Nyheder og SamfundØkonomi

Indiens økonomi. Secrets of landets udvikling

Indiens økonomi ... Dette land påvirker bogstaveligt talt alt fra tempoet i moderne infrastruktur og industri og slutter naturligvis bemærkelsesværdig kultur og unikke attraktioner, og interessante traditioner.

§ 1. Den indiske økonomi. samlede præstation

Til dato, Indien, hvis økonomi anses for at være meget kontroversielt, tager langt ikke det sidste sted i rækkefølgen af udviklingslandene. Hvis vi nærmer problemet grundigt, kan vi konkludere, at på den ene side det kaldes det rigeste land i verden (i form af tilgængeligheden af mineralressourcer), på den anden agroindustri, som beskæftiger to tredjedele af befolkningen er i meget dårlig stand.

Faktisk er de kontraster slående. Lad os prøve at identificere flere specifikke sektorer i den lokale økonomi.

  1. Indiens økonomi boomer hovedsageligt på grund af den del af befolkningen, som var heldig at finde et job i mineindustrien. Og det er ikke overraskende, fordi den tilhører Indiens fjerde af verdens kulreserver, en stor del af jern, bauxit, mangan, glimmer, olie, guld, gas og krom.
  2. Som bekendt, står ikke stille og medicin. Indiske læger og paramedicinsk personale, samt produktion af medicin og diverse udstyr - alt dette efterspørgsel og er meget værdifuldt i verden.
  3. Landet ikke kun har sine egne atomvåben, men også ry for rummagt. Indien, i modsætning til de øvrige nationer i verden, uafhængigt producerer raketter.
  4. Den indiske regering har taget den rigtige beslutning i form af software produktion. Nu er Bangalore ligger et af de største videnskabelige datacentre of the Earth, og dens produkter sendes primært til at importere.

§ 2. Den indiske økonomi. karakteristiske træk
Hvis vi taler om de vigtigste elementer i den økonomiske vækst i regionen, er følgende:

  1. regional heterogenitet. I den nordlige del af landet (i de fleste tilfælde), den lokale befolknings liv, styret af gamle traditioner og skikke fremherskende kultur i flere århundreder siden. Alt dette hindrer betydeligt den industrielle udvikling i regionen. I den sydlige del af landet, når dannede den britiske model for udvikling, de lokale anses for at være mere mobile, justerbar, og så velhavende og velstående. I den vestlige del af befolkningen er hovedsagelig beskæftiger sig med let industri, har der været massive udvikling af den private og familievirksomheder.
  2. Tilgængeligheden af mineralressourcer. Absolut hele landet holdt kulminedrift. Det er svært at forestille sig, men i det område af staten var i stand til at rumme omkring 500 store miner. Desuden store mængder udvundet kobber, zink, tin, aluminiumoxid, stål og kobber malm, mangan og bly.
  3. Tilstedeværelsen af aflejringer af både ædle metaller og sten. Økonomien i det gamle Indien, som, ja, og en moderne, afhænger i høj grad af sølv, guld og diamanter.
  4. Nationalisering af tung industri. Denne proces foregik umiddelbart efter uafhængigheden. Nu er dette kun fører til det statsejede sektor. Det meste af det, ifølge eksperter, blev skabt af regeringen selv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.