om det blev produceret i store mængder i Den Russiske Føderation blev etableret i USSR. Så det arbejder for at forbedre ydeevnen af Su-27 blev lanceret i 1988. Det er kendt, at særkende af flyet var et perfekt for dem gange navigationssystem, og evnen til at tanke op i luften. Modtog maskinen skal anvendes med henblik på forsvar. På grund af muligheden for lange flyvning, de kunne ikke være bedre egnet til at patruljere landets luftrum.

Seriel Su-30 først fløj i foråret 1992. Næsten med det samme, bilen blev en reel fornemmelse, fordi til en pris mange gange lavere end for alle udenlandske analoger, det er flere gange bedre end dem i sine bekæmpe karakteristika. Ikke overraskende, den fighter umiddelbart interesserede ikke kun lokale specialister, men også potentielle kunder i udlandet.

Formål Aircraft

Dette plan - en moderne og meget manøvredygtig kampfly, som anvendes til at opnå absolutte overlegenhed i luften. Fungerer godt i en gruppe, kan det påvirke grund- og overfladevand mål, herunder slagtøj skib fjende.

Start på udvikling

Det hele startede tilbage i 1994, da Indien ført forhandlingerne om levering af Su-27 jagerfly. Selv da indianerne antydede han ville ikke have noget imod at købe mere manøvredygtig fly, og den nationale hær hårdt brug ny bil.

Men behovet for en ny teknik blev dikteret ikke kun eksport behov. Den væsentligste grund til, at dukkede Su-30 SM, fotos, som du vil finde i denne artikel - den ufuldstændige gennemførelse af det potentiale, som blev lagt ud i en simpel "tredive" af dens skabere.

Især lovende så muligheden for massiv ødelæggelse af jorden mål: bilen, "trække en" en gang de to piloter at have gode "autonomi" og rækkevidde, men stadig bærer under otte tons ammunition, sikkert havde gode udsigter til at blive den vigtigste slående kraft af den russiske luftvåben.

nye kampfly design blev startet i 1995. Chief Project Designer - A. F. Barkovsky. I 1996 har med det samme Indien allerede underskrevet en kontrakt om levering af 40 nye biler i forskellige klasser. Det blev antaget, at eksporten af gå med den gradvise forbedring af taktiske og tekniske egenskaber af fly. Kunstnere i staten orden - forskellige selskaber på bedriften "Sukhoi", hovedkontor - Irkutsk Aircraft Plant.

prototype

De første to Su-30 SM, hvis kendetegn som du finder i artiklen, blev bygget mellem 1995 og 1998, den første maskine skabt på knudepunkter i standard Su-30 tog til luften i 1997. Jeg sidder på kontrollen af en erfaren test V. Yu. Averyanov. Fra midten af det samme år det begyndte en storstilet program for afprøvning og udvikling af nye maskiner som forberedelse til deres masseproduktion. Det begyndte i 2000. Samtidig blev den første pre-serie fighter testet Averyanov. Resultaterne af disse tests blev tre prototyper overført til EDB til rutinemæssig forskning og modernisering.

Start af leverancer

Supply, i fuld overensstemmelse med betingelserne i kontrakten, blev gennemført i tre faser. Det første parti af 10 biler tilbage til kunden i 2002, 12 Su-30 SM fly karakteristika, der vil glæde kunderne, der sendes i 2003. Allerede i 2004, disse maskiner er blevet fuldstændig oprustet blot to indiske eskadrille.

Den nye bil adskiller sig fra sin forgænger?

Så hvad er de særlige kendetegn er karakteristiske for den nye kampfly, og hvordan det adskiller sig fra sin forgænger? Her er en hurtig liste:

 • For første gang på masseproducerede kampfly blev anbragt motor med variabel Vectored Thrust samt bilen var kstanovlena fjernbetjening system, der fungerer i et enkelt kompleks. Det er muligt at lave en ny bil er så manøvredygtig.
 • Endvidere blev integrationen af flyelektroniksystemer udført med både importeret og indenlandsk fremstillet. Maskinen er i nogen grad blev etableret "internationale" som dens komponenter er blevet modtaget fra 14 producenter fra seks lande.
 • Radar med en roterende fasede - også en anden nyskabelse, der hidtil havde været usædvanligt for den indenlandske flyindustrien. Endelig er Su-30 SM var helt ny katapultsæde. Hvad er særlig rart - Russisk design.
 • Blev kraftigt udvidet anvendte nomenklatur raketter, hvilket gør det nye fly er langt mere alsidige og formidabelt våben russiske luftvåben.

Key performance karakteristika

 • Startvægt (maksimum) - 34 500 kg.
 • Skroglængde svævefly - 21,9 m.
 • Højden ved den højeste del af huset - 6,36 m.
 • Fly interval (maksimum) - 2125 km / t.
 • Optimal radius af kamp ansøgning - 1500 km.
 • Antal besætningsmedlemmer - to piloter.

De nye fly er bevæbnet?

