Mad og drikkevarerHovedret

Oksekød marmor "Agribusiness". Hurtige opskrifter på hovedretter

Oksekød marmor "Agribusiness" - det er en stor halvfærdigt produkt. Det producerer meget velsmagende hovedretter - burgere, koteletter, steaks, gullasch og selvfølgelig grill. Lad os dvæle lidt om, hvordan man forbereder oksekød "agroindustrien" korrekt. Derudover vil vi fortælle om reglerne for udvælgelse af den halvfærdige produkt.

Hvad er marmoreret oksekød?

Navnet på den halvfærdige produkt skyldtes det faktum, at det svarer til den eponyme rock. Kødet har et meget tyndt lag af fedt, takket være hvilken det er saftigt og mørt. Det er ingen undtagelse oksekød marmor "Agribusiness". Fra denne halvfabrikata kan tilberedes store retter.

Når du vælger bør være opmærksom på snitfladen. Tegning på den semi-færdige produkt skal se ud marmor.

Marmoreret oksekød - det er et dyrt kød. Lad os betragte nærmere årsagerne til dette fænomen. Denne kødet stammer kun fra ungtyre opdrættet på særlig teknologi. foder tre eller fire måneder før slagtning med korn, så meget som muligt ved at begrænse farten.

Dernæst fortæller vi dig om, hvordan du forbereder oksekød "Agribusiness". Her er nogle enkle og hurtige opskrifter.

Grillet oksekød "Agribusiness"

Kødet skal købes udbenet. Vi er nødt til oksekød marmor "Agribusiness" (en kg). Kød skyl med koldt vand og tør med køkkenrulle. Med en skarp kniv til at skære et stykke bøf bred tværs fibrene. Tykkelse nødvendigt at sætte to centimeter.

For saftigt anbefalet lage tørmetoden kød bøf. For at gøre dette, gnid den med salt og krydderier fra alle sider. Lad oksekød i en halv time i en dyb skål under låget. Bøf steges i olivenolie. Hvis kan varieres ønsket parathed. Det færdige fad drys med lidt havsalt og urter. Indsend til det anbefales, at friske grøntsager og duftende urter.

Middag "Rich" med marmoreret oksekød

Denne ret viser sig meget nærende. Oksekød marmor "Agribusiness" skære store strimler. Vi er nødt til at drysse kødet med groft salt og peber. Bland godt og lad det stå en time. I en gryde hæld olivenolie, tilsæt hakket hvidløg og kød og steg sammen indtil gyldne. Dernæst reducere varmen og kog under låg i femten minutter. På dette tidspunkt, sætte til at lave mad ris. Rosenkål deler sig i buketter. Sæt dem i kogende saltet vand og kog i fem til ti minutter. Dræne vandet og hæld olivenolie.

I bunden af fadet sætte ris på toppen af kødet. På siderne af udvidede spirer. Fadet er drysset med lidt olivenolie og drys med sort peber. Serveres varm med det samme anbefales.

Gullasch "Juicy" Oksekød

Forbered denne parabol kan være meget enkelt og hurtigt. For etoogo Oksekød skæres i store tern, skyl og tør med et håndklæde. Hældes i en skål mel, salt og peber det. Kød rulle i den, på en sådan måde at dække alle brikkerne.

I en stegepande Varm olivenolien og sætte oksekød i det. Forbered kage mix over medium varme. Kød bør give saft. Når frigivet flydende, lukke en gryde med et låg og kog i tyve minutter. du kan tilføje lidt oksekød bouillon, hvis det ønskes.

Indtil kødet tilberedes, skæres i flere pile grønne løg og grønne bønner. Føj til oksekød, bland grundigt. Fadet er drysset med friskkværnet sort peber. Læg ud under låget i yderligere fem minutter, og sluk. Kød anbefales at lade et stykke tid, så det i øjeblikket og gennemsyret af duften af løg. Serveres det kan med nogen pynt. En ideel variant er rund kogt ris og kartofler.

Mange kødretter er en perfekt halvfabrikata marmor oksekød "Agribusiness". Opskrifter kan være anderledes. Ifølge anmeldelser, forberedelse det vil ikke tage en masse tid elskerinde. På grund af den voksende metode, og et tyndt lag af fedt, viser det sig meget bud og hurtigt fremstilles. Derfor kan de høje omkostninger ved halvfærdige produkt blive opvejet af en fremragende kulinariske resultater. Vi anbefaler for at prøve at lave mad.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.