 • "Leopard-P" Den seneste bundkortets radar radar. Identificerer og automatisk ledsage flere mål.
 • Rockets formåede type. Klasse - "luft-til-luft" eller "luft-overflade".
 • Bomber automatiseret og unguided. I alt 12 pyloner for deres suspension.
 • Den maksimale vægt af de våben om bord - 8000 kg.
 • Melee kan også bruge den indbyggede 30-mm kanon GS-30-1, som er karakteristisk for hele den indenlandske militær luftfart.

Udstyret med en bred vifte af forskellige våben, fighter er i stand til at løse næsten alle almindelige opgaver, lige fra at manøvrere nærkontakt til langt almindeligt som det modsatte ødelæggelse sker uden visuel kontakt med dem. Guided og unguided våben Su-30 SM gør det muligt at ødelægge fjenden på jorden og på vandet. Fra kombinationen af alle de egenskaber, en fighter sandt omfartsveje endda mange udenlandske nyheder MIC, selv om dens struktur er allerede langt mere end et år!

I betragtning af, at denne teknik for første gang i historien om russiske fly først blev brugt åben sløjfe konstruktion af luftbårne våben, modernisering af Su-30 SM, hvis kendetegn vi overvejer, betydeligt forenklet.

international anerkendelse

Den myndighed i flyet tjener vanskelig. I udtalelsen fra mange udenlandske eksperter, ødelagt russiske "forsvarsindustri" var fysisk ude af stand til at give noget værd, men fordi den oprindelige interesse i vores teknologi var hånlig og skeptisk. Men alt ændrede sig efter flere internationale øvelser. På det tidspunkt mange indset, at stærkt undervurderet den russiske fly. Imidlertid har nogle eksperter været mere fremsynet, da de modtog oplysninger om den moderniserede Su-27, som også leveres til Indien, de roste udførelsen af denne maskine.

Selv disse maskiner, som er resultatet af en forbedret og blev den Su-30 fly CM, hvis præstation er væsentligt bedre formået at etablere sig som en pålidelig og høj kvalitet militært udstyr. Efter dette, har den høje kommando af den indiske Air Force besluttet, at niveauet for deres piloter helt giver dem mulighed for at måle sig med de amerikanske piloter. Det skete om udøvelse Cope Indien-2004, hvor modstandere af den hinduistiske Su-30 SM, som er i fotopapir, stål shtatovskih F-15C.

Andre fakta

Resultaterne er noget afskrækket tilhængere af amerikansk teknologi. Således overlegenhed af det nye udstyr i nærkamp var helt forudsigelig, som den indenlandske fly i princippet langt mere manøvredygtig gamle F-15. Hvor mere overraskende var, at indiske piloter har nydt selv i de tilfælde, hvor de talte om kampene på den midterste afstand.

Det var i høj grad skyldes, at Su-30 SM (foto præsenteres i dette materiale) har mere avancerede systemer, som gør det muligt at opdage og spore flere mål. Så der er intet overraskende i, at umiddelbart efter epokegørende øvelser i USA intensiveret tilhængere straks bringe "til at tænke" af den nye F-22 "Raptor".

Hvorfor import vist sig så vigtig?

Hvis du omhyggeligt læse vores artikel, så du kan vel være helt logisk og legitimt spørgsmål: hvorfor Su-30 SM, hvis specifikationer er som god konstant set i det aspekt af udenlandske leverancer? Svaret, mærkeligt nok, er enkel. På et tidspunkt hvor flyindustrien forblev langt fra at være i den bedste tilstand af hans tilstand var stadig i stand til at hente den samme Irkutsk Aircraft Plant. Det betyder ikke kun at give beskæftigelse til tusindvis af mennesker, men også det ideelle "slikke" produktionsteknologien.

Efter alt, Su-30 SM, hvis kendetegn, som vi har behandlet i masseproduktion i over 15 år! Maskinen på grund af sin enorme potentiale inden for moderniseringen er ganske relevant i dag. I betragtning af, at disse krigere i en mere eller mindre tilstrækkelige mængder begyndte at modtage og vedtage den indenlandske luftvåben for piloter kun kan glæde sig: de har til rådighed, ikke er "rå" prototype, men en helt logisk, bragt til perfektion konstruktiv system.

Endelig er modtagelsen af tropper virkelig siger, at hæren er interesseret i uddannelse af nye piloter, som senere vil erhverve T-50 PAK FA. I betragtning af den ekstremt ustabile geopolitiske situation i de seneste år, er det virkelig vigtigt faktor.

Havet som en nativ element

Men den fighter Su-30 SM er godt ikke kun for sin tekniske perfektion, men også potentialet for mulig anvendelse. I modsætning til mange biler importeret og indenlandsk producerede, kan flyet anvendes effektivt ikke kun til jord flyvepladser, men også hangarskibe. Selvfølgelig ikke meget med hangarskib i landet, men her er en mulighed for at lede krigere til at beskæftige sig med hangarskib-baserede fjendtlige fly behager ...

I dag bliver løbende moderniseret Su-30 cm for de væbnede styrker, når i bilen hele tiden at foretage nogle ændringer og forbedringer. Fastsat i denne fighter potentiale er sådan, at det vil forblive i lang tid i vores luftrum, ikke ustarevaya i årenes løb.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